Sevgiliniz yada eşinizle yaptığınız ve bidaha hatırlamak dahi istemediğiniz anılar:)

ahanda bi dene de ben anlatayım barim sayfayı güncelleyek demi ama :))

eşimle henüz çıkıyoduk 7 yıl evveldi ..bebek te buluşmak için karar aldık ben yola çıktım otobüs metro derken epey bi yol katetmiştim,en son beşiktaştayım telefon etti nerde kaldın dedi dedim beşiktaştayım dedi gökhanda gelicekmiş kız arkadaşı ile ( kuzeni olur çok bahsetmişti ama görmemiştim ) seni alsınlar ordan bi daha ötobüse binme dedi iyi dedim .araba markasını söyledi ben dolmabahçe de bekliyorum ..araba geldi bindim tanımadığım için tanıştık ama çok konuşmadık nereye dedi bebeğe dedim cafenin adını verdim gittik .neyse geldik geliceğimiz yere indim arabadan eşim de orda ,eşimi tabi sevgilim o zaman öptüm ,gökhan da arabadan indi .eşim gökhana gökhanda eşime bakıyo ben vay kuzen naber demelerini beklerken eşim kim bu demesinmi anaaaa nası yani ya kafamı buluyosun gökhaann ,gökhanda bana eylül hayırdır diyo ,ay bi dakka ya kafam karıştı nasıl toparlayacağımı bilemedim.tam o sırada eşimin telefonu çaldı arayan gökhandı abi yarım saattir bekliyorum kimse yok burda ... :1shok: ben şok meğer gökhanlar karışmış ..bende bu araba hiç peugeut ya benzemiyor tam siyahta değil eee bunun sevgiliside olcaktı yanında niye yok diye düşünüp duruyodum arabada..meğer o kişi o kişi değilmiş ..tabi sahte gökhanla eşim arasında ufak çaplı bir takışma oldu ve adamı postaladı ..gerçek gökhan ve sevgilisi gelince olaylar gün yüzüne çıktı ,ben çook utandım onlar güldü eşim çok sinirlendi söylendi durdu ,sahte gökhan ise hayalleri ile birlikte tarih oldu ..

o gün bugün eşim beni nerde olursam olayım araba ile gelir alır :))
ayrıca bu benim ikinci yalnış araba maceram :)))

:roflol::roflol:
vallahi alemsim

işe ben geldiiim konuyu açmıştım talep olma die bayadır bakmıodum ama maşallah talep olmuş soradan:)
e bu başlığı açtık bizide bi utancımız var elbe:eek:
şu film festivallerine takılıoduk sözlümle bi kaç ay önce bi gün gittik artk ne varsa gircez zlemek için ucuz ya sanatsal etkinlik yapıoruz, filmin ismi yerim seni ben:roflol: gökkuşağı kapsamına sokulmuş bi film ama biz bilmioruz gökkuşağı nedirCADIARZU
neyse aldık bileti bileti satan adam dediki filmin konusunu bilio musunuz hayır ne ki dedik. bi EŞCİNSEL FİLMİ dedi. biz aynen:1shok: şekline geldi nası ani dedik falan, ama tabi biletleri almış bulunduk neyse girdik filmi izlemeye buarada bizim okuldan bi tip e var orda benim ki zaten şüpheleniodu ondan tek başına o filmemi gelinir dimi:roflol: etraf gay dolu erkek çift var heryerde ben manyak ldum bakıorum bu da mı öyleymiş yoksa buda mı diyip duruorum:roflol: film başladı ben sürekli eller gözleri kapatır modundayım:1shok::adamlar soyunuo öpüşüo iğreeeençkafamçokkarıştı aşkım dio biz nerden düştük buraya nasıl geldik bu filme dio kopuoruz ama:roflol:
sora dedik anlatmamalıyız bunu kimseye bu kara bi hatıra :roflol:

