Anket Sevgilinizin(eşinizin ) sakızını çiğner misiniz ?

sevgilinizin(esinizin) çiğnediği sakızı çiğner misiniz ?

• Ankete Katılan
    1.107

tiksinmekle alakasi yokki sakiz cignerken dislerimizde kalan yiyecekler direk sakiza yapisir yani sakiz bana göre bir nevi dis temizleme aracidir ben hep böyle düsündüm nasilki baskasinin fircasiyla dislerimizi fircalamadigimiz gibia.s

haklısın canım ya :))))) :1hug:

Ben çiğnemem sanırım hiç öle bi durumla karşılaşmadım ama çiğnemem.

Bunun öpmekle ilgisi yok. Onun diş fırçasını kullanmak gibi. Ha aynı şişeden su içerim ama çatal, kaşık, sakız, diş fırçası v.s paylaşmak bana göre diil :1closedeyes:

çiğnediği patatesi bile yirim yutarım valla:):)
o benim canım neden iğreneyim yahuuuuuuuu
suya tükürse içerim
iğrençsin demeyin lütfen ama yaaaa

çiğnediği patatesi bile yirim yutarım valla:):)
o benim canım neden iğreneyim yahuuuuuuuu
suya tükürse içerim
iğrençsin demeyin lütfen ama yaaaa

helal kiz vallaha bende esimde icer cigner o da cigniyor sakimizi bende onun sakizini hic igrenmedik
ayni cataldan yerim ayni kasikdan yerim oglumun da annemin de kardeslerimin de ben ama teyzemlerden falan aslaaaaaaaasırnaşık şey

kasıgını,bardagını kullanırım hıc bırseyınden ıgrenmem ama sakızda duuurrr
o kadar da degıl

Birakin esimin sakizini cignemeyi elime bile almam sakizi onumde bir sakiz varya yemek bile yiyemem midem bulanir.Mumkun degil ya zaten pimpirikli biriyim birde kaldi sakiz booggghhh

valla bende cıgnerım hatta seyy cığnıyorumda sonucta operken tıksınmıyorum sakızdanda hiç tksınmem.. normalde kımsenın ısırdıgı seyı dahı azıma surmem ama o baska:))

asla Asla Asla Tatli Cadi Arzucuğumada Teşşekkürü Borç Bilirim Canim Benim Seni çok Seviyooommmm

evetttt çiğnerim ne varmış... o benim ben de onun!biz zaten ikimize T=S deriz... yani biz eşizzz....

kesinlikle iğrenmem sevgilimden, benim suyumdanda içer sakızımıda çiğner.hem ben hem o.hiç bir zaman içmem çiğnemem die düşünmek aklıma gelmedi .o benim canım ya yeri gelcek biz bi lokma ekmeği paylaşcaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…