Sevgilinizin/eşinizin teklifi nasıl oldu ? :)

pembebocek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
167
3
46
Bartın
Hani bi an görürsün başından aşağı kaynar su dökülür sanki kalbin yerinden çıkcak gibi atar ya,daha tanımıyosundur o senin yanına gelir falan,

Ben başlayayım ilk,
Sevgilimle aynı okuldaydık,Samanyolu Koleji'nde olduğumuz için kız-erkek ilişkilerine çok dikkat ederlerdi hocalar.O 2.dönem gelmişti okula ama ben onu 2 senedir tanıyodum beğeniyodum,
Tüm sınıf biliyodu benim onun gelmesini sabırsızlıkla beklediğmi.ve sonunda geldi.ama ben çekindim tanışamadım.en sonunda bi karar verdim.o herkesle tanışcak en son tanışmadığı ben kalıcam
o beni farkedicek dedim kendi kendime.neyse ben onun okulda olduğunu bile unuttum bi ay falan geçti.sonra bigün koridorda geldi omzuma çarptı.sonra güldü bende güldüm.çıkışta gittim bende ona omuz attım.
evimiz aynı yöndeydi o gün beraber yürüdük,tanıştık.Tabi normal okullardaki gibi rahat olmadığımız için hocalardan kaçtığımız için ayrı bi heyecanı vardı o günlerin.
Bi gün geldi arka bahçeye gidelim dedi.duvara yaslandım,önümdeydi,eğildi ve senden çok hoşlanıyorum benimle çıkar mısın Sena? dedi. ben uçuyorum tabiiiiiiii
düşünmem lazım falan dedim 3 ders sonrasında çıkışta gittim yanına önce hayır dedim.okadar kötü oldu ki yüzüüüüüü sonra hemen evet dedim. merak ettim hayır desem ne diceğini napiiim
ve 2. yıldönümümüze 2-2,5 ay kadar kaldıı şimdi o hala o kolejin lisesinde okuyo ben Anadolu Öğretmen Lisesi'ndeyim okul farkı başta zor oldu ama aşk her engeli aşıyo

o beni ilk görüşte iki saniye içinde görüp aşık oldu bense çıkmaya başladıktan üç ay sonra aşık oldum sırf o mutlu olsun diye başladığım ilişki en çok beni mutlu etti hatta hayatmı değiştirdi iyiki başlamış iyiki o kadar diretmiş olması için ve altı yıl oldu hala birlikteyiz ve yakında nişanlanıcaz inşallah

Nerdeyse etmiycekti yani Tanıştık konuşmaya başladık (önce arkadaş gibi) sonra telfonda canım dedi bana bende dedim ki pardon anlamadım hani hangi şahsiyetle bana canım diyorsun Bozuldu tabi,ama ben birşeyler olabilecegini düşünmüştüm dedi.Bende,teklif ettin mi ki olsun dedim
İnanmıyorum ya dedi yani teklif etsem kabul edicekmisin dedi,bende dene ve gör dedim .Tabi cevap yazmam uzun sürdü dedim heycan yapsın biraz
Sonra tabi defalarca evet yazdım tam 1,5 yıldır hayatımın en güzel anlarını onunla yaşıyorum ve cok yakında evlenmeyi düşünüyoruz ,ama bu evlilik teklifi etmeyide düşünemez sanırım :18:

daha çok evlilik teklifi gibi oldu diyebilirim..ben ona benimle çıkar msn tarzı şeylerden hoşlanmadığımı açık açık söyledim oda bana benimle mutlu olur musun olarak döndü beni çokkk mutlu ettiiii. :132:

bana benı tavladın kız sevgılı olduk hadı yıne ıyısın dedı bu seklde oldu yıllar yıllar önce yaslanmısz .s D:

abla kardeş gibi başladı bizim muhabbetimiz...araya bu sınırları koymamızda nedenler vardı...o beni ablası olarak görmemişti ben de onu kardeş gibi...ama sonradan üzülürüz diye düşündüğüm için her açılmaya çalıştığında engelledim...sonra ters köşe yapıp itiraf ettirdim... bana senin gibi sana benim gibi biri lazım desene dedi ben de ama ikimizden de birer tane daha yok dedim... tamamlar mısın beni sana dedi güzeldi ...hala güzel

Çıkma teklifini soruyorsun sanırım :)

Teklif olmadı. Ben açık açık "Ben size aşık oldum. Bazen beni zora sokuyorsunuz bu yüzden. Yangına körükle gitmeyin lütfen." dedim Bunun üstüne sanki ben dememişim gibi körükledi yangını körükledi yangını kendiliğinden sevgili olduk zaten bana hep "Benimle çıkar mısın?" olayı saçma gelmiştir sonra da diyo ki "Aşkım iyi ki itiraf ettin yoksa asla açılamazdım." Hey Allahım

Teklif olmadi.Sadece "evlenebilsek eyiydi"dedi.
Bunu soyledikten 1 sene sonra anca evlenebildik

