• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinize/kocanıza istediğiniz şeyleri nasıl yaptırırsınız??

Ben biraz sabredebilsem nişanlım her istediğimi yapacak ama bekleyemiyorum işte istediğim şeye o an tamam desin istiyorum olmaz dediğinde surat asıyorum işler daha kötüye gidiyo, ama bazen de istediğim şeylere hayır diyor aradan biraz zaman geçince bakıyorum ki yine benim dediğim olmuş bence erkeklerle inatlaşmamak masumiyeti elden bırakmamak ve kararı onlara bırakmak lazım istediğini yaptırabilmek için.guclubacismile

ben de istediğim hemen olmayınca kızıyorum sinirleniyorum ve ona göre çok trip yapıyomuşum. Biraz daha sabırlı olup tatlı dille davranmam lazım sanırsam çok fevriyim galiba.boshayallersmile

aynen ya neden böyle oluyoki alışkanlıkmı acaba alıştırdı beni hemen olmayınca tartışma çıkıyo

Beni bir şeye de alıştırmadı yapı olarak çabuk sinirleniyorum ve sinirimi de saklayamıyorum sanırsam ondan oluyo hep.CADIARZU

Ben biraz sabredebilsem nişanlım her istediğimi yapacak ama bekleyemiyorum işte istediğim şeye o an tamam desin istiyorum olmaz dediğinde surat asıyorum işler daha kötüye gidiyo, ama bazen de istediğim şeylere hayır diyor aradan biraz zaman geçince bakıyorum ki yine benim dediğim olmuş bence erkeklerle inatlaşmamak masumiyeti elden bırakmamak ve kararı onlara bırakmak lazım istediğini yaptırabilmek için.guclubacismile

katılıorum snaa cnm inatlasmamk lazım kesınlıkle..ilk basta hayır desede sonradan istedigni yaptıgını goruossun..en azından benm içn bole :)) bende kendimi yedigimle kalıodum yapmıo dıe sempatiksalakcinni

walla sakin bir şekilde hayatım aşkım canım cicimlerle yaptırılmayacak bişey yok gibi... Arkadaşların dediği gibi inatlaşmamak lazım... Yoksa iş inada biniyor yapacağı varsa da yapmıyor...

canim benim de ayni derdim var.bende burnuma hizma taktirmak istiyorum, ama o izin vermiyor olmazzz diyor.

bak ben bunu yaptım işe yaradı sende dene önce bu hızma işine ben istemıyorum hoşlanmıyorum dedi beni istekli görüncede yap istiyosan sen bilirsin ama ben sevmiyorum dedi bende dedimki son olarak hevesimi kırdım ömür boyu içimde kalıcak dedim eeeeeeeee tabikide dayanamadı eveeeeeetttttt dedi sende bi dene bu son dediğim lafıda en sona sakla bakalım ne dicek ben kabul ettırdım sıra sendeeee kaydirigubbakcemile5

sessiz v e sakince huyuna suyuna giderek .altan altan alarak .esimin yüzüne direk söyledinmi yapmaz. en iyi oldugu hali kollarim..

beynini yerim :)ısrar ederm bi çok ama tatlı dille, yine mi olmadı bu sefer tamam vazgeçtm boşver diye ayak yapar üzülürüm, sonra zafer benim oluraklinialirimsmile

HAZEL BECERIKSIZLIKBIZDESANIRIM KARDESIM HERKESIN YAPTIRDIGINI BIZ NIYE YAPTIRAMIYORUZ Kİ YAVeyvahedigeldismile

yok yok sende deil o herife göre değişiyo,ben nişanlıyım ama benimkide o an ne istiyosa odur...Yani bugün hayır dediği bişeye yarın evet diyebilir,Ama 40 kez söyleyip inat ettirmiceksin:1:o zaman asla dediğim olmaz...Yok alt dudağımı sarkıtayım yok parande atayım bunlar benim adama işlemez anamdelikafaduldensabırlı olup tatlı dille söylemek yeterli...

kedi gibi masum oluyorum dudaklarımı büzüyorum ağlıcak çocuklar gibi sırnaşık şey oda dayanamıyo bana canım benimm:asigim:

Genellikle beni kırmamaya çalışır..Mantığına uygun oluyorsa heleki hiç karışmaz..En çokda bu huyunu seviyorum...İkimizde fikirlerimizi dile getiririz ortak yol buluruz.
Anlaşılmayacak bişi yok yeterki uyumlu olunsun..

eger eve bişi lazımsa aldırmak için alıncak listesıne yazarım bıyandada kafasını ütülerim bak lazım işte goruyorsun o olsa boyle zorluk cekmezdım vsvs... bazende hızımı alamayıp arkadaslarının yanında sayıklıyorum belli belirsizz , ozaman deli oluyor acayıp kızıyor bana :))) neymıs evdekı eksık gedıgı dısarıya soylememın ne alemı varmısmıss ..banane dicem işte neyse sonucta o alıncak herneyse ilk baslar bana inat edıyor ama sonradan oda anlıyor lazımmıs meger dıyorr ve alıyooorrr :D
şimdiki hedefim halıyıkama mak :D:D
sevgılıyken arkadasların dedği gibi bi dudak bukmek işe yarıyordu ama evlılık farklı arkadaslar oyuzden sımdıden kendınıze sımdıden yenı stratejıler gelıstırın ;) :D

walla bugüne kadar istediklerimi hep yapmıştır aşkım sağolsun.
bende ısrarcı değilimdir zaten ama çok istediğim bişeyse accuk cilve yeter:kedi:

Back