sevgilinizi/eşinizi ailenize nasıl söylednız ?

canım aynı benım durumum valla:)
bence sende topu onu at bı cesaret senı sevıyorsa gıtsın konussun bende olmaz sanıyordum ama oldu bak...
yoksa bırsey uzadıkca daha tatsızlasıyor soylıyeyım...sureklı stres ıcınde oluyorsunuz kavga bagrıslar artıyorr..tahammul kalmıyor artık eskısı gıbı herseye sabredemıyorsunuz...bız daha evlenmeden tukettık bıle bırbırımızı dusunuyorumda o kocaman buyuk sevgı sımdı nerelerde...
nelere gogus germıstık beraber..
ne acılara gulup gecmıstık...
sımdı nısanlıyız ama ıkımızde emınızkı bu saatten sonra cokta mutlu olamayız..
sana tavsıyem bır an once gercekten sevıyorsanız bırbırınızı uzatmayın...sevıyorsa ansızın cıksın gelsınler...

ya haklisin.. uzadikca civigi cikio derler ya.. öyle vallah..
Çok üzgünüm çoook

bizimki tam bi komediydi

annem biliyodu..sıra babya istemeye gelceklerini ösylemeye geldi.ben korkudan dayımı,dedemi,annanemi,kuzeni ve iki arkadaşımıda çağardım..yemek yendi babam zaten çakmış bişiler.evdeki herkes biliyo haliyle...

sonra biz plan yaptık ben içerdeyken annanem söyleyecekdi herşey bitince ben çağrılcaktım...neyse aradan zaman geçtii annanem babamı içeri çekti he dedim söylüyo..
sonra beni çağardı annanem gittim oturdum

hadi anlatg kızım dedi..neyi anlatayım dedim...bize söylediğini ne var kızım bu nda dedi...ben şok tabiiidelikafadulden meğer kimse hiç bişi söylememiş...ee oraya gelmişiz bişi yok ya demekde olmaz söyledim ama al al mor mor oldum:utangac:

oooff of ne karın ağrıtan bi iştir bu yaa...
ben sevgilimle 3 yıldır beraberim, kendi aramızda sözlendik sadece annemin haberi var,
bu nisanda da askere gidip gelecek hayırlısıyla, asker dönüşü eylülde isteme gelecekler artık. ama ben babamdan korkuyorum(kendisi çok sinirlidir) ona ne anlatacağımızı hiç bilmiyorum. Ablam bile evlenirken biz tanıştık görüştük diyememişti bir plan hazırlayıp görücü havası katmışlardı işe (ki ablam 24 yaşında bi öğretmendi, düşünün artık) Ve o halde bile babam ben vermem demişti, geleceklerini duyduğundan itibaren 2 hafta bizle hiç konuşmadı tek kelime bile.
Şimdi bende 20 yaşındayım çok korkuyorum yaa evde tek kız ben kaldım bide,
ne derim ne ederim bilemiyorum,beni tek başıma evden dışarı bile çıkartmıyo, bir kere markete gitmiştim tek başıma telefonla arayıp bağırp çağırmıştı çabuk gel diye. :mymeka:
kızlarrrr yardım edin bana bi akıl verin yaa.. :a015: :1no2: benneyaptımki

kızalaar yokmu kimseee?

ılk goruste asık oldum..o gece annemı yengemı yedım bıtırdım benı sevıomudur nasıl msnını ogrenebılırım vs dıe abımın arkısı oldugu ıcın msn adresını ogrenmek kolay oldu fakat ben eklemedım askımın eklemesını bekledım zaten cok gecmeden msne askım benı ekledı maıllestık bı ay boyunca sonra tanıstık..cıkmaya basladık ama her gecen gun abı korkusu ıcımde buyuyodu askım abıme soleyınce kıyamet bıraz koptu sonra babam duyuncada daha felaket bı durum aldı..kım dır neyın nesıdır abım tanıdıgı ıcın bı sure sonra duruldu daha sonra basladılar cıddı mı söz yapın söz yapın neyse sonra hemen ısteme söz yaptık..:asigim:

kızalaar yokmu kimseee?

ay cnm cok zor bı durum senınkı cunku kendımdende bılıorum abım bı hafta konusmadı benlen benım baba yumusak davrandı ama en cok abım cok serttı cunku dusun ben onun arkısıne bakmıstım..
sımcıkkk sen tek basına bısı yapamazsın bence ablana söle yada annen sölesın bırı var kızımızı ısteyen cocuk ıydır hostur gelsınlermı desın ben tanıorum felan desın..