:roflol::roflol::roflol: yerim seni bennnnnnnnnnn süpersinnnnnnnnnn :roflol::roflol::roflol:

bende size basimdan gecen bir olayi utanarak anlatmak istiyorum ,20 sene önceydi nisanliydim görümcemin esi is gezisine gidecekti gece yalniz kalmasin diye beni cagirmisti o gece kalmistim ertesi gün uyandim evde ses yok cit yok tv yi actim bir dizi seyrettim neyse kalkayim yatagimi toplayayim cay yapayim bari dedim yorganimi yastigimi topladim aldim elime yatak odasinin kapisini sessizce actim iceri girdim yorgan yastik sag tarafimda durdugu icin ben sag taraftaki yatagi göremiyorum elimdekileri biraktim tam dönecegim anaaaaa bi baktim görümcem ve esi yatakta üstüsteler onlar bana bakiyor ben onlara ama kimse kipirdamiyor sonra birden kendime geldim odadan bir ciktim unutamam öyle bir utandimki deli gibi cay hazirliyorum görmeyin ogün cok utanmistim

ayy allahta seni güldürsün emiiii bütün gece gülerim artık ben bunaaaaaaaa :eek::roflol::roflol::roflol:

bi tanede benden. Ablamla eniştem nişanlılar, bi gün eniştem ve ailesi bize geldiler bayada kalabalıklar, neyse işte hoşbeşle vakit geçti bir ara ablamla eniştem ortadan kayboldular pek başbaşa kalamıyolardı odaya geçmişler tabi bununda herklez farkında aradan bi saat kadar olmadı çıktılar servis yaparken ne göriim eniştem, dedemler onundedesi babalarımız amcalarımız yani ciddi bi topluluğun içinde ablamın kocaman pembe tüylü tokası kafasında hiç bişeyden haberi yok oturuyo. kimsede uyarmamış garibi odaya geçtiklerinde toka ablamın kafasından onunkine geçmiş nasıl olduysajeyyar? ben uyarınca anladı anladı tabide kırmızıyı geç adam morardı.:asigim:

Ayhhh öldümm gülmekteeen kaydirigubbakcemile3

kızlar devam edin lütfen cook güzelmis hepside koptum vallasırnaşık şey

kızlar bende anlatayım bitane
eşimle ozamanlar nişanlıyız farklı şehirlerdeydik haftasonları bazen bize kalmaya gelirdi tabi evimize gelince ben birden bire hamaratlaşır anneme nasıl yardım ederdim bilemezsiniz neyse sabah kahvaltı yaptık kahvaltı masasını topluyoruz ben içinde pekmez olan kaseyi yağlı elimle alınca elimden kayması bir oldu pekmez tavana kadar sıçramıştı hepimizin üstüne başına, bembayaz halıya,buzdolabı yani kısaca bütün mutfağa... nişanlımın gözlerine baktım kendini gülmemek için öyle bi tutmuş ki gözlerinden yaş gelecek tabi ben reziiiil oldum
hala hatırlar gülerrr :roflol:

