- 16 Ağustos 2024
- 1.900
- 2.517
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yalana inanan var mı hala ya. Böyle başladınız böyle devam eder malesef.Kısa bir sürelik olarak anlaşmıştık ,kendimizi toparlayınca cıkacaktık
E hamileymişsin ya mesajlarında anlatmışsın ? Yapmışsın sen çoktan çocuğu.Hayır ,yok. Kendı düzenim olana kadar da düşünmüyorum
Bir arkadaşım için yazdım der şimdi veya direkt üyelik iptali gelirE hamileymişsin ya mesajlarında anlatmışsın ? Yapmışsın sen çoktan çocuğu.
Yine mi yalan dolan konu yahu amaanE hamileymişsin ya mesajlarında anlatmışsın ? Yapmışsın sen çoktan çocuğu.
Bu yalana hala inanan var mı gerçekten, babanızın evinde bekleyebilirdiniz, nişanı uzatabilirdiniz neden bunu kabul ettiniz, şimdi artık ordan çıkmanız çok zor ...Kısa bir sürelik olarak anlaşmıştık ,kendimizi toparlayınca cıkacaktık
Hani evlenip sonra ayrı eve geçecektiniz, ne hakla ailesi ayrı ev istemiyor resmen kandırmışlar, ben olsam kavga dövüş ayrılırdım...guzel sanatlar okudum ,kendı alanımda olmasa bile artık calısmaya baslamayı düşünüyorum. Eşimde beni haklı görüyor ama ailesi ayrılmamızı ıstemıyor .arada kaldı
Allah rahmet eylesin, kaza sonucumu ? Sizin yaşınız kaç?Annem babam vefat etti
Uydur uydur ipe diz olmus yineE hamileymişsin ya mesajlarında anlatmışsın ? Yapmışsın sen çoktan çocuğu.