Offf of okkalı bi plan kurmak lazım ama korkudan düşünemiyorum bile
Babam ablamın nikahında bu kadar zor olduğunu bilseydim annesini almazdım dedi.
ne kadar zormuş ya... ne var bukadar zorlayacak anlamıyorum..

bizimki tam bi komediydi

annem biliyodu..sıra babya istemeye gelceklerini ösylemeye geldi.ben korkudan dayımı,dedemi,annanemi,kuzeni ve iki arkadaşımıda çağardım..yemek yendi babam zaten çakmış bişiler.evdeki herkes biliyo haliyle...

sonra biz plan yaptık ben içerdeyken annanem söyleyecekdi herşey bitince ben çağrılcaktım...neyse aradan zaman geçtii annanem babamı içeri çekti he dedim söylüyo..
sonra beni çağardı annanem gittim oturdum

hadi anlatg kızım dedi..neyi anlatayım dedim...bize söylediğini ne var kızım bu nda dedi...ben şok tabiiidelikafadulden meğer kimse hiç bişi söylememiş...ee oraya gelmişiz bişi yok ya demekde olmaz söyledim ama al al mor mor oldum:utangac:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

ayy koptum yaaa.. büyük cesaret... :roflol:

kızalaar yokmu kimseee?

canim bence araya baskalarini da karistir. bende öyle yaptim.. annem tek kendisi söyliyemedi.. (babam sinirli oldugu icin)
sende babanin saydigi sevdigi birinden yardim iste..
daha kolay olur bak..

off yaa bu aileler niye bize zorluk cikariyoooo :1ninca:
neolurdu sevdigimizle evlenip güzel güzel yuvamizi kursak... :1hug::asigim:

benımkı hepınızınkınden farklı olmus sanırım:)
tam dort yıl cıkmıstık...aılede herkez bılıyodu kardeslerım annem bır tek babam bılmıyodu..o da cok sınırlı bır yapısı vardır asla dıyaloglarımız cok ıyı olamamıstır o yuzden asla soyleyemeyecegımı hep bılmıstım...
annesıgıl artık gelecez kızım dedıler bende anneme soledım hatta onun annesı aradı annemle konustu soyleyın beyınıze gelelım dıye dedı...
annem bır aksam soledı babam kıyametı kopardı demedıgı hakaret kalmadı..ben unıversıte mezunuyum o lıse:(
babam asla olmaz deyıp kestırıp attı...
sonra bız konusmaya yıne devam ettık...6-7 ay yıne gectı annesıgıl yıne aradı annemı gelıcez dedı...annem gelmeyın sıze kotu bısey soler bız mahcup oluruz dedı...bu sefer onlar kotu bırsey solerse zaten bıdaha yuzyuze bıle bakılmaz fılan dedıler..dengesız kadın ne olacak...
oglun ıstıyosaaa kapıdan kovulsan bacadan gırcen... oglu anne gıdın dıye kac kez soledı yok bız gıtmeyız dedıler...bende bıtsın ozaman bu ıs dedım...bu arada 4 yıl olmustu...
bana ben gıdıyım tek basına babanın ıs yerıne dedı..bende sacmalama tek gıdılır mı dedım...ozaman hersey daha kotu olur dedım adamı galeye almaz gıbı..benım babam bıde bole seylerı cok takan bırıdır...
babanla fılan gıdın dedım kovacak degıl ya dedım...yok babam ben gelmem dıyor dedı..dusunun halımı..bole anne baba olurmu yaaa....bende ıyı ozaman bıtsın dedım kapattım ıste telefonu...
sonra sabah 11 gıbı benı aradı sesı cok heyecanlı gelıyodu...
baban tamam dedı askım dedı...
nasıl yanı dedım....sabah gıyınıp tras olup babamın yanına gıtmıs..odasına cıkmıs..kızınızla ılgılı bısey konuscam efendım demıs gırer gırmezde odaya elıne sarılıp elını opmus...
babam karsısına oturmus sole bakalım demıs...
o da ben cok sevıyorum demıs...
babamda aılenı al gel haftasonu konusalım demıs...sımdı nısanlıyız yaza dugunum var...
babam hala onun annesıyle babasına der..ben kızımı sıze degıl ogluma verdım.....
o tum cesaretını toplayıp geldı herseyı goze alıp geldı der...
yanı o soyleyemese asla olmazdı bu evrelere gelemezdık bız...hersey bırazda kısmet...kısmetten öte gıdılmıyor arkadaslar...

