• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinize nasıl sesleniyorsunuz?

Söylediğim o kadar çok şey var ki :16:
Aşkım,sevgilim,hayatım,bebeğim,bitanem dışında daha bir sürü şey.

Hayatışkommm,sevgilitoşum,paşam,aşkımm,bebeğimmm,tatlışkomm,bıdışımm,aşkitoşumm,sülümanımm,sevgilim,hayatım,hayatımın anlamı,orjinal adamım,bitaneşimmm,ahkım(küçükken annem aşkım dedirtmeye çalışırmış hep ahkım dermişim),sevgilisinin kuzusu en bitanesi,emyoskommm-> mutluyken
tosun paşam,çilli horozum,koca kafalım->kızdırırken

EMREEEEE:47::47::47::47:->kızgınken:9::9::9::9:

Romantik anlarda ; Bitaneciğiim, Yüreğimin Neşesi, Aşkım, Hayatım, Ömrüm..
Komik anlarda ; Eşşek, öküz :31:

Haydi kızlar konuşturun yaratıcılığınızı:))

3buçuk senedir birlikteyiz. Hep birbirimize güzel sözler kullanarak yürüttük bu ilişkiyi.

Genelde ben ona deniz gözlüm,ömrümün baharı, rabbimin en güzel hediyesi ve dünyam derim :)

Sinirli olduğum zamanda Hayatım derim ve ismiyle hitap ederim :) o da öylece anlar sinirlendiğimi :)

Telefonumda Aşk diye kayıtlı ben onun telinde meleğim diye kayıtlıyım bendende ne melek olur ya :52:

Aşk,aşkım,hayatım,bebeğim,sevgilim,erkeğim,kocacım,öküzüm,ömür törpüm mekan ve zamana göre değişiyor :1:
oda bana bunları der genelde ama bir kadınım deyişi var gayet onur verici.... :ssz:

O bana balim der bazen mesela kaymaıım derim bende. Onun dışında klasik bitanem, canım, sevgilim ws

tatlım,canım,bebem,efendim,beyefendi,siz...yaklaşık iki aydır birlikteyiz ancak bunları söyleyebildim...adını bile hiç kullanmadım..öküz müyüm ne:17:

aşkım bebeğim falan demek bana çok garip gelmiştir hep çıkmıyor bir türlü ağzımdan. adıyla seslenirim ben genelde sevgilim derim romantikleştiğimde, mektup yazıyorsam mail atıyorsam yani artık(e tabi değişti devir) yoldaşım derim, muziplik peşindeysem en sevdiğimiz ve birlikte izlediğimiz ilk film olan lotr'dan alıntı yapar kıymetlim derim=) o da aynı şekilde bir de ben sık sık saçlarımı tanrıça topuzu yaparım çok seviyorum o modeli ilk söylediğimde adına çok gülmüştü şimdi ne zaman bir şey için ısrar etse "tanrıçam" der şakayla karışık

Adı çok güzel sevgilimin.
Adını kullanmak çok hoşuma gider,hele ki iş ortamında,az ciddiyet az aşk kokulu...
İş harici de sevgilim derim genelde.

Benim canımmmm sevgilimm , yakışıklı aşkımmm , bi tanecimmm , biriciğim , ömrüm , canımın taaa içi , canımcımm , cicimcimmm , kuzummm , kuşumm , hayatımm , nefesimm , erkeğimm ..

Ben de hep canım, bitanem, ömrüm derim. Bazen değişik şeyler de bulurum :16: Fakat yüzüne karşı söyleyemiyorum. Ya da aradığında telefonu o şekilde açamıyorum :31: Biraz utangacım bu konuda.

Şşş
Hopp
Birader
Bak buraya len :37:

Şaka şaka

Aşkım ya da hayatım derim genelde :1:
Çok endişeli ya da heyecanlıysam adını kullanırım
Ya da öylesine güzel adını duymak isterim ağzımdan
Bir de bazen aşka gelip inanılmaz tamlamalar yapıyorum
Hehe

Son düzenleme:
Ayyyyy cok cicler yaaaaaaaaaaaaa

allaha şükrüm,pamugum ,minigmanıgım ,yayamazım ,minig bebeğim, bıdığım ,huysuzum,cikolatalı pudingim ,askitom küçük kedim, kara gözlüm ,kaymağım ,pambığım, tatlı aşkım ,gül kokulum:16::16::16::16::16:

aşkımın süzme balı,pıtırığım,pamuk şekerim,fındık kurdum,Yaradana kurban olduğum:38::38::38:

Son düzenleme:
Back
X