Anket Sevgilinize, Esinize.. 'guzelmiyim?' diye soruyormusunuz

Sevgilinize, Esinize 'guzelmiyim?' diye soruyormusunuz?

• Evet

OY: 92 46,9%
  • Hayir

OY: 104 53,1%

• Ankete Katılan
    196
ben sorarım
arada birde eşim ben sormadan bugün yine güzelliğin üstünde der Şeniz

Evet sorarım, ya sahi ne diye sorarızki ya... Adam yok değilsin dese başuna üşüşcez oda evet güzlesin der mecburen cevap belli. Benimki tv den gözünü ayırmadığı bi sırada sorsamda ( o an b ana bakmam ıştır bile -tatlicadiarzu- ) sen her zaman güzelsin der otamatiğe bağlamış kocacım benim :asigim:

benimde kocam tv izlerken bakmadan güzelsin der:)ama çok sık sorarım aşkım güzelmiyim,beğeniyomusun beni diye aşkım çok beğeniyorum ne olur sorma artık diyo:asigim:

Ne gerek var öyle bir soruya!!
Güzel olunca ne değişecek çirkinm olunca ne değişecek!!!
Çirkinsin dese kadın milletinin yapacaklarını bilince de doğruyu söylerler mi?

sürekli soruyorum sıkılmış durumda değilsin diyor artık :S

sormaya gerek yok. ben bilmiyormuyum güzel yada çirkin olup olamdığımı. onun onayını almaya gerek mi var.

ben bu aralar sık sık soruyorum tabi doğumdan sonra kiloları veremediğim içiin:delphin:

niye sorayım ki ben aynaya bakınca görüyorum zaten. ama bazen sımarmak adına sorarım. yani cevabın pek bi hukmu yok aslında :D

bende sormam alacağım cevap belli çünkü çirkin olsan evlenmezdim der
ve ben çirkinim dimi desem yine cevap belli ne alaksası var yaaaaaaaa

Hayır sormam tabiki neden sorayım..
Ben zaten biliyorum güzel olduğumu,onun tescillemesine gerek yok..
Kendiside farkında zaten..

tabiiki soruyorum. ben güzel olduğumu biliyorum ama onun ağzından çok güzelsin aşkım kelimesini duymak ta egolarımı okşuyor..:lepi:Şeniz-tatlicadiarzu-

Ben sormuyorum güzel miyim diye. Yani belki fırsat verse sorarım ama kendisi zaten söylüyo çok güzelsin diye :kedi: Fazlasını duymaya da ihtiyaç yok zaten insan sıkılır sevgilisi ona her dakika güzelsin derse :) Bir süre sonra insan ay biliyorum falan demeye başlar herhalde kaydirigubbakcemile3

Back