- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
Evet zaten dyoki sen daha altna yapydun beo zmanlar
Of olsun ya zaten kılm o kadna .bende neyapyrum blymusun.:)
Britney katty nin makyajsız hallerni telefnuma indrrum bilerek.:))
Oda bzen telfnuma bkp kz bunlar kim dyo?:)bende ya aşkm öyle bakydum megerse linkmiş hemen indi telfnuma silsene onu diyorum.:))
Hahah aynen bu taktik iyi.... de iki gün sonra yine eskisi gibi hayran oluyorlar bir şey değiştiği yok:18: ayy ben annesinden bile kıskanırken başka bir kadın yok yok kafayı yerdim
Vah arkadaşm senin durum daha vahm.
Kz bende eşm kimin kız cocugnu sevse kyamej kopartyrum.beni sev dyorum:))
Yok kuzum sen daha fena çıktın diyecem de sözlümün işi nedeniyle bulunduğu yer doğu orda bir köye gitmişler ufak bir kız buna gülümsemiş benim sözlümde gülümseyip başını okşamış kaç yaşındasın sen diye sormuş kız da ne dese beğenirsin ne kadar güzel gülüşünüz var sevgiliniz var mı ben bu gülüş için neleri vermezdim demişbacak kadar çocuk neleri diyoooo yaşı da 10muş nasıl sinir oldummmmmm aklıma geldikçe varyaa
Neee anaam birisi " DAMON " dediibende çoookk seviyorum damon'ı sevdiceğim öğrendi sağolsun diziyi daha izlediğini duymayayım dedi eee ian' a mail yollayıp sonra da arkamda delil bırakırsam böyle olur.... allah için çok yakışıklı çocuk
Ahahaha koptm.
Nicole shrzngermi cnım
Okadnda güzel ha şmdi allah var.
Ay iyiki orda ben dglmşm ya:)bacaksza bkya:)ben olsam gt evlen derim.:)
sen de yaptın bari delil bırakma:)merak ettim cevap geldi mi peki?
amaaaan ne kıskanacağım...sanki manken sanatçı kollarını açmış benim hımbıl kocayı bekliyor..Sevgilinizin veya eşinizin bir bayan sanatçıya veya mankene hayranlık duymasını kıskanır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?