Anket Sevgilinize, Esinize.. 'guzelmiyim?' diye soruyormusunuz

Sevgilinize, Esinize 'guzelmiyim?' diye soruyormusunuz?

• Evet

OY: 92 46,9%
  • Hayir

OY: 104 53,1%

• Ankete Katılan
    196
1kez sormuşumdur,ama en nefret ettikleri soru olduğu kesin..

Güzel miyim degil de, "Nasilim,nasil olmusum?" diye sorarim:asigim: Cevabi genelde "Güzelsin,güzel olmussun" olur tatlicadiarzu "Iyi olmamis" deyince de üstüne "Sen ne anlarsin güzelden:dilcikar:" diye tafra yapmadan da gecemem :mymeka:

ben soramıyorum. çünkü ikiside yokkafamçokkarıştı ama olsaydı kesin sorardım dayanamazdım ben:dance:

böyle hiç sormadım ama saçımı boyatırsam flan güzel olmuşmuyum diye sorarım siyahtan başka renge boyatmışam eğer berbat olmuş der o da sağolsun:Roflol:

isine yaramayinca sen ne anlarsin dimii :Roflol::Roflol:

Bende sorarım ayda yılda bir :icecream:ama sölemediğim anlarda hepp o sölüyor bana güzel olduğumu:asigim: ona maymunum dediğim zamanlar ise o dahada çok sölüooo kendi adına güzel değimiyim diye:mymeka:

Ben hiç sormam. Zaten kocam bana hep "Dünyanın en güzel kızı benim olmuş " der. Bende şımarırım tabi!!!!:asigim:

nasil olmusum bu kiyafet güzel olmusmu derim oda hic bakmadan cok güel olmus hayatim der
birde kendimi cok begendigim zamanlarda sey derim askim ne kadar güzel karin var senin ya:Roflol:

Hiç sorma fikrine kapılmadım şu son 1 aydır...Çünkü her an söylüyor güzel olduğumu:asigim: umarım hep böyle gider:asigim:
Çirkinsin desede bozulmam :1closedeyes: Kilolusun derse bozurum
Gencim güzelim sıra sıra dizerim:teytey::dance::teytey::dance:

Aslinda guzel oldugumu biliyorum ama ara sira insan duymak istiyor ;SIK degil ama soruyorum esime bazen :)

benim sormama fırsat bırakmazki herzaman söyler zaten :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…