• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizin(eşinizin ) sakızını çiğner misiniz ?

sevgilinizin(esinizin) çiğnediği sakızı çiğner misiniz ?

• Ankete Katılan
    1.107
kutu sakız alırım ve sakız çiğneyeceksem onada veririm. böyle bir ihtiyaç duymadım . çiğnediği sakızdan yada başka bir şeyden iğrenmem. ama gerek yok böyle bir şeye...

Su, yemek, tabak gibi şeyleri paylaşırım ancak sakızını çiğnemem.Sevgi eksikliği yada hastalık bulaşması falan değil ama nedense sevmem böyle birşeyi. Aslında ben zaten sakız da çiğnemem en son kaç ay oldu hatırlamıyorum:roflol:
Benim çiğnediğim sakızıda ona vermem.

agzını öpüyosam sakızınıda çıgnerım tabıkı.. hatta daha dun boyle bışey oldu ben benı opucek sandım ama o agzımdakı sakızı aldı yerım ben onun agzısını:)sırnaşık şey

bende cigneyemem kimin olursa olsun belki kucuk bir ihtimal oglumun sakizi olursa belkii onun disinda cigneyemem catal kasigini bile kullanamam annem bile olsa icim almiyo ne yapayim:sm_confused:

aynı tabaktan yer,aynı bardaktan içer gerekirse aynı kaşığı da kullanırım ama sakızını çiğneyebileceğimi sanmıyorum o kadar da değil

ay ukuyunca bıle mıdem kalktı yani çatal kaşık neysede oda mecbur kalırsam ama sakızını asla çignemem midem kaldırmaz bukonularda cok tıtızımdır dogrusu ama çigneyen cıgner ama benım mıdem kaldırmaz

paylaştığım çok şeyi var ama, sıkızını paylaşmam

bırakayım onuda tek başına çiğnesin garibim.

evet cıgnerım..o da hıc tereddutsuz cıgner... dogumumdan sonra benı temızleyıp gıydıren wc ye goturen bır kocam var benım...ne mutlu....

çiğnerim ne var ki bunda sevdiğim adamdanda iğrenecek değilim çünkü onu ve ona ait herşeyi severim

Back
X