eşimle henüz çıkıyoduk 7 yıl evveldi ..bebek te buluşmak için karar aldık ben yola çıktım otobüs metro derken epey bi yol katetmiştim,en son beşiktaştayım telefon etti nerde kaldın dedi dedim beşiktaştayım dedi gökhanda gelicekmiş kız arkadaşı ile ( kuzeni olur çok bahsetmişti ama görmemiştim ) seni alsınlar ordan bi daha ötobüse binme dedi iyi dedim .araba markasını söyledi ben dolmabahçe de bekliyorum ..araba geldi bindim tanımadığım için tanıştık ama çok konuşmadık nereye dedi bebeğe dedim cafenin adını verdim gittik .neyse geldik geliceğimiz yere indim arabadan eşim de orda ,eşimi tabi sevgilim o zaman öptüm ,gökhan da arabadan indi .eşim gökhana gökhanda eşime bakıyo ben vay kuzen naber demelerini beklerken eşim kim bu demesinmi anaaaa nası yani ya kafamı buluyosun gökhaann ,gökhanda bana eylül hayırdır diyo ,ay bi dakka ya kafam karıştı nasıl toparlayacağımı bilemedim.tam o sırada eşimin telefonu çaldı arayan gökhandı abi yarım saattir bekliyorum kimse yok burda ... :1shok: ben şok meğer gökhanlar karışmış ..bende bu araba hiç peugeut ya benzemiyor tam siyahta değil eee bunun sevgiliside olcaktı yanında niye yok diye düşünüp duruyodum arabada..meğer o kişi o kişi değilmiş ..tabi sahte gökhanla eşim arasında ufak çaplı bir takışma oldu ve adamı postaladı ..gerçek gökhan ve sevgilisi gelince olaylar gün yüzüne çıktı ,ben çook utandım onlar güldü eşim çok sinirlendi söylendi durdu ,sahte gökhan ise hayalleri ile birlikte tarih oldu ..

:roflol:

Allah korumuş başına bir şey gelmemiş

allah iyiliğini versin film gibisin he:roflol:

:roflol::roflol::roflol: yerim seni bennnnnnnnnnn süpersinnnnnnnnnn :roflol::roflol::roflol:

off off bizim o andaki halimiz berbattı heryer gay lezbiyen kaynıodu bi biz normal çifttik
biliyormusun.kafamçokkarıştı Nerden düştük buraya demekten filmi izleyemez olduk
yarısı da bana sansürle geçti zaten:dilcikar:

:roflol:

Allah korumuş başına bir şey gelmemiş

bencede Allah korumuş Allahın hakkı üç bu iki de kalmış amakaydirigubbakcemile3

Bir keresinde eşimle flört ederken dışarıya eğlenmeye çıktmıştık.
Vodkadan nefret ettiğim halde birhayli tüketmişim ben :))
Tabi sonra ayağa kalkıyım dedim lavaboya gitmek için , kalkar kalkmaz yere oturmam bir oldu.
Neyseki etraftakilerin de beni görecek halleri yoktu :)
Ama inanılmaz kötü oldum , çıkartmam lazım çıkaramıyorum.Ayakta duramıyorum , başım dönüyo oturamıyorum..

Sonunda bu böyle olmayacak diyip , parmağını gırtlağıma dayaması bir oldu.
Sonrası malumunuz :) Heryer kusmuk..

Yani birde yeni çıkıyoruz , o utançla sonra ben tabi herhalde bi daha aramaz falan derken..
Sabah aradı hemen nasıl olduğumu sordu.
Bu çocuk bana aşık dedim tabiki :)
Ve evlendik..

ahh ahh vodka !!! :))) bizde sözlümün kuzenleriyle eğlenirken ben ilk içici olaraktan vodka merağına biras fasla kaçırınca yapmadıım şey kalmamış :)) uydurup uydurup anlatıormusum :kedi: kopmuşlar sabaha kadar..benimkide bi kaç bira içebilmiş sadece..beni toplarken :)..yukarı uyumaya gitmiş..bende arksaından gitmişim bemki camdan aşaaa kusuomuş..ananesinin camıda üstten açmalı..bana tut demiş ..tutmusum ii güzelde..canım sıkıldı deyip bir bırakmışım küüüüüt cam kafaya kafamçokkarıştı sabah kahvaltıda anlattı hem gülmekten aaladım hem utandım yaptıklarıma :))))

ben de ekliim bari :-)

görücü usulü tanıştık nişanlımla. az çok biliyorum ama köpekten çok çok çok korktuğunu bilmiyorum mesela :-)

