• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizin(eşinizin ) sakızını çiğner misiniz ?

sevgilinizin(esinizin) çiğnediği sakızı çiğner misiniz ?

• Ankete Katılan
    1.107
sakızını da çiğnerim aynı bardaktan da içerim ağzından çıkanı da yerim..ya ben bu adamın hiçbir şeyinden iğrenmiyorum. :)

hiç düşünmedimm.ama iğreneceğimi sanmıorummm.çiğnerimm şakkıdı

kararsız kaldım ben ya eyvahedigeldismile Çiğnerim ya yok yok çiğneyemem kafam karışdı ya. Bilmiyorum

bunu hiç düşünmemişdim ama çiğnemem ...aynı kaşık ve bardak dan yiyip içebilirim ama sakız
çiğnemem.

ay benim bi arkadaşım ağzında çekirdeği çiğneyip sevgilisine verirdii delikafaduldenbu çok basit kaldı bunu düşününce:1rolleyes:

çiğnerim tabi sevgilimden niye tiksineyim.. hem ben tiksinenleri anlamam yani acaba o kişiler hiç öpüşmüolar mı kocalarıyla aynı şey sonuçtabilmiyorumkismile

fascination lafı ağzımdan almışsın..
evli olanlar çiğnemem diyorsa , öpüşmemeleri de lazım:olmaz:

ben hiçkimsenin sakızını çiğneyemem ki...
sakız konusunda titizim accuk...

çiğnerim tabıkı bundan iğrenılcek ne varkı..
hımm tukruk acısından mı dıyorsunuz iğrenc diye ozaman zaten opusurken eşinizin veya sevgılınızın bınlerce tukrugunu yutuyorsunuz zaten :)))

fascination lafı ağzımdan almışsın..
evli olanlar çiğnemem diyorsa , öpüşmemeleri de lazım:olmaz:

evet yani anlamıorum evliyken herşey paylaşılıo sonuçta o kadar şey yaparken iğrenç değilde sakızı çiğnerken mi iğrenç bu adam saçma :olmaz:

Back
X