Anket Sevgilinize (esinize)msn sifrenizi verir misiniz ?

Sevgilinize(esinize)msn sifrenizi verir misiniz ?

• Evet

OY: 316 77,3%
  • Hayir

OY: 70 17,1%
  • Sey !!belki :)

OY: 23 5,6%

• Ankete Katılan
    409
verdim de aldım da hatta adresleri beraber aldığıımz için şifreleri en başından beri biliriz..değiştirirsek de hemen söyleriz

ben istemeden bana şifresini verdi sonra benimkini almak için çok ısrar etti bende verdim gitti...

o verırse belkı ama benı gıcık etmek ıcın soylemıyor sıfresını ve ben kızdıkca hosuna gıder kahkaha atar..
halbukı msn zaten acık kım var bılıyorum ama hala saklar bende ona vermedım sıfremı...
kısasa kısas !

tabiki veririm ama bende alırım zaten bütün şifrelerini bilirim.

hele bir vermeyeyim çatlar kıskançlıktan .çenesiyle beni yer bitirir

benimkinin msn ile işi olmuyor vakti yok.msn adreside yok.arada abisi ve kardeşiyle yazışır o da benim msn den.kafam rahat yani.benim şifremide bilir:kahve::enbuyukkk:

vermemem için hiçbir neden yok veririm onun bütün şifrelerinide bilirim sıkıyosa vermesin bakıyım

msn yi ortak kullanıyoruz ne eşimin kendine ait msnsi var nede benim

tabiki verdim oda bana verdi birbirimizden gizli sakli biseyimiz yookki sakliyim veya saklasin ;)

eğer ben vermezsem oda vermez o yüzden veririm :1closedeyes:

benimkinin msn ile işi olmuyor vakti yok.msn adreside yok.arada abisi ve kardeşiyle yazışır o da benim msn den.kafam rahat yani.benim şifremide bilir:kahve::enbuyukkk:

al ben de bu kadar..benim de aynı...msn açtık ona ama yogunluktan zaten işi olmuyo öyle şeylerle..benimkinden yazışıyoruz bazen abisiyle falan...

ama şartlar soruldugu gibi olsaydı elbetteki verirdim de alırdım da...koca bi hayatı paylaşıyoruz biz bi şifreyi mi paylaşamıcaz!!!

Back