Anket Sevgilinizin(eşinizin ) sakızını çiğner misiniz ?

sevgilinizin(esinizin) çiğnediği sakızı çiğner misiniz ?

• Ankete Katılan
    1.107
Ben sevgilimden asla iğrenmem sakızınıda çiğnerim bıraktığı artığı da yerim kesinlikle iğrenmem insan sevdiğinden iğrenir mi?

bende çiğnemem ama o çiğnemiştir o pek tiksinmez ama ben tiksinirim bunun sevmekle alakasıda yok bence ben sadece sakız için konuşuyorum aynı tabaktan yemek yerim kaşıktan çataldan ama sakız başka bişi bence ben kendi çiğnediğim sakızı bile birdaha çiğnemem .

arkadaşlar ben çiğnerim vermese bile bi yolunu bulup onu ağızından alırımve çiğnerim sakız ciğnemeyi sevmediğim halde sadece onun olduğu için çiğnerim

Olmaz öyle şeyy.
Hayatta aklıma gelmemişti.Ay midem kalktı
su içtiği bardaktan su içerim ama sakız ayrıı.
dişlernin her noktasına yapışan bişey.
ıstemem kalsın.
Bardağa sadece dudağı deyiyor aynı bardaktan su içerim

Son düzenleme:
ben sakız çiğnemem.. paketteki sakızı çiğnemeyen ben sanırım nişanlımın sakızınıda çiğnemezdim..

ama tabi bu sakız çiğnemeyle alakalı bi durum, sakızın nişanlıma ait olmasıyla değil a.s

niye sakız kıtlığımı varkaydirigubbakcemile3

tabikide çiğnerim
ne var bunda aşkımdan hayatta iğrenmem
o da benden aynı şekilde

çiğnerim hatta diş fırçasını kullanmıştım bikaç kere.şimdi diyorumda ay ne salakmışım.elin oğlunun sakızı fırçası ıyy.ayrılmak üzereyken böle oluyo demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…