nişandan sonraki gün, pazar günü, gemliğe gittik. abisi yengesi, kızkardeşi ve onun eşi. bizi gönderdiler siz gezin biz oturalım diye kafeye geçtiler. biz sahilde turluyoruz. tam sona geldik, çocuk parkı vardı onun çevresinden dönüyoruz, iki tane koca koca av köpeği deli gibi koşarak bi kedinin peşinden parktan çıktı, biz de kapının az yanındayız :roflol: sahipleri yanında eğitimliler ama ne bileceksin :roflol: babam eğitim kursuna gitmişti, bize de az çok öğretmişti, onlar öyle sinirliyken kaçmak hata olur :roflol: ben durdum olduğum yerde onu da tutucam ama bi baktım yok :roflol: :roflol: anneeeee diye bağırıyor ve arkama saklanmış :roflol: :roflol:

bayağı yalvardı annenlere anlatma diye ama dayanamadım tabiiii jeyyar komediydi yaaaa, yani beni koruyacağına siper etti uyuz :roflol:

aşkımla ilk yıllarımızda ben yanına gittiğimde ayrılık vakti geldiğinde otogara gelir sonra bileti alır otobüs saatine yarım saat kala gider değiştirirdik bi saat bi saat derken sabahlardık otogarda banklarda oturarak.. (annemlere otobüste yer yok kız arkadaşımda kalıcam derdim ) yine bigün böyle gecenin bi yarısı otururken bankta aşkım başını dizime koymuştu. haliyle bi süre sonra bacağım uyuştu. biraz kafanı kaldırırmısın dedim oda azcık kaldırdı bekliyo bende ayağa kalkıp tekrar oturucamki bacağımı hareket ettirip uyuşukluk gidicek diye .. ayağa kalkmamla kendimi yerde bulmam bir oldu. uyuşuk ayakla ayağa kalkılırmı hiç . pat yere düştüm. benimkiside hala kafasını tutmuş bekliyo etrafta oturanlar var herkes bakıyo o anda öyle utandımki napcağımı şaşırdım bi anda bitane vurmuşum kafasına senin yüzünden hep diye o zaten gülme krizine girmiş ama bende utanç krizine. ay nası rezil olmuştum hala unutamam :eek:

a.sKizlar Dayanamadim Bende Yazayim Hadi Eşim Ben Arkadaşve Eşi Dördümüz Bir Düğündeydik Oradanda Hadi Biraz Gezelim Dedik Ve Bir çaybahçesinin Yolunu Tuttuk.tabiii Düğünden Geliyoruz Canti üstümüz Başimiz çok şikz Benide Bir Topuklu Bir Ayakkabim Var çok Güzel üstündede Süsü Olarak çok Güzel Tüyü Var Tüyün Ortasindada Boncuklar Falan ALLAH KİMSEYİ MAHÇUP ETMESİN çaybahçesine giriyoruz tabi üstümüz çokşık böbürlene böbürlene çaybahçasine girdim oturduk birşeyler söyledik bekliyoruz adamlar dügünde fazla kaçırmış soda isted,ler içerlerken bi sakarlıkları tuttu sodaları birer birer üzerimize üzerimize döküyorlar tabi bizi bir gülme krizi tuttu üstümüzü felen unutttuk durun kendinize gelin güzelim ayakkabılarıma basıyorsunuz dememe kalmadan kafamı masanın altına bir baktım ayakkabının süsünün yerinde yeller esiyor o krizle bide tutup ona gül sen çaybahçesine girişimiz aklıma geliyorda kasin herkez benile dalga geçmiştir ayakkabının biri normal biri anormal tabi bide biz süslüyüz dügünden geliyoz diye kasala kasala girdik bahçe yaaaaaaaa rezil oldum ondan sonra bütün gecem ayakkabı süsü aramakla geçti çünki ayakkabm yeni ve düğünlük ayakkabı arabaya baktım çaybahçesini dolaştım ama maalesef çaybahçesinden çikışımı görmrliydiniz ayagımı nereye saklayacagımı bilemedim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ayy kızlar kimse benim kadar talihsiz bir şekilde rezil olamaz heralde...Beni istemeye eşim ve ailesi geldiler,neyse ben kahveleri verdim bizimki (eşim)çok heyecanlı tam bişey yapacak derken corrt die abim kahvesini damadın üzerine dökmesin misırnaşık şey kazaa tabii.neyse abimin döktüklerini temizlemeye çalıştım,bir baktım ki benim ayakkabımın bir tokası var bir tok yok koşturmaca içinde:eek:neyse diğerinide kopardık..DedimAllahım neler oluyor böyle..sonra isteme bitti ve biz topluca fotoğraf çektirmeye stüdyoya gideceğiz,kapıyı açççtım kiii ne göreyim dersiniz???Bizim oğlanın yani damadın,abimin,kayınpederin,onların tarafından akrabalarının ayakkabıları yooook!Hepside yeniymiş.Çalınmış:1no2: sonuç olarak damat,abim ve akrabalar üstleri takımelbise cillop altları kimisi tuvalet terliğine benzer iğrenç terlik kimisi çatıdan bulduğumuz eskimiş büyük pabuçlarla resim çektirmeye gidiyoruz,düşünsenize.Aman yaa..neydi o günler yaa..fotocuya gittik herif koptu bizi görünce,ben onları fotoshopta düzeltirim dedi ama o gün herkes fenaydı kızlar..:roflol:

