• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizin veya eşinizin bir bayan sanatçıya veya mankene ....

Sevgilinizin veya eşinizin bir bayan sanatçıya veya mankene hayranlık ...

• Ankete Katılan
    139
eşim asla şuna hayranım demez...ama ben hadise,nez ve dansöz didemi beğendiğinin farkındayım onlar cıkınca tv kanalı hiç değişmiyo nedense..
.(genelde tv izlemez kendisi sürekli zap yaparda)

bir ara öyle bir durum vardı bende onun beni kıskandırmaya çalışmasını anladım ve onu onun yaptığıyla vurdum yani bir aktöre hayranlığımı dile getirdiğimden beri o gün bugün en büyük hayranlığım sana der.nasılmışşşş:)

ben kıskanmamm
ulaşabilirse ulaşsın ona.
ama arasıra yazık sevinsin diye kıskanıyormuş gibi yaparım
garibim sevindim azıcıkkk

Kıskanmam.. Umrumda bile olmaz hatta..
Ben Bülent İnal hayranıyımdır Şeniz , bütün sevgililerimde zavalımmı kıskanırlardı..
Keşke kıskanacak bir durum olsaydı bari:1ninca:

bende kıskanıyorum ya tutamıyorum kendimi bizimkide hadiseyi izliyo hayranlıkla sinir oluyoooom

Ben kıskanmam ama o çok kıskanır.
Dudaktan Kalbeyi izlettirmezdi bana Burak Hakkıyı kıskanıyordu.Halbuki o adamı beğenmem
Birde daha çıkmıyorken Emre Aydın ı çok dinlerdim onu kıskanırdı halen kıskanıyo gerçikaydirigubbakcemile3
ama bilmiyo ben hiç bir erkek ünlüyü beğenmiyorumm umrumda bile değillermirmirmirmir

duruma gore degısıo mesela genclık hayranlıgı seren serengılmıs onu hıc takmıyomm
ama twde birine ilgili bakınca bende erkege aynısını yapıyorum ondan pek duygularını gosteremio garibimmkaydirigubbakcemile2

valla benim eşim kesinlikle benden başkasını beğenemez kesinlikle kıskançlıktan gözüm döner eşimde benim gibi zaten teomanın sesini çok beğendiğim için dinlememi yasakladı:)) biz böyle iki deli yaşayıp gidiyoruz işte:))

benim esim Catherine Zeta'jones ve Heidi Klum'a hayran ..Ben kiskanmiyorum,bende onlari cok begeniyorum.yigidin hakkini yememek lazim:olmaz:

Eşim Eva Mendes'e hayran.Poposuna ficütüne hayran olsa kıskanmam da, yüzüne hayranmışş :gitme:

benimkisi ,fenerli kaleci volkana hayranlik duydugumu bildigi icin fittiriyor

amann sanki elimiz eriyor ,gözümüz görüyor :umursamaz:

esimin yok olursa cevabimi yzarim söz kaydirigubbakcemile3

şöyle ki..
parlayana dek yolarım.

Çok kıskanıyorum valla bunu bildigi için zaten hep beni kızdırıyo hosuna gidiyo benım kızmam :@

Şöylekiii, canım sevgilim Eva Mendes Jesica Alba hayranı maalesef güzel olsalar içim yanmayacak:gitme:
Bende Edward Cullen (Robert Pattinson) hayranıyım.

ıkimizde sinir oluyoruz ama yapacak birşey yokakannehir

Ama ama ama güzele hayranlık duyarsa hiç sesimi çıkarmam kıskanmam ama Eva Mendez yaaamafoldumben

COK COK cok az kiskaniyorum evet, ama soyle hani dansoz falan bakiyor mesela didem hatuna ah sinir oluyorummmmmmmmm

Eşim Eva Mendes'e hayran.Poposuna ficütüne hayran olsa kıskanmam da, yüzüne hayranmışş :gitme:
pardon ficütüne derken? fisfisfis
anlamı nedir merak ettim de...CADIARZU
edit:haa vücuduna diyosun sen:D tamamdır,dedim bu ficüt neydi:)))
bende fikrimi yazayım konuyla ilgili,fazla abartmadan beğenisini dile getirirse bende olgunlukla karşılarım.bende beğeniyorsam dile getirme nezaketini de gösteririm.yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
Back