olay budur :asigim:
tabi herkesin babası aynı değil benimki döverdi çocuğu valla:kızgın:

benımkı hepınızınkınden farklı olmus sanırım:)
tam dort yıl cıkmıstık...aılede herkez bılıyodu kardeslerım annem bır tek babam bılmıyodu..o da cok sınırlı bır yapısı vardır asla dıyaloglarımız cok ıyı olamamıstır o yuzden asla soyleyemeyecegımı hep bılmıstım...
annesıgıl artık gelecez kızım dedıler bende anneme soledım hatta onun annesı aradı annemle konustu soyleyın beyınıze gelelım dıye dedı...
annem bır aksam soledı babam kıyametı kopardı demedıgı hakaret kalmadı..ben unıversıte mezunuyum o lıse:(
babam asla olmaz deyıp kestırıp attı...
sonra bız konusmaya yıne devam ettık...6-7 ay yıne gectı annesıgıl yıne aradı annemı gelıcez dedı...annem gelmeyın sıze kotu bısey soler bız mahcup oluruz dedı...bu sefer onlar kotu bırsey solerse zaten bıdaha yuzyuze bıle bakılmaz fılan dedıler..dengesız kadın ne olacak...
oglun ıstıyosaaa kapıdan kovulsan bacadan gırcen... oglu anne gıdın dıye kac kez soledı yok bız gıtmeyız dedıler...bende bıtsın ozaman bu ıs dedım...bu arada 4 yıl olmustu...
bana ben gıdıyım tek basına babanın ıs yerıne dedı..bende sacmalama tek gıdılır mı dedım...ozaman hersey daha kotu olur dedım adamı galeye almaz gıbı..benım babam bıde bole seylerı cok takan bırıdır...
babanla fılan gıdın dedım kovacak degıl ya dedım...yok babam ben gelmem dıyor dedı..dusunun halımı..bole anne baba olurmu yaaa....bende ıyı ozaman bıtsın dedım kapattım ıste telefonu...
sonra sabah 11 gıbı benı aradı sesı cok heyecanlı gelıyodu...
baban tamam dedı askım dedı...
nasıl yanı dedım....sabah gıyınıp tras olup babamın yanına gıtmıs..odasına cıkmıs..kızınızla ılgılı bısey konuscam efendım demıs gırer gırmezde odaya elıne sarılıp elını opmus...
babam karsısına oturmus sole bakalım demıs...
o da ben cok sevıyorum demıs...
babamda aılenı al gel haftasonu konusalım demıs...sımdı nısanlıyız yaza dugunum var...
babam hala onun annesıyle babasına der..ben kızımı sıze degıl ogluma verdım.....
o tum cesaretını toplayıp geldı herseyı goze alıp geldı der...
yanı o soyleyemese asla olmazdı bu evrelere gelemezdık bız...hersey bırazda kısmet...kısmetten öte gıdılmıyor arkadaslar...

