• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizle Boy Farkınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi rohy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar sıkı durun siz uzun olmaktan bahsetmişsiniz....
benim boyun 1.60 eşimin 1.55:)

biz bu durumdan hiç rahatsız olmuyoruz tabni topuklu giyemiyorum. kayınvalidem çok uzun boyluu olduğumu sölüyo.

onlar genel olarak kısalar da.

ama beni rahatsız etmıyor ve eşim çekinmeden topuklu giyebileceğimi bu zevkten mahrum kalmamam gerektiğini söylüyor . hatta emre altuğ ve eşi gibi oluruz diyor o zaman:)

olay insanların ilişkilerine bakış açıları ile ilgili bence.... boyun lafı bile olmaz

Eşimle aramızda 7 cm fark var...
Bence sevdikten sonra boyun hiç ama hiç önemi yok...

20-30 cm çok fazla,kötü duruyor öyle.1o numara gibi...:84:

Bizim de boy farkımız 20 cm :1:
ama herkes bize çok yakıştığımızı söylüyor. topuklu giyince de çok rahat oluyo açıkcası. ayrıcaaa o bana sarıldığında başımı göğsüne yaslamanın verdiği mutluluk paha biçilemezz :17:
ister 10-ister20-ister 30 olsun hiç farketmez, yeterki aşk olsun canım :69:

eski sevgilimle aramızda 2-3 cm falan vardı ona hiç bişey söylemesemde bu benim için sorundu boyu boyuna diye bi laf var ama boyu boyuna oldumu yakışmıyo bence.uzunuda kısayıda Allah yaratıyo mana bulmaya gelmez.önce hayırlısını diliyorum Allahtan ama boyuda biraz uzun olursa iyi olur tabi:69:

Son düzenleme:
bnde arada bir takıntı halin getiriyorum bu boy olayını. ama bn uzun olmak isterdm. kısa erkekten nefret ederim :77:
ayrıcaa sevgilimin yanında cokta kısa degilim sanırım.arkadaşının sevgilisini gördükten sonra bnden daha kötü durumda olanlarda var dedim :9:
galiba aramızda 15 16 cm var...ama sevgilim memnun beni kolunun alltına sıkıştırmaktan :1:

bende uzun boylu erkekleri beğenirim.eşimle aramda 11 cm var.ben 163 o174.bana hep kısa gelmiştir.
ama bu sizin nasıl gördüğünüze bağlı.vücüttaki orantı daha önemli.göze hoş gelmeli..

10 cm'den az olmasın ama 20 cm'i de geçmesin diye düşünüyorum. Herşeyi geçtim görüntü kirliliği bir kere. Mesela yazılı kaynak olarak Kama-sutrada eşit uyumu bozar öyle 30 cmlik boy farkları :) Her açıdan problem yani. 45 kg kadınla 100 kg erkek olur mu hiç ya iş boyla bitmiyor ki sadece.

Bence önemli olan boy değildir anlaşmak en güzeli hem ne demişler kavakta da boy var ama meyve vermiyor ayrıca altın da küçüktür ama çok değerlidir. :1:

Bodur tavuk her dem piliç ve allah boy vermiş gerisini koyvermiş de var :52:

Ben 1.65 o 1.75 dahada uzun olsaydı yok problem olmazdı benım için uzun veya kısa olması sevsinde gönlüm problem yok

Ben 1.63 O, 1.87, ama benim giydiğim 10-15 cm topuklular arada pek fark bırakmıyor. Onu da sevdiğimden giyiyorum günlük hayatta falan ben düz taban giymem:64:

ben 1.74. eşim 1.80 topuklu giyince ondan uzun oluyorum.ama bir sorun yok bizim için.omuzuma gelse bile takıntı yapmam....

hep böyle oluyor :) nisanlim ve bende kisa boylu olmak isterdik :)

aa niye ki ?ben de uzunum ama hiç keşke kısa olsaydım demedim.ince ve uzun olmak daha güzel değilmi? hatta doğumdan sonra 1 cm kısaldım 1.74 oldum.ona bile sinir oldum:15:

170 ve 187 :) dış görünüş olarak uymak önemli ama asıl önemli olan insanların içinin uyması :16:

Back
X