• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinizin(eşinizin ) sakızını çiğner misiniz ?

sevgilinizin(esinizin) çiğnediği sakızı çiğner misiniz ?

• Ankete Katılan
    1.107
hayret cogu evet demis sastim:umursamaz:

öptüğüm bi insanın sakızını çiğnemek neden hayret edilesi bi durum olsun ki...evli olmayanlara garip gelebilir ama doğru...kişisel bi durum bu arkadaşlar çiğneyene de hayret etmem çiğnemeyene de..ama ben çiğnerim o benim bedenimin ve ruhumun diğer yarısı zaten...

öptüğüm bi insanın sakızını çiğnemek neden hayret edilesi bi durum olsun ki...evli olmayanlara garip gelebilir ama doğru...kişisel bi durum bu arkadaşlar çiğneyene de hayret etmem çiğnemeyene de..ama ben çiğnerim o benim bedenimin ve ruhumun diğer yarısı zaten...

Evli ya da bekar olmakla ne alakası var canım..Sadece evli olanlar mı öpüşüyor ya da birşeyler yaşıyor günümüzde..

Öpüşmeyle aynı kefede olduğunu sanmıyorum,, yada en azından ben öpüşürken eşimin diş ve ağız temizliğini yapmıyorum sempatiksalakcinni belki de o nedenle hayır dedim kaydirigubbakcemile3

çiğniyoruz:asigim:

Evli ya da bekar olmakla ne alakası var canım..Sadece evli olanlar mı öpüşüyor ya da birşeyler yaşıyor günümüzde..

o cümleyi yazarken çok düşündüm aslında ifade etmek istediğim şey başkaydı böyle bi tepki bekliyordum :)) haklısın...evli olmak ya da sevdiğin kişiyle birlikte yaşamak sevgili olmaktan biraz farklı...birlikte yaşamak daha da yakınlaştırıyo buydu söylemek istediğim..tabi sadece düşünüp yazmayınca böyle oluyo...

o cümleyi yazarken çok düşündüm aslında ifade etmek istediğim şey başkaydı böyle bi tepki bekliyordum :)) haklısın...evli olmak ya da sevdiğin kişiyle birlikte yaşamak sevgili olmaktan biraz farklı...birlikte yaşamak daha da yakınlaştırıyo buydu söylemek istediğim..tabi sadece düşünüp yazmayınca böyle oluyo...

Şimdiki nesil bunu çok mu takıyorlar Allahsen..Biz zaten aynı evdeyiz,karıkoca gibiyiz,imzaya gerek yok diyorlar..Neyse bu başka bir konu ama bana hijyenik gelmiyor.Neden aynı sakızı çiğnememiz gereksin ki..O kadar da yoksul düşmedik çok şükür,almışken 2 tane sakız alırız bakkaldan...kaydirigubbakcemile3

Öpüşmeyle aynı kefede olduğunu sanmıyorum,, yada en azından ben öpüşürken eşimin diş ve ağız temizliğini yapmıyorum sempatiksalakcinni belki de o nedenle hayır dedim kaydirigubbakcemile3[/QU

hiçbir farkı yok emin olun... neyse söylediğim gibi kişisel bi konu bu o yüzden uzatmiicam

Öpüşmeyle aynı kefede olduğunu sanmıyorum,, yada en azından ben öpüşürken eşimin diş ve ağız temizliğini yapmıyorum sempatiksalakcinni belki de o nedenle hayır dedim kaydirigubbakcemile3[/QU

hiçbir farkı yok emin olun... neyse söylediğim gibi kişisel bi konu bu o yüzden uzatmiicam

Öpüşmenin şekline göre değişebilir kanımca...kaydirigubbakcemile3

Çiğnerim =) başkasının hayatta su içtiğimi bardağı bile kullanmam ama onun sakızını bile çiğnerimopuyorumnanaktan

ben annemin babamın içtiği bardaktan su içemeyen bir insanım ama sevgilimin hiçbir şeyinden iğrenmiyorum yaa :asigim:
çiğnerim :1closedeyes: çiğnedim de zaten

aynen sedefcim bende ailemden bile tiksinirim ama sevgilimden aslaaa:asigim:

çiğnerim tabiiiikaydirigubbakcemile3
hattaa cıgnedıgıı lokmaları bıle yerimmmm:lepi:

ayyy çiğneyemem ay o benim sakızımı çiğnesin aklinialirimsmile ama yurtdışından götürdüğüm sakızımı çiğnerken çok güzel kokuyor diye benim çiğnediğim sakızı 6 kişi çiğnedi kusucaktım o an sempatiksalakcinni

Back
X