Anket Sevgilinizin(eşinizin ) sakızını çiğner misiniz ?

sevgilinizin(esinizin) çiğnediği sakızı çiğner misiniz ?

• Ankete Katılan
    1.107

elbetteki her tuvalet sonrası el yıkarım.:1shok:bunu yapan titizdir denemez ama.bu zaten yapılması gereken bişeydir.titiz temizlik ve düzen olayını abartanlara denir bence.normal temizliğini yapanlara değil...

sevgilimin sakızınıda çğnerim lokmasınıda yerim o benim can parçam

ben kıçımı bilem yıkarım her tuvalette,ee doğal olarak yıkanan kıçtan elde kirlenir ve yıkanmayı hak eder,
ayrıca wc den sonra el yıkamam titizlik değildir,
titizlik benim gibi 3 hafta evde olupta sıkıntıdan, yıkanmış ütülenmiş çarşaf dahil bütün dolabı yeniden yıkayıp ütüleyene denir:)
tabi bunu hep yapıyormuyum yok 8 sene de bir:)

msni yaz gelincemi açmayı planlıyosun kardeş:mymeka:

Çiğnerim tabiii...:asigim:
Adamın ağzını öpüyonuzda sakınızı niye çiğnemiyosunuz??şakkıdı..
Yoksa hiç öpmediniz mi hee????tatlicadiarzu:roflol:

esim bnm sakizimi cigniyo bende onunkini bazen cigniyorum o kadar igrenc bisey degil!

evet eşimden iğrenmem sakızını çiğnerim .................

Kız ayn bu nebiçim bi cevap Allah cezanı verecek ayıp ulen ayıp:dilcikar:

onun ben ağzını burnunu yirim nan Şeniz
tabikide çiğnerim yane :asigim:

Hiç yapmadım yapmam da asla! Çünkü fortcu 1 sakızı 1 hafta çiğniyor cimrilikten :asigim:tatlicadiarzu

herşeye tamam ama sakız yok ayol yapamam ben sankim aynı diş fırçasını kullanmışız gibin gelir yok ben almıyım....:asigim:

Aslinda çok Titiz Bir Insanim.kimsenin Içtiği Bardaktan Su Içmem öyle Takintilarim Vardir.çok Dikkat Ederim Böyle şeylere Am Eşim Söz Konusu Olunca Herşey Değişir.sakizini çiğnerim.biz Bu Yola Baş Koyduk Yaşasakta Beraber Hastalansak Ta Beraber ölsek Te Beraber.
Ben çiğnerim.ama Sadece Eşimin Sakizini.

ben çiğnerim eşimin sakızını.aslında çok huyluyum ama iş eşime gelince hiç tiksinmiyorum doğrusu...o da benim sakızımı çiğner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…