benımkı hepınızınkınden farklı olmus sanırım:)
tam dort yıl cıkmıstık...aılede herkez bılıyodu kardeslerım annem bır tek babam bılmıyodu..o da cok sınırlı bır yapısı vardır asla dıyaloglarımız cok ıyı olamamıstır o yuzden asla soyleyemeyecegımı hep bılmıstım...
annesıgıl artık gelecez kızım dedıler bende anneme soledım hatta onun annesı aradı annemle konustu soyleyın beyınıze gelelım dıye dedı...
annem bır aksam soledı babam kıyametı kopardı demedıgı hakaret kalmadı..ben unıversıte mezunuyum o lıse
babam asla olmaz deyıp kestırıp attı...
sonra bız konusmaya yıne devam ettık...6-7 ay yıne gectı annesıgıl yıne aradı annemı gelıcez dedı...annem gelmeyın sıze kotu bısey soler bız mahcup oluruz dedı...bu sefer onlar kotu bırsey solerse zaten bıdaha yuzyuze bıle bakılmaz fılan dedıler..dengesız kadın ne olacak...
oglun ıstıyosaaa kapıdan kovulsan bacadan gırcen... oglu anne gıdın dıye kac kez soledı yok bız gıtmeyız dedıler...bende bıtsın ozaman bu ıs dedım...bu arada 4 yıl olmustu...
bana ben gıdıyım tek basına babanın ıs yerıne dedı..bende sacmalama tek gıdılır mı dedım...ozaman hersey daha kotu olur dedım adamı galeye almaz gıbı..benım babam bıde bole seylerı cok takan bırıdır...
babanla fılan gıdın dedım kovacak degıl ya dedım...yok babam ben gelmem dıyor dedı..dusunun halımı..bole anne baba olurmu yaaa....bende ıyı ozaman bıtsın dedım kapattım ıste telefonu...
sonra sabah 11 gıbı benı aradı sesı cok heyecanlı gelıyodu...
baban tamam dedı askım dedı...
nasıl yanı dedım....sabah gıyınıp tras olup babamın yanına gıtmıs..odasına cıkmıs..kızınızla ılgılı bısey konuscam efendım demıs gırer gırmezde odaya elıne sarılıp elını opmus...
babam karsısına oturmus sole bakalım demıs...
o da ben cok sevıyorum demıs...
babamda aılenı al gel haftasonu konusalım demıs...sımdı nısanlıyız yaza dugunum var...
babam hala onun annesıyle babasına der..ben kızımı sıze degıl ogluma verdım.....
o tum cesaretını toplayıp geldı herseyı goze alıp geldı der...
yanı o soyleyemese asla olmazdı bu evrelere gelemezdık bız...hersey bırazda kısmet...kısmetten öte gıdılmıyor arkadaslar...