Anket Sevgilinizin veya eşinizin bir bayan sanatçıya veya mankene ....

Sevgilinizin veya eşinizin bir bayan sanatçıya veya mankene hayranlık ...

• Ankete Katılan
    139

Hahah aynen bu taktik iyi.... de iki gün sonra yine eskisi gibi hayran oluyorlar bir şey değiştiği yok:18: ayy ben annesinden bile kıskanırken başka bir kadın yok yok kafayı yerdim

Hahah aynen bu taktik iyi.... de iki gün sonra yine eskisi gibi hayran oluyorlar bir şey değiştiği yok:18: ayy ben annesinden bile kıskanırken başka bir kadın yok yok kafayı yerdim

Vah arkadaşm senin durum daha vahm.
Kz bende eşm kimin kız cocugnu sevse kyamej kopartyrum.beni sev dyorum:))

Eskiden kiskaniyordum. Kendileri inna yi begeniyor. Ama kiskanmiyorum artik.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Vah arkadaşm senin durum daha vahm.
Kz bende eşm kimin kız cocugnu sevse kyamej kopartyrum.beni sev dyorum:))

Yok kuzum sen daha fena çıktın diyecem de sözlümün işi nedeniyle bulunduğu yer doğu orda bir köye gitmişler ufak bir kız buna gülümsemiş benim sözlümde gülümseyip başını okşamış kaç yaşındasın sen diye sormuş kız da ne dese beğenirsin ne kadar güzel gülüşünüz var sevgiliniz var mı ben bu gülüş için neleri vermezdim demiş bacak kadar çocuk neleri diyoooo yaşı da 10muş nasıl sinir oldummmmmm aklıma geldikçe varyaa

Ay iyiki orda ben dglmşm ya:)bacaksza bkya:)ben olsam gt evlen derim.:)

sen de yaptın bari delil bırakma:)merak ettim cevap geldi mi peki?

sen de yaptın bari delil bırakma:)merak ettim cevap geldi mi peki?

Hahahah evette hani maili silinir falan kopyası dursun diye silmemiştim bir tane otomatik mail geldi orda açık açık yazıyordu günde milyon tane mail alıyorum hepinize teker teker cevap veriyorum lütfen zamanı bekleyin yazdıklarınız için teşekkür ederim sevgilerler ian yazıyordu ama henüz cevap yok mektup adresinide buldum kendi açtığı iş yerinin... olmadı mektup yazacam ya da bir gün amerika ya gidersem muhakkak görecem sevdiceğim de gelir artık

Sevgilinizin veya eşinizin bir bayan sanatçıya veya mankene hayranlık duymasını kıskanır mısınız?

amaaaan ne kıskanacağım...sanki manken sanatçı kollarını açmış benim hımbıl kocayı bekliyor..

hayran olduğu kadına bağlı, Şebnem Ferahi sever beğenir onu hiç kıskanmadım, ya ben de seviyorum diye ya da pek güzel bulmadığım için, ama eğer çok güzel biri ise kıskanırım evet.... bak pis duygular hissettiriyor bana böyle sorular.

Bilmiyorum . Sevme derecesine bağlı . Psikopata bağladıysa kıskanırım .

çağla şikeli çok beğenir nesini beğenirse zaten zevklerimiz o kadar zıtkı biz nasıl evlendik ve 12 yılı devirdik anlamıyorum bu kadar zıtlık içinde..... bende mehmet günsuru çok beğenirim o da bunu bilirrrrrrrrr ama kıskanmayız tvden nmi kıskanıcaz hahahahahahah

ben kıskanmam ama o çok kıskanır yorum dahi yaptırmaz....
mesela mehmet günsur hayran olunmayacak adam mı ?mesela ütopya tuncay ı tarz olarak beğendiğimi söyleyemiyorum....alınmasın diye bitli falan diyorum onun yanında....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…