• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizin(eşinizin ) sakızını çiğner misiniz ?

sevgilinizin(esinizin) çiğnediği sakızı çiğner misiniz ?

• Ankete Katılan
    1.107
başka şeyler yaşarken iğrenmiyosam sakızından niye iğreneyim ki elbet çiğnerim.............................

eşimden tabiki bende iğrenmem bu iğrenme meselesi değil sağlık meselesi bence
asla çiğnemem.....

ben çiğnemem ama o çiğnerr hatta abartacam ama agzımda yedigimi bile alıp yemek ister manyak yaaa benimkiii

başka şeyler yaşarken iğrenmiyosam sakızından niye iğreneyim ki elbet çiğnerim.............................

:roflol::roflol: :1shok: başka napıyorsunuzkiCADIARZU bende iğrenmem yaa canımdan candır o kişi yani öpüşürken iğrenmiyorsan o şeyden hiç iğrenmezsin :1closedeyes:

:roflol::roflol: :1shok: başka napıyorsunuzkiCADIARZU bende iğrenmem yaa canımdan candır o kişi yani öpüşürken iğrenmiyorsan o şeyden hiç iğrenmezsin :1closedeyes:

burda sölemem :utangac: jeyyar
heehhh...işte bende onu demeye çalıştımda diyemedim öpüşürken iğrenmiyosan sakızdanda iğrenmemek lazım.
sağlık meselesine gelince sakızla geçen şey öpüşürken hayli hayli geçer :kahve:

burda sölemem :utangac: jeyyar
heehhh...işte bende onu demeye çalıştımda diyemedim öpüşürken iğrenmiyosan sakızdanda iğrenmemek lazım.
sağlık meselesine gelince sakızla geçen şey öpüşürken hayli hayli geçer :kahve:

tamam özel msjla anlat bana bende öğreneyim senden laelaelaelaelae hee lem öperim öpmem alırım almam sanane hem alaa alaalülülülülülü

bende tiksinmem kocişimden... sakızınıda çiğnerim tabağındanda yemek yerim herşeyler yaparım valla zaten kocişim çok titizdir... yemeklerden sonra mutlaka dişlerini fırçalar sigara alkol kullanmaz... ayyy o benim canım ya...

hiç bile tiksinmem aaa o benim herşeyim sakızınıda çiğnerim başka..........çiğnerim :bbo:ağzından yemek bile yerim ben onuuuunnnnn karısının bi tanesiiiooooooooŞeniz

walla herkesten iğrenirimm sevgilimden kesinlikle iğrenmiyorumm.oda benim sakızımı çiğner bende onunkini

Cignerim Dabiiişakkıdı
Sekersiz Sakizlar genelde Sert oluyor,,,Cenem Agriyor o zamanjeyyar
Esim Ön cignemeyi yaptikdan sonra ben devam ediyorum yazik ceneme yahu:1closedeyes:
O benim Canim Kocisim:asigim: Diger Arkadaslarimida Saygi Duyuyoruma.s.

Tabiki çiğnerim, burnunu bile silerim beee, hatta yerim onu ben yeriiiim :asigim:

kimsenin çatalından,kaşığından,bardağından hiçbirşey yemem,içmem....eşimin sakızını da asla çiğneyemem....

ay aklıma ne geldi yaa bu başlığı okuyunca..benim balta eski sevgilim çıktığımız ilk zamanlarda aşkını kanıtlamak ve aşkımı denemek için ağzımdaki sakızı almıştı ağzına atmıştı çiğneyip benim ağzıma vermişti sonra da bak aşk böle olur demişti yaa:roflol::roflol::roflol:o zaman salak salak bakmıştım şimdi çok gülüyorum...
ve sorunun cevabı tabii ki çiğnerim çiğniyorum da o da çiğner kendisi iğrenmeyiz biz birbirimizden:asigim:

kizlar birsey merak ettim
dudaktan öperken igrenmiyorsunuzda sakizini çignemekten mi igrendiniz
mideniz bunu mu almiyor
bir çok kisi oral seksi yapior mideleri kalkmiyorda sakizini çignemem diyor
hayret ettim valla

ben sakizini çignerim valla... tiksinmemde...
seviyorum ulennnnnn :D :D :D

Back
X