Sevgilinize dogum günü hediyesi ne alırdınız ?

bnm bi arkadaşım ikisinin birlikte çektirdği resimden film afişi yaptırmıştı sanki baş rol oyuncuları onlar gibi.odasına yapıştırmıştı.çok şirin bişe olmuştu hemde büyük bi anı.

bizimde söz yıldönümümüz geliyo belki sizede fikir olur. çok önceden onun bebeklik çocukluk fotolarını almıştım. fotoğrafçıya gidip benimle onun bebeklik fotoğrafını birleştirtmek istiyorum.tabi fotoshopla kalp vs gibi şeylerde olmalı :) arkasınada geç karşılaşmış olabiliriz ama sanki sen hep vardın vs gibi zöler yazabilirim :)

bnm bi arkadaşım ikisinin birlikte çektirdği resimden film afişi yaptırmıştı sanki baş rol oyuncuları onlar gibi.odasına yapıştırmıştı.çok şirin bişe olmuştu hemde büyük bi anı.

vaaaow supermıs canım ama bu surprız bı kıza yapılsa daha ii olur heralde kızlar daha cok hoslanır boyle seylerden kaydirigubbakcemile2

Hmm güzelmiş gercekten:) yaa bende böyle tür şeyler yapmak istiyorum resimlerimizi mi shoplattırsam cok cok kararsızıımmmm :/

ben albüm yapmıştı çok beyenmişti hatta hayatımda aldığım en güzel hediye demişti.şöle yapmuştım: albüm alıp bereber çekindiğimz fotoğrafları normalden birazdaha büyük şekilde çıkarttrıp albüme koymuştum ve foğoğraflarla ilgili özel bişe paylaşmışsam ilk olan şeyler falan küçük renkli kağıtlara onşarıda eklemiştm ve çok süper olmuştu .tavsiye ederimm

Back