Off yawww oku oku bitmedi.Ama sabah sabah çok güldüm.
Ben de paylaşmak istiyorum.
Aslında ben İstanbullu değilim.Ama tüm arkabalarım orada yaşıyor.
Okul bitince bir süre İstanbulda kalmıştım.
Bir yaz günü Anadoluhisarından Üsküdara gelicem.
Bindim taksiye attım kendimi Üsküdar vapur iskelesine.
Karşı caddeye geçmem gerek YKM ye gidicem.Hava feci sıcak.Ben o tafikte karşıya geçerken ayağımda ince toyuklu terlik var.
Pat diye yolda bulunan ızgaralarına girdi ve topuk kırıldı kaldı ızgara arasında.Trafik altüst dat dat kornasesler.ve kesin içten küfürlerrr
Çekiyorum çekiyorum çıkmıyor.Topuğu bıraktım geçtim yine karşıya.
Trafik durdu aklımda topuk geri döndüm.O hışımla çektim aldım topuğu.Elimde topuk ben sektire sektire ayakkabı tamircisi arıyorum.Allahtan Üsküdarı bilenler bilir.Büyük camiin arkasında buldum bir tamircide.taktırdım topuğu...

not : Eş yadasevgiliyle olan demiş konuyu açan arkadaşım ama yinede paylaşmak istedim.

bi tanede benden. Ablamla eniştem nişanlılar, bi gün eniştem ve ailesi bize geldiler bayada kalabalıklar, neyse işte hoşbeşle vakit geçti bir ara ablamla eniştem ortadan kayboldular pek başbaşa kalamıyolardı odaya geçmişler tabi bununda herklez farkında aradan bi saat kadar olmadı çıktılar servis yaparken ne göriim eniştem, dedemler onundedesi babalarımız amcalarımız yani ciddi bi topluluğun içinde ablamın kocaman pembe tüylü tokası kafasında hiç bişeyden haberi yok oturuyo. kimsede uyarmamış garibi odaya geçtiklerinde toka ablamın kafasından onunkine geçmiş nasıl olduysajeyyar? ben uyarınca anladı anladı tabide kırmızıyı geç adam morardı.:asigim:

nisan aksami yanlislikla erkek tarafindan gelen
8-9 yaslarindaki bi erkek cocugununda elini öpmüstüm..
daha kötüsü öpmekle kalmayip,kendi halime annem
beni ikaz edene kadarda gülmüstüm..offf offff:)))))))))))))))

3 tane hikayem var. Şimdi ilk olarak en utanç verici olanından başlayacağım
1- tek kişilk jakuzi
50 yaşlarında bir diş hekimi çokta şen şakrak ruhu genç biri. Eşimle (o zaman flötteydik) önünden geçiyorduk beni onlarla tanıştırmak istedi uğradık. Gayet sıcak bir ortam. Mutfakta ayakta hepimiz sohbet ediyoruz. Sonra koçtaşın aylık katoloğu vardı ortada. Ona bakıyorduk. bitane jakuzi vardı bayada ucuzz. aa çok güzel fiyatıda iyiymiş yorumları oluyo ortada. Ben farkında olmadan çyle bir laf ettimkiiiiiiiiiiiiii
"GÜZELMİŞ AMA TEK KİŞİLİK" diyip bide burun kıvırdım. Ama gaf yaptığımın farkında değilim hala. Sonra o Laflar iğneli olarak geri dönünce uyandımmm:a015: :a015: :çok üzgünüm: :eek: yerin dibine geçtim andı. Hayatımda o kadar rezil olmadım..

2. olayımdaa..
eşimle yeni tanıştık. Arkadaş ortamımız var ama henüz kendisiyle sevgili değiliz. Ama arada şimşekler çakıyo besbelli. bir gece 5 kişiyiz. o bar senin bu bar benim içtik eğlendik. Romantizmin doruklarındayız aşkımla. sonra arkadaşın evine gittik hep beraber o gece orda kalacağız. 5 imiz de salonda uyucağız :roflol: Ben aşkıma al biranı balkona çıkalım dedim. Gecenin bir yarısı yüksek bir apatmanın balkonunda biralarımız ı içmeye devam ediyoruz. vee muhteşem an beni öptüüü...
1 kaç dakikaya kalmadan ben 8. katın ballkonundan aaşğıya kustum :eek: aşkımı içeri göndermeye çalııyorum rezil oluyorum çünkü. oda aşağıya düşerim diye gitmiyo başımda beni bekliyo. Bana su ile peçete getirdi. biraz açılmıştım. 2 dak sonra ben yine kustum.
"TAMAM DEDİM BU AŞK BURADA BİTER" Bu çocuk birdaha benimle ilgilenmez dedim. Ama şimdi evliyizzzztatlicadiarzu

bu arada kimse bilmez o gece yastığıma bile kusmuştummmm. kusmadığım tek köşe kalmadııı :roflol:

benimde hatırlamak istemediğim utandığım bi anım var kızlar.biz o zaman eşimle sevgiliyiz en deli zamalarımız 17 18 yaşlarındayım.bir gün eşimin evine oturmaya gittik.ama korkuyoruz da annesi falan görcek diye,sessizce eve girdik ben saçlarımı toplayıp şapka takıp kedime erkek süsü vermiştim.(çocukluk işte tanınmıycam yaa).eşimin odasına girdik tabi benim ayakkabılarımı da odaya aldık.kapıyı kiritledik.bir kaç saat oturduktan sonra benim çok ama çok çişim geldi tutamıycam artık o durumdayım yaşımızda küçük o zman lar utanıyoruz birbirimizden.en sonunda söyledim ona ama bu sefer tuvalete çıkamıyorum annesii evde.bana büyük bi bardak getirdi kendi dışarı çıktı bende odada bardağa yapmıştım.bardağa gördüğünde maşallah yarım kilo yapmışın demişti çok utanmıştım hala çok gülerim aklıma gelince.birde bardağı camdan aşağı boşaltmıştık..

eşimle aramızda 30-35 cm'lik bir boy farkı var.bir gün pazardayız,peynir alacağız.satıcı bir parça peynir kesip tatması için eşime uzatınca eşim 'abi,bu çok fazla.birazını geri al.' dedi.adam ne dedi peki??? 'olsun abi,çocuk da tatsın.' :1shok: ben hala düşünüyorum,beni genç gördü diye sevineyim mi,eşimi yaşlı gördü diye üzüleyim mi? :uhm: :uhm: :uhm:

karın kaslarım ağrıdı gülmekten bitanede benden bi hikaye,
bizde yeni evliyiz yazın ortası kapı balkon pencereler acık eşim tv izliodu yatalım dedim git yat dedi ya korkuorum dedim sende gel dedim ,ya 4. katta hırsızın işi ne dedi,neyse gittim yattımm ama aklıma bi şeytanlık geldi yatak odasının balkonundan cıktım oturma odasının penceresinin altına saklandım,eşim in arkası dönük tv izlio pencerede acık,napsam napsam düşündüm iki elimle ensesine yapıştım perdenin arkasından beni görmüo karanlık,aman allahım bi koltuktan fırlayışı vardı ben bile korktum hey kim var orda dio ama perdeden dıarıya bakmıoo ey allahımm hiç unutamaıorumm,bi solukta attım kendimi yatağa cektim çarsafı yüzüme kadar ama yatak hopluo benim gülmemden ,ışığı actı beni görünce gülerken anladı yaptığımı,yüzü bembeyazdı ama

inanın bende çoookkkk güldüm kızlar,bitanede ben anlatayım,kışın çok fasla kar yağdığında antenlerin üstü dolar ve tv göstermezdi,bizim ev müstakil olduğu için ben çatıya çıkar temizlerdim anteni.yine o talihsiz günlerden biriydi annecim ve ben üst bahçeye dolandık çatıya merdiveni dikicez ve ben çıkıp işi halletcem merdivenin bi ucundan ben diğer ucundan annecim tutmuştu ben yürüyrum fakat bi ağırlık var gidemiyorum aynen kemal sunal ın filmindeki gibi yürü yürüyemiyom bendeee gidiyorum,gidiyorum gidemiyorum arkamı döndüm baktım annecim yok,allah,allah diyorum annecim nerede aaaaaa bi baktım ne göreyim annecim kaymış düşmüş bende salak gibi annecimi arıyorum düşene çok gülerim koptum tabi yazık kadıncaz donmuş her yeri ıslanmış bi taraftan hala anteni yap diyo dizisi başlayacakmışta,bi düşen gördüğümüzde hala hatırlar güleriz annecimle ama ben ne bileyim annecimin düşeceğini çokkkkkkkk komik yaaaaaaaaa tv derdine düştük başımıza neler geldiiiiiiiiii...

kızlar bende anlatayım bitane
eşimle ozamanlar nişanlıyız farklı şehirlerdeydik haftasonları bazen bize kalmaya gelirdi tabi evimize gelince ben birden bire hamaratlaşır anneme nasıl yardım ederdim bilemezsiniz neyse sabah kahvaltı yaptık kahvaltı masasını topluyoruz ben içinde pekmez olan kaseyi yağlı elimle alınca elimden kayması bir oldu pekmez tavana kadar sıçramıştı hepimizin üstüne başına, bembayaz halıya,buzdolabı yani kısaca bütün mutfağa... nişanlımın gözlerine baktım kendini gülmemek için öyle bi tutmuş ki gözlerinden yaş gelecek tabi ben reziiiil oldum
hala hatırlar gülerrr :roflol:

hepinize uzun ömürler diliyorum

sağolun varolun :lepi::dance:

Ayyyy yazdigimi bi kere daha okudum daa :kedi:
Ne deliymisiz ya zemuszemus
Yok mu baska hikayesi olan ya ?

Eşimle daha flört aşamasındayız yılbaşı günü idi sanırım aradı görüşelim mi diye canım alışveriş yapmam lazım akşam üstü görüşürüz dedim oda hadi gel beraber gidelim hem birlikte gezeriz hem sen alışverişini yaparsın dedi tamam dedim neyse alışverişimizi yaptık arabaya bindik geri geliyoruz geniş bir sokaktan tam sahile gireceğiz aman allahım 2 tane polis arabası birden önümüze kırdı bir tane de arkadan sıkıştırdı tam ortada kaldık neyse polisler hemen arabaya yöneldiler silah filan çıktı tabi ben şok :1shok: ön koltuktayım ama polislerin o halini görünce öyle bir sünmüşüm ki koltukla varla yok arasında neredeyse elimdeki poşetlerin arkasına saklanacağım aklımdan neler geçmiyor ki ulan diyom şansa bak ben polisler gelip hesap sormasın diye arabayı parkeder etmez araban çıkıyorum ki gelip nesiniz necisiniz diye sormasınlar diye bunlar bizi arıyor :1shok: eşimin üstünü arıyorlar neyse ruhsat istediler elini kılmıldatma kolunu oynatma filan neyse ruhsata bakınca ortaya çıktı ki aradıkları biz değilmişiz. Plakanın son hanesi değişik onlar kusura bakmayın dedi gittiler ama bana eve varana kadar kal geldi resmen.

Yok yanımdakinin yankesici, katil vs. bilumum suçlu olabilme ihtimalleri bir yana olsa da asıl babamın beni oyum oyum oyacağını düşünmekten şiştim resmen.

ben de anlatayim bari kizlar
sevgilimle yeni cikmaya baslagimiz zamanlar hep bizim kantinin koltuklarinda oturuduk.
bir gun sabah erken gelmisiz kahvalti felan yaptik derken ikimzde kudurugz ya birbirimizi gidiklamaya basladik.
sonra karsi koltukta da bir cift var ustelik bizim arkadaslar onlar da bize bakip guluyo felan.
sevgilim beni o kadar cok gdikladi ki en sonunda koltuktan kut diye yere dustum.
gulmekten ne ben kalkabiliyorum ne de o kalkip benim elimden tutup kaldirabiliyo..
arkadaslar sok icinde kaldilar. yerde dakikarlarca ole gulerek yattim yeterki daha gidiklamasin diye.
cok rezildi ya.

Eşimle daha flört aşamasındayız yılbaşı günü idi sanırım aradı görüşelim mi diye canım alışveriş yapmam lazım akşam üstü görüşürüz dedim oda hadi gel beraber gidelim hem birlikte gezeriz hem sen alışverişini yaparsın dedi tamam dedim neyse alışverişimizi yaptık arabaya bindik geri geliyoruz geniş bir sokaktan tam sahile gireceğiz aman allahım 2 tane polis arabası birden önümüze kırdı bir tane de arkadan sıkıştırdı tam ortada kaldık neyse polisler hemen arabaya yöneldiler silah filan çıktı tabi ben şok :1shok: ön koltuktayım ama polislerin o halini görünce öyle bir sünmüşüm ki koltukla varla yok arasında neredeyse elimdeki poşetlerin arkasına saklanacağım aklımdan neler geçmiyor ki ulan diyom şansa bak ben polisler gelip hesap sormasın diye arabayı parkeder etmez araban çıkıyorum ki gelip nesiniz necisiniz diye sormasınlar diye bunlar bizi arıyor :1shok: eşimin üstünü arıyorlar neyse ruhsat istediler elini kılmıldatma kolunu oynatma filan neyse ruhsata bakınca ortaya çıktı ki aradıkları biz değilmişiz. Plakanın son hanesi değişik onlar kusura bakmayın dedi gittiler ama bana eve varana kadar kal geldi resmen.

Yok yanımdakinin yankesici, katil vs. bilumum suçlu olabilme ihtimalleri bir yana olsa da asıl babamın beni oyum oyum oyacağını düşünmekten şiştim resmen.

:1shok: ayyy tir tir titrerdim herhalde korkudan bişeymi oldu ki die ehehehehe :):)

eşimