Anket Sevgilinizin(eşinizin ) sakızını çiğner misiniz ?

sevgilinizin(esinizin) çiğnediği sakızı çiğner misiniz ?

• Ankete Katılan
    1.107
ben asla ama asla çiğneyemem.ben de takıntı var,kimsenin(eşim de dahil)çatalını kaşığını dahi kullanamıyorum.

bu yüzden de hep eleştirilmişimdir,gerek ailem gerek eşim tarafından.ama napıyım elimde değil,bi de 'aaa benden tiksiniyormusun' demezler mi..ee ne cevap verilirki buna,takıntılı biriyim işte..eşim yanağımdan öper azıcık nemli gibi olsun direk silerim,o da artık dalgasına öpüyo sırf sinir olayım diye..malesef öyle takıntılarım var

evet tabiki çiğnerim..........en sevdiğimiz şey birbirimizin ağzından dökmeden kahve içmeye çalışmaktır.......içerizde çok eğleniriz hem :) o benim herşeyim .........

iğrenmem ama çiğnemem de.. gerek yok :1closedeyes:

hani aileden anne baba kardes vs tiksinirim cigneyemem diyenleri anlarım ama konu es sevgilisi olunca tiksinmek garip geliyor bana yani hayatınızdaki en ozel insan neticede yani

sakız çiğnemekten midesi bulananlar seksten nasıl bulanmıyor bana çok tezat geliyor.cinsellik iki vücudun tek vücut olması tüm vücut sıvılarının birbirine karışması.hele fantazileriniz varsa daha farklı boyut bile kazanabilir.değişik yorumlar var doğrusu sositososito

aklima geldi : benim kücük yegenim 1 bucuk yasinda agzinda sakiz vardi bende onu denemek icin"hani bana dedimde" agzindaki sakizi cikarip agzima götürdü..Şeniz özlemisim boncugumu be ben hassas oldugum icin alamiyom agzima igrendigimden degil

ben annemin babamın içtiği bardaktan su içemeyen bir insanım ama sevgilimin hiçbir şeyinden iğrenmiyorum yaa :asigim:
çiğnerim :1closedeyes: çiğnedim de zaten

çiğnerim çiğnedimde
herşeyden tiksinen ben çiğnedim hemde zevkle:asigim:

Çiğnerim tabii kii deee.:1rolleyes: Gerçi sevgilim yok şimdi ama olduğunda çiğnerim eğer çok seviyorsam.:jeyyar:

çiğnemem ama nedeni iğrenme falan değil.
tadı kaçmış sakızı neden çiğniyim ki :)

o benden alıp çiğniyo ama bana kendi sakızını vermiyo
onun arka dişinde birkaç porblem var ondan
ama çiğnerim sorun değil ondan mı tiksinicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…