• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinize/kocanıza istediğiniz şeyleri nasıl yaptırırsınız??

p1t1rc1k

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
177
0
0
İstanbul
olumunekankayizsmilesadece merakımdan soruyorum......... benim değişir ama genelde istediğim hiç birşeyi geri çevirmemeye çalışır.. kabul etmediği nadiren olsada sinir olurum.. genellikle güzellikle anlattığım zaman çok anlayışlı olur.seviyorum onu yaaa hemde çoook:nazar:

olumunekankayizsmilesadece merakımdan soruyorum......... benim değişir ama genelde istediğim hiç birşeyi geri çevirmemeye çalışır.. kabul etmediği nadiren olsada sinir olurum.. genellikle güzellikle anlattığım zaman çok anlayışlı olur.seviyorum onu yaaa hemde çoook:nazar:

cevap bu kaydirigubbakcemile2

doğru zaman , doğru yer, doğru kelimeler ve sonuç :lepi:

cevap bu kaydirigubbakcemile2

doğru zaman , doğru yer, doğru kelimeler ve sonuç :lepi:

gerçekten öyle canım ya aslında hem çok kolay hem çok zor erkeğe bişey anlatmak sen işini bilirsen hayır diyeceği varsada demiyo ama damarına basarsan kötü:olmaz:

şu an çok sinirliyim. haklı durumdayım, bağırmak istiyorum ona. ama bağırmicam sakince konuşcam bi çocukla konuşuyo gibi. yoksa üste çıkmasın...

erkekleri kandirmak kolay arkadasin dedigi gibi dogru zaman ve dogru davranis sart..
aslinda onlar kesinlikle reddettigine tamam tamam diyip gecistirmek sonrasinda
ilimli anini yakalayip biraz tatli dil, güzel bi gülüs ve masum bi ses tonuyla ikna etmek, öyle kolay ki :))

bilmiorum ki önce evlenmem lazım deneyim görücez:utangac:ama şöyle bişi var ki bişi isteyip yapmazsa çok bozulurum heralde ki zaten çokda yalvarmam bişiyi bi defa tatlı bi şekilde söylerim baktım yapmıo bedelini öder o zaman gün gelir hesap döner yani çok kırılırım anammm ağlıcak duruma gelirim belkide haa çok kırılganım ben yaaaamafoldumben

herkesin yazdığı gibi erkeklerin doğru anını yakaladıktan sonra istemeselerde yapıyorlar :1:

ay benimki güzellikle söyleyince duymamazlıktan geliyor bende biraz surat asıyorum ne oldu niye böyle yapıyosun derken istediğimi yaptırıyorum en kötü ihtimal olay çıkartıyorum baş edemiyor çenemle ne istersem yapıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Eskiden benimle çene yarışına girmediği zamanlarda yaptırabiliyordum,bi süre sonra güzelliklesi çirkinliklesi kalmıyor işine geleni dinliyor yapıyor işine gelmeyeni kafasına uymayanı yapmıyor.Kim ne derse desin bu kadar basit..

ben hep hayır deyince sen nasıl istersen diyorum ,sonrada ben yine istediğimi yapıyorum kaydirigubbakcemile3

Tatlı dil bütün kapıları açar bize. Gerçi geçinilmesi çok kolay bir nişanlım var. Fakat zıt düşündüğümüz konular varsa üstünden biraz zaman geçsin diye beklerim; tatlı dilimle, güleryüzümle gözlerinin içine bakarak konuştum mu hiçbirşeye hayır diyemiyor :kedi:

gerçekten ne kadar tuhaf ya aslında erkekleri idare etmek hem çok kolay hem çok zor ama ben böyle şeyleri yaptıktan sonra hem kendi kendime neden bizim için onlar böyle düşünmüyorda biz erkeklei bu kadar takıyoruz genel olarak dyorum bunları .... ben şuan evli değilim 8yıllık beraberliğim var ama evlilik gibi olmaz diyolar şuan saolsun hiç kırmaz ama çevremdeki herkez erkeklerin evlenince değiştiğini söylüyo 1yıllık evli olan ablam bile...... umarım hep böyle kalırsın bitanem:)

erkekleri kandirmak kolay arkadasin dedigi gibi dogru zaman ve dogru davranis sart..
aslinda onlar kesinlikle reddettigine tamam tamam diyip gecistirmek sonrasinda
ilimli anini yakalayip biraz tatli dil, güzel bi gülüs ve masum bi ses tonuyla ikna etmek, öyle kolay ki :))

yapmadım ama bence de böyledir boshayallersmile
ben bazen şakacıktan alt dudağımı düşürüyorum,masum masum bakıyorum, :kedi: kıyamıyo bana he he sırnaşık şey

Eskiden benimle çene yarışına girmediği zamanlarda yaptırabiliyordum,bi süre sonra güzelliklesi çirkinliklesi kalmıyor işine geleni dinliyor yapıyor işine gelmeyeni kafasına uymayanı yapmıyor.Kim ne derse desin bu kadar basit..

katılıyorum sana.masumluk falan bekarken.evlenınce bısı kalmıyor.masumluk cadılık hıcbırı ıse yaramıyor.ısterse yapıyor ıstemezse yapmıyor.evlenmeden once en ılımlısı bıle boyle.

Ben birsey isteyecegimde oncelikle alt dudagimi hafif sarkitiyorum.Olabildigince masumlasiyorum ve
en sonunda -mmmm...seyyy askim bisey diyecektim de- diyorum.
Hic kiyamaz o zaman

katılıyorum sana.masumluk falan bekarken.evlenınce bısı kalmıyor.masumluk cadılık hıcbırı ıse yaramıyor.ısterse yapıyor ıstemezse yapmıyor.evlenmeden once en ılımlısı bıle boyle.

HAZEL BECERIKSIZLIKBIZDESANIRIM KARDESIM HERKESIN YAPTIRDIGINI BIZ NIYE YAPTIRAMIYORUZ Kİ YAVeyvahedigeldismile

Back