• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinize/kocanıza istediğiniz şeyleri nasıl yaptırırsınız??

slm kızlar benım kocama ınatla hıc bısey yaptırılmaz ama gaza cok gelır bana asla yapmam dedıgı seyı bıle en fazla 15 dakkada agzından gırer burnundan cıkarım esımın sevdıgı cumlelerle dedıgımı yaptırırım bence butun erkekler dıs gorunusunden sert ve cozulmez gozukuyolar ama bence hepsının ıcınde bırer kedı yasıyor cok uysallar sevgıye ve ılgıye muhtaclar sız yeterkı sevgılınızı veya esınızı ıyı tanıyın ona herseyı yaptırabılırsınız

istediklerimiz genelde ortak oluyor. istediklerim olur genelde, olmasa da ortayı buluruz. mantıksız bir şey istemem , o yüzden olsa gerek ben ne istersem olur, eşim ne isterse olur. hep böyle gider inşallah :))

şu an çok sinirliyim. haklı durumdayım, bağırmak istiyorum ona. ama bağırmicam sakince konuşcam bi çocukla konuşuyo gibi. yoksa üste çıkmasın...

sen nekadar bagırasan o okadar uste cıkar o sınırıne hakım olamıyosa bence sen hakım ol sınırıne sesız ol onu tesfık etmemeye calıs karsısında sen susunca emınım oda susacaktır kendı hatasını kendı gorsun kavgayla hıcbısey cozumlenmez bırbırınızı yıpratırsınız

bizim yardımcı doçent hocamız ilerde eşiniz uyurken sağ kulağına sessizce söyleyin riyasında etkilenecektir istediklerinizi yarın kendisi bile söyleyebilir demişti ama ne derece doğrudur bilmiyorum:D dikkat edin de sonra eşiniz napıyon lan kulağımda diye bi tane şaplatmasın:D:D

sen nekadar bagırasan o okadar uste cıkar o sınırıne hakım olamıyosa bence sen hakım ol sınırıne sesız ol onu tesfık etmemeye calıs karsısında sen susunca emınım oda susacaktır kendı hatasını kendı gorsun kavgayla hıcbısey cozumlenmez bırbırınızı yıpratırsınız

Bağırsanda üste çıkıyorlar bağırmasanda .Kendi hatalarını görmüyorlar da .Varya kocamdan güçlü olsam bi gün alıcam sapayı eşek sudan dönene kadar dövücem artık o kadar sinirleniyorum ki anlatamam size bende

Bak canim arkadaslarin dedigi gibi guzellikle yaptirirsin yine olmazsa daha inatci otoriter kocalar cin kesin cozum var,kendi fikrini onun fikri imis gibi sunarsin sonunda adama diceksinki harikasin ne guzel fikir ne iyi karar vs vs vs ama aslinda fikir senin karar senin bunu deneyin kesin cozum ama bu inatci ve dediğim dedik, çaldığım düdük kocalar icin,unutmayin erkek buyuk bir bebektir ve her erkegin bir klavuzu var sessiz erkegin anahtari farkli otoriter kendini kral sanan erkegin ki farkli......

Back