Siz yine yakın zamanda 1 sene kadar zamanda evlenebilmişsiniz :) bizim daha 2 seneyi geçti ne evliyiz ne nişanlı :)
Konuya gelirsek ben de yorum yapıyım barik biz de arkadaştık zaten askerden izne gelmişti buluştuk konuştuk elini tutmam için dizime koydu tuttumm ve sevgili oldukk :)

hyatımın aşkı güzel bi süpriz hazırlamış ama aRAbası bozulduğundan yanıma otobüsle geldi :) doğum günümdü "15.06.2012" de :) mecburen otobüsle gidicektik gideceğimiz yere.. otobüs duragında durdu kutuyu çıkardı güzel sözler söyledi ilk sonra benimle evlenirmisin didi evettttttttttt dedimm taktı tek taşı :)) diz falan çökmedi amaaa tek taşı çok güzel seçmiş benim bitanecik kocamm

Merhaba Kızlarrrrrr :)

Ben fanatik FenerBahçe'liyim . Eşim yurtdışında bir gün süpriz yapıp geldi . Bende maça bilet almıştım eşim öğlen geldi.Bende malesef eşimi bırakıp akşam maça gittim Kadıköy e :):) Maçtan sonra görüşecektik beni belli biryerden alacaktı. Nese maç bitti ben çıktım kalabalıkta agır agır gidiyoruz. Birden bir ses yükseldi baktım eşim ellerinde çiçek ve yüzük ark grubumuzda oradaydı. Onlarda arkada pankart açmışlardı. Bütün taraftarlar bagırıyor. Evlenme teklifi etti bende tabi ki Kocaman bir EVET dedim. Tanımadığım bir sürü insan gelip tebrik etti falan cok güzeldi. Şaşknlıktan saf gibiydim zaten bende bir süre kendime gelemedim. Hayalim di gerçten oldu :) Allah herkese nasip etsin :-*

Bebek fotograflarina bakarken Fenerbahceli bi ciftin fotograflarini gordum Stadta fenerbahce sallariyla falan sasirmistim nasil fanatik olunur boyle diye masallah diyeyim farkli unutulmaz olmustur size de ..

hiç abartmıyorum klişe olarak algılanabilir ama resmen ilk görüşte aşktı. daha önceden çok karşılaşmışız hep aynı ortamlarda bulunmuşuz küçücük çocukken oyunlar oynamışız beraber ama birbirimizin varlığından haberimiz yokmuş. sonra gördük birbirimizi 1 hafta boyunca ben onu düşünerek mutlu oldum gülümsedim içim çiçek bahçesiydi. ama bir daha görmiyceğime emindim. bir daha nerde karşıma çıkıcaktı ki? tam 1 hafta sonra tekrar gördüm bir misafirlikte. aynı evde kalıcaktık. bir tane abla varmış ona söylemiş benden çok hoşlandığını. tabi bu 1 hafta içinde o da aynı benim gibi hissediyormuş. abla da gelip bana 'x sana kafayı takmış' dedi. hiç bozuntuya vermedim 'olur mu ya öyle şey allah allah' falan modlarına girdim. bir iki gün uzaktan uzaktan bakışmalar gülüşmeler falan derken numaralar alındı bir şekilde. ben geri döndüm telefonda mesajlaşmaya başladık. 2.günün sonunda gece 'seni seviyorum' dedi. açıkca bir teklif olmadı yani. zaten hissettiklerimizi bilerek konuşmuştuk. hiç unutmuyorum o anları

teklif falan olmadı, ama hinlik olsun diye teklif istedim

Bitanem çok uzakta ne diyeceğini bilemedi tabii garibim, hediye göndermiş bi ömür birlikte olalım diye çok mutlu oldum. internetten sipariş geldiği için şaşkın paketi açıp etiketi koparmayı akıl edememiş olsun çok seviyorum onu

http://i.hizliresim.com/EQ42Eg.jpg

Ben kendim söylemiştim. Teklif olmadı. Gene olsa gene yaparım, hic pişman degilim.

Bizimki uzak mesafe ilişkisiydi o yüzden skype üzerinden bana beni neden sevdiğini filan anlattı uzun uzun.Neler hissettiğimi sordu...Aradan zaman geçti bir de evlenme teklifi etti -ciddi değil tabiki-.. Şimdi de kayıp. hahaha. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim be yaa

Yemege gitmistik disarida Lapa lapa kar yagiyordu.. çam agaclari manzarasi vardi cok hos ve romantikti .. tam konusmalar romantiklestigi anda gerçekleşti evlilik teklifi.simdi burda anlatinca siradan gibi geliyor ama cok guzeldi cok cok heyecanlanmistim canimmm kocaciiiiiiiiiiiiimmm sevgilimmmm askimm hayatimm yol arkadasimm dert ortagim sirdasimmm iyiki var. Allah kimsenin huzurunu bozacak kisilerle karsilastirmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…