ben anlamıyorum bu ciğnemem diyen bayanları titiz ve temiz oldugunu iddea edenler size soruyorum bana göre her tuvalete girerken ve cıktıgında ellerine yıkayan insan titizdiir ama her seferinde kaçınız bunu yapıyosunuz?
ben ciğnerim,çiğnedim,çiğnemekteyim, ciğneyecemde:)))))))
ben anlamıyorum bu ciğnemem diyen bayanları titiz ve temiz oldugunu iddea edenler size soruyorum bana göre her tuvalete girerken ve cıktıgında ellerine yıkayan insan titizdiir ama her seferinde kaçınız bunu yapıyosunuz?
ben ciğnerim,çiğnedim,çiğnemekteyim, ciğneyecemde:)))))))
ben kıçımı bilem yıkarım her tuvalette,ee doğal olarak yıkanan kıçtan elde kirlenir ve yıkanmayı hak eder,
ayrıca wc den sonra el yıkamam titizlik değildir,
titizlik benim gibi 3 hafta evde olupta sıkıntıdan, yıkanmış ütülenmiş çarşaf dahil bütün dolabı yeniden yıkayıp ütüleyene denir:)
tabi bunu hep yapıyormuyum yok 8 sene de bir:)
msni yaz gelincemi açmayı planlıyosun kardeş:mymeka:
ben kıçımı bilem yıkarım her tuvalette,ee doğal olarak yıkanan kıçtan elde kirlenir ve yıkanmayı hak eder,
ayrıca wc den sonra el yıkamam titizlik değildir,
titizlik benim gibi 3 hafta evde olupta sıkıntıdan, yıkanmış ütülenmiş çarşaf dahil bütün dolabı yeniden yıkayıp ütüleyene denir:)
tabi bunu hep yapıyormuyum yok 8 sene de bir:)
:roflol: :roflol: :roflol:Hiç yapmadım yapmam da asla! Çünkü fortcu 1 sakızı 1 hafta çiğniyor cimrilikten :asigim:tatlicadiarzu
bi sakızı 1 hafta çiğneyen adam,1 çorabıda temizinden 6 ay giyer kimine geliyo jadukafa,sana bolcana burun tıkacı alalım biz:)Hiç yapmadım yapmam da asla! Çünkü fortcu 1 sakızı 1 hafta çiğniyor cimrilikten :asigim:tatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?