valla benim babam olsa kesinlikle çocuğun konuşması bittiği zaman...gel oğlum bende seninli bişi konuşucam der tenha biyere götürürdü sanırım:oklava:
eee sonrası malum çocuk hastaneye,bende kemiklerim kırıldığı için onun yan odasına,,ee hayallerde çöpee:icecream:

benım de annem bılıo abımle babam bılmıo bı söz bişi olsun dıe ennem de istıo ama babamdan deıl abımden cekınıo kıskanclık falan yapar die ama korkunun ecele faydası yok muhakkalk öğrenecek abısıyle böle sorunlar yasayan arkadaslar var mı

benim canim anlayisli annecigim hal ve hareketlerimden anlamisti zaten sonra da ben itiraf edince ben anlamistim zaten dedi, sordum niye sormadim o zaman diye dediki senin bana anlatmani bekledim dedi :) canim benim

sonra cok iyi düsün kizim ve dikkatli ol dedi opuyorumnanaktan

kardeslerim de biliyor zaten, babacigim da vefat etti :çok üzgünüm:

anneler böyle seyleri cakiyorlar o yüzden biran önce söylemeni tavsiye ederim

tam benlik bi konu olmuş ya benimde sadece buyuk abim biliyo annem ve kucuk abim bilmiyo yaza kadar anneme soylemeliyim ama nasıl bide sevgilim kpss ye grcek benimde oof oofmafoldumben

benım de annem bılıo abımle babam bılmıo bı söz bişi olsun dıe ennem de istıo ama babamdan deıl abımden cekınıo kıskanclık falan yapar die ama korkunun ecele faydası yok muhakkalk öğrenecek abısıyle böle sorunlar yasayan arkadaslar var mı

ben varım buyuk abim değil ama kucuk abim henuz bilmiyo ama oğrendiği anda evlenene kadar rahat vermez:çok üzgünüm:

bende annemin günü vardı kaydirigubbakcemile3 çorba yapıodu ocağın başında anne ben evlencem dedimmkaydirigubbakcemile3 kafamı karıstırma çorbayı taşıracam ocağı yeni sildim dedi kaydirigubbakcemile3 aynen böyle oldu ve annem 1 hafta bana bişi sormadı galiba duymadı yada kale almadı diordum ki aşkım mersine geldiği bir gun sevgilim geldi gidiyorum dedim hı geldimi getirde tanışalım dedi zaten herseyi önceden biliyormus 12 yasındaki kardeşimin msn konuşmalarını gösterdiği zaman öğrenmiş öyle oldu işte 10 ay sonra evlendik kaydirigubbakcemile3

annemle arkadaş gibiyiz..normal bi arkadaşıma nasıl söylediysem ona da öyle söyledim.. ama babamla erkeğin e sinden bile bahsedemem..bazıları çok rahat anlatır ama bizim aramızda hiç böyle konular konuşulmaz.. fotoğraf çekmek en büyük hobim.o yüzden aşkımla buluştukça bol bol foto çekerim,çekiliriz.. foto makinam da hep evde göz önünde bi yerdedir. babamın da öyle karıştırma huyu yoktr..ama sanırım bi gün bişilerden şüphelenmiş e aylardır eline almadığı makinamı alacağı ve resimlere bakacağı tutmuş. doğum günümde çekilmiştik en son. kol kola ,omzuna yaslanmışımbirbirimize pasta yedirirken falan resimlerimiz vardı.. :roflol:ay sinirden gülüyorum.. hepsini görmüş.bende uyuyorum sabh vakti.. uyandırdı beni bunlar ne biçim resmler diye bende bi an şoka uğradım ne diyeceğimi şaşırdım..bide uyku sersemiyim zaten.bağırdı çağırdı,bi ton laf söyledi bende yakında istemeye gelicekler diyebildim..nasıl dedim onu da bilmiyorum..bi kaç hafta benle konuşmadı. şimdilerde bu konu açılmıyo. şubat ayında tanışmaya gelicekler. şimdi nasıl bu konuyu gündeme getiricem onu düşünüyorum hehe.. abimler bilmiyo.. pembefarenin dediği gibi şimdiden bilseler büyük abim hiç rahat vermez.

