sevgilinizi/eşinizi ailenize nasıl söylednız ?

ben annemle arkadaş gibiyim zaten direk söyledim.Babamın haberi yoktu.
Sonra mideden bi operayon geçirdiğimde ananem ve dedem onu bize davet etti geldi oturdular çay içtiler.Babam işi olduğu için dışardaydı.
Ananem sağolsun akşamına babama güzelce anlattı,biz çok beğendik diye öylece haberi oldu onunda kaydirigubbakcemile3

HEHHE valla bu yorumları okuyunca aslında ne kadar serbest olduğumu anladım bi gün hiç unutmam erkek arkadaşımla ama 3 yıldır beraber olduğum biriyle ki ben annemden hiç birşeyimi saklamam eğer anneme anlatıyosam biiliyorumki o gece babamda biliyo :) hiç bişi tutamass annem içinde :) herneyse babam pc başına geçmiş resimlere bakıyo bende arkadaşlarımla gezmeye çıkmıştım herneyse babam resimlere bakarken birden benim resimleri görüyo bende ne bilim saklamam öle şeyleri bizimde özel bi resmimiz vardı gayet samimi anlarsınızya :) onu görüyo akşam eve geldim herkes sus pus annem odaya çağırdı beni işte kızım böle böle baban resminizi görmüş bana ne olduğunu sölemedi ama çok bozulmuş kızmış falan benim tabi başımdan aşşa kaynar sular boşaldı anlatamam nasıl utandım :( salona inemedim uzun bi süre odamda oturdum sonra baktım babam sesleniyo gittim ama başım yerde baktım oturuyo eğdim başımı ama kıpkırmızı oldum baktı sonra git şimdi odana dedi hayatımda ilk defa babamı öle gördüm :( hiçbirşey demedi ve ben şimdi o erkek ark. ayrılmak zorunda kaldım :( ama hala aklıma gelsin çok utanırım bakamam yüzüne :( canım babam benim

Ben'de çok utanarak söyledim, eveledim geveledim.
Kem derken küm derken ağzımdan çıkıverdi birden,
Şimdiyse hayatımın Aşkıyla yuva kurmaya hazırlanıyoruz,
Darısı tüm sevenlerin başına kızlar :kedi:

ben daha 1 aydir sevgiliyim 4 yildir ama cok yakin arkadasdik o beni 4 yildir seviyor ben 1.5 yildir seviyorum ama bir birimize belli etmiyorduk. ve simdi 1 aylik sevgiliyiz . gerci evlenmeyi su an ikimizde dusunmuyoruz daha erken. ikimizde 20 yasindayiz. ama bazen evlilik konusu aciliyor ve bende ne soliyecegimi bilmiyorum. bizde en cok abim karisir babamada olmaz bu is demesinden cok korkuyorum offfffff . nasil solicem bilmiyorum. ıNSALLAH her sey cok kolay olur senağlama

ayy ben aşkımla telefonda konuşurken babama yakalanmıştım sırnaşık şey ama çok büyk sorun yapmadı şuan çıktığımızı biliyo ama yorum yapmıyo.

bence sende güzel güzel öncelikle araya ailenin sevdiği saydığı birini koyarak söylemeyi dene =)

bende teknoloji sayesinde yakalandim.bi resmimi koymusum sonrada unuttum:)))pcde birsey ararken denk gelmis sadece yanyana bir resimdi..anneme sormus..bu kim diye..annemde gordugunu bana soyledi..bende heyecan yapmistim hocasiyla cekilmis resim,dersin demistimmm:roflol:haliyle yememistiii:roflol:
sabredebiliyorsan kpss ye kadar sabret birseyleri eline al oyle soyle soyle derim..annene soyledin mi babanda bilir zatenn:))

annem görüstügümüzü biLiyordu fakat babamın kesinLikLe haberi yoktu bundan eminim. hep vaktini bekLedik kpss dedik yerimizi sagLamLastıraLım öyLe söyLeyeLim dedik ama taaaa ki ben kpssden yine atanabiLecek bi puan aLamayana kadar:) babam aLdı beni karsısına dedi kızım kpss oLmuyor bunun harici düsündügün seyLer var mı. bana anLat beraber düsüneLim beraber karar vereLim:)hic bekLemedigim bi zamanda böLe bi tekLifLe geLince babam karsıma bende anLatıverdim ne var ne yoksa :kedi: cok sükür benim kararLarımı onayLadı ve dügünümüz icin gün sayıyoruz simdiLerde :asigim:

annem görüstügümüzü biLiyordu fakat babamın kesinLikLe haberi yoktu bundan eminim. hep vaktini bekLedik kpss dedik yerimizi sagLamLastıraLım öyLe söyLeyeLim dedik ama taaaa ki ben kpssden yine atanabiLecek bi puan aLamayana kadar:) babam aLdı beni karsısına dedi kızım kpss oLmuyor bunun harici düsündügün seyLer var mı. bana anLat beraber düsüneLim beraber karar vereLim:)hic bekLemedigim bi zamanda böLe bi tekLifLe geLince babam karsıma bende anLatıverdim ne var ne yoksa :kedi: cok sükür benim kararLarımı onayLadı ve dügünümüz icin gün sayıyoruz simdiLerde :asigim:

ne guzel mutluklar size..bende bayramda anneme soylicem darısı başima artık:çok üzgünüm:

benimde kolay oldu söylemem işyerinden ark eltim oluyo şimdi seni kaynımla tanışırmak istiyorum ne dersin dene olur dedim önce annene babana söyle haberleri olsun dedi annemle rahat konuşurum o konularda annem tmm dedi babam söylemiş öyle görüşmeye başladık 1 senedir görüşüyüruz 6 aralıkta nişanım var kısmetse seneye bu zamanlarda evlenicez

ay benimki çok komikti hattım sözlümün üzerineydi o almıstı bana babamda knt yukleticekti bana gidince dogrulamak için soruyor sorumlular ismi babam yasemin diyo adam mehmet diyo eyvahlar olsun babam tabi eve gelmiş çok kızmıs ben ç.kalede üniversitedeydim annem arayıp sessizce durumu anlatmıstı ama şimdi 4.yılımızdayız annem babam biliyor ve hersey güzel ailem ve onun ailesi benden memnun

ben önce anneme söylemiştim... anne biri var benden hoşlanıyor dedim. oda boşver kızım okulun var dersine çalış dedi. bende tamam dedim. kafam bayağı karışıktı o aralar duygularımdan pek emin değildim. zamanla sevdiceğimi iyice tanıyınca bu karışıklıklar gitti tabi.
mezuniyet törenimde annemle sevgilimi tanıştırdım.
babamlada şöyle tanbıştı. annem sevdiceğimi yemeğe davet etmişti babam eve erken gelince babama yakalandı. kardeşimin arkadaşı diye tanıtmayı düşündüm öncelaelaelaelaelae kardeşim olur ama eninde sonunda tanışacak dedi. saolsun annem iyi idare etti olayı. babam bayağı bir sorguya çekmişti. ne iş yapıyorsun nerelisin ............... vs diye:lepi:

benimde eşimle 4 yıllık bi birlikteliğimiz vardı eşim (o zamanlar sevgilim)askere falan gitti tabiiki ailede herkes biliyor annem falanda bi tek babam biliyor diye bliyordum ki oda biliyormuş babam açtı bana konuyu en sonunda eşim askerden gelince ama o zamana kadar çok şeyler yaşadık babamla sağolsunlar eşim askerden gelince babam gelsinler istesinler o zaman dedi tabiki önceden araştırmış herşeyi biliyordu onlarda geldi istedi bende onun ailesiyle önceden tanışmıştım zaten eşim askerdeyken gidiyordum bayramlarda falan ziyarete sonra nişan yaptık 1 sene sonrada tanışma yıldönümümüzde de düğünümüzü ayarladık şimdi 1,5 yıllık evliyiz ama çok mutluyuz hatta nişanlılık dönemiznden daha mutluyuz birde bebişimiz gelse dah mutlu olucaz canım annem babam benim sizleri çok seviyorum iyiki varsınız opuyorumnanaktanmafoldumben

Bu zamana kadar aahaaa bu sizin damadınız durumuna hiç gelmedik
Ama öyle bişey olsa Annemden önce babacığıma söylerim :kedi::kedi:
eeee annem her zaman der elinde olsa beni kapıya koyacak diye kaydirigubbakcemile3
Babasının kızıyım ben opuyorumnanaktan​

arkadaşlar konuyu yanlış yere acıyorsam özür dilerim şimdiden a.s.
erkek arkadasım var ve aileden sadece abim biliyor ,okulum bitmeden söylemek istemıyordum .
ailem onu tanıyor ; çünkü abimin arkadası , bu yüzden nası bi tepki vereceklerini kestiremıyorum.önümde kpss adlı illet bi sınav oldugu içinde öncesinde söylersem onlarda olumsuz cvap verirlerse moralimi bozacagı için söylemeye de korkuyorum :delphin:
babamla da iletişimim çok iyi deildir. yanı öyle oturup saatlerce sohbet edemem
siz olsanız öncesinde söylermisniz ? acıkcası nası söyleyecegımıde bilmıyorum -tatlicadiarzu-
sizler ailelerinize -özellkle babanıza- nasıl söylediniz ?

canım arkadaşım özelden mesaj atmışsın sitede yeni olduğumdan özelden yazamıyorum kullanıcı adımla mynette mailim var ordan konuşsak daha iyi olacak denersen sevinirim....:emir_bebek:

-Anne bir polis var. Benimle görüşmek tanışmak istiyormuş.
-Sen bilirsin ama polis olması çok da iyi değil.
-Ben yine de görüşmek istiyorum anne.Bu kadar ısrarcı olmasının nedenini de merak ettim açıkçası.
-Tamam kızım sen bilirsin ozaman.Ama dikkat et kendine.
2 hafta boyunca telefonda görüştük sonra da dışarda görüşmeler başladı.
Aradan 3ay geçti. Annem bendeydi.
-Anneee baaak :kedi:
-O kutudaki de ne kızım.
-...... bana evlenme teklifi etti ben de kabul ettim. Bu da yüzüğüm =)))
Ve annem ağlamaya başlar :sinifsinif:

ben aileme söylemedim ailem bana söyledi :52::52:
şöyle anlatayım
eşim, kuzenimin en yakın arkadası
babamlarda tanıyormuş bi ben bilmiyorum
eşim benimle tanışmak için her yolu denemiş, bakmış daha da olmuyor, babamla konuşmuş :52::52:
babam da ''cok efendi çocuk, bi konuşun olmazsa olmaz işte, ama çok ciddi'' dedi
öyle tanıştık
çok uzun süre direnişim sonunda razı oldum evlenmeye

Back