Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketSevgilinizin veya eşinizin bir bayan sanatçıya veya mankene ....
1)Karşılıksız algılama: Yani bakıp, Allah sahibine bağışlasın iç sesi.(Ki uzak ihtimal.)
2)Gayet salya akıtarak bakmak.(Ki adamlar galiba bu şekilde bakıyorlar.)
Kiskanirim.. bence kiskanmak ta gerekli..sonucta onlarda insan degil mi? :) yani soyle dusunuyorum belki de o sahsin cevresinde olabilse ulasabilse tanidigi olsa o kisiyle birlikte olabilirdi.. su an ulasamadigi icin hayranlik duyuyor..bilmiyorum anlatabildim mi:) ama kiskanirim ha bi kadini begenmis sokakta iste vs ha bir unluyu..ayni hesap.. ama Allahtan sevgili esim bu konuda zeki, ser verip sir vermez begendigi varsa, ve her kadina yorum yapar, yok burnu buyuk, yok agzi yamuk, yok bacaklari carpik, yok zayif olabilir ama beli odun gibi bilmem ne, ay ben de bir sevinirim bir sevinirim anlatamam yaani yani benim dr hayran oldugum insan yok mu? Var ama fiziken degil de yaptiklari ise genel olarak hayranlik duyarim. :)
1)Karşılıksız algılama: Yani bakıp, Allah sahibine bağışlasın iç sesi.(Ki uzak ihtimal.)
2)Gayet salya akıtarak bakmak.(Ki adamlar galiba bu şekilde bakıyorlar.)
Tabi canim..o sekilde bakarlar.. sonucta erkekler direkt fiziki olarak bakar olaya.. fizik iyiyse yuzu istedigi kadar cirkin olsun cogu erkek icin o kadin guzeldir.. valla kafalarini kirarim hepsinin