annemle arkadaş gibiyiz..normal bi arkadaşıma nasıl söylediysem ona da öyle söyledim.. ama babamla erkeğin e sinden bile bahsedemem..bazıları çok rahat anlatır ama bizim aramızda hiç böyle konular konuşulmaz.. fotoğraf çekmek en büyük hobim.o yüzden aşkımla buluştukça bol bol foto çekerim,çekiliriz.. foto makinam da hep evde göz önünde bi yerdedir. babamın da öyle karıştırma huyu yoktr..ama sanırım bi gün bişilerden şüphelenmiş e aylardır eline almadığı makinamı alacağı ve resimlere bakacağı tutmuş. doğum günümde çekilmiştik en son. kol kola ,omzuna yaslanmışımbirbirimize pasta yedirirken falan resimlerimiz vardı.. :roflol:ay sinirden gülüyorum.. hepsini görmüş.bende uyuyorum sabh vakti.. uyandırdı beni bunlar ne biçim resmler diye bende bi an şoka uğradım ne diyeceğimi şaşırdım..bide uyku sersemiyim zaten.bağırdı çağırdı,bi ton laf söyledi bende yakında istemeye gelicekler diyebildim..nasıl dedim onu da bilmiyorum..bi kaç hafta benle konuşmadı. şimdilerde bu konu açılmıyo. şubat ayında tanışmaya gelicekler. şimdi nasıl bu konuyu gündeme getiricem onu düşünüyorum hehe.. abimler bilmiyo.. pembefarenin dediği gibi şimdiden bilseler büyük abim hiç rahat vermez.

Milletin dudak dudağa fotoğraflarını sitelere koyduğunu düşününce kol kola resimler çok masum kalmaz mı ya?
:1shok:
Gerçi eski tip kadınlar böyle işte! Aynı annem yanyana fotoğraf görse bile kesin çıldırır ama henüz görmedi...
Kabul etmek istemediği için baya bir cengaverli bu konuda sağolsun...
Beni eve bırakırken görmüş aşkımı. Pek hoş tepki vermediydi...
O zaman da elimi tutmuyordu evin yakınındayız babam filan görür annem camdan bakar diye...
Babama ben de asla söyleyemem kesin parçalar beni çok kıskanç...
Of ki ne of...
Ben de babamla açıktan açığa konuşmayı isterdim ama nerde??? :1no2:
Maalesef böyle şeylere uzak bizim kültürümüz de...

kafamçokkarıştı

annemin herşeyden haberi vardı zaten. anneme "sen babama anlat böyle böyle diye, kız seninle konuşacakmış, bilmiyormuş gibi yap diceksin" dedim. annem de gitmiş söylemiş. babam "zaten biliyordum, vardı onda bir numaralar" demiş :1closedeyes:

birgün ben dışarı çıkacağım sevgilimden tel bekliyorum. babamla yalnızız evde. ben gazete okuyorum. babam patlattı bombayı " annen söyledi, sen benimle birşey konuşacakmışsın" dedi. neye uğradığımı şaşırdım, gömdüm kendimi gazetenin arkasına " yoo yok öyle birşey nerden çıktı" dedim . "öyleymiş öyleymiş, anlat bakalım" dedi. "ya yok şimdi ben çıkıyorum zaten ne anlatayım" dedim ama çıkamıyorum bir türlü gazetenin arkasından. birden kalktım" aa ben gidiyorum neyse sorna konuşuruz" dedim attım kendimi sokağa kaydirigubbakcemile3

o gün artık herşey saçıldığı için hadi dedim akşam konuşayım bari. soru sordu bir sürü , yaşı kaç, işi ne, askere gitti mi, nereli...vs vs.... zamanı geldi artık tabii okulun da bitti, işe de girdin. olacaktı zaten. biz senin seçimine güveniyoruz. getir bakalım tanışalım dedi.

tanıştılar, sevdiler... nişanlıyız şimcik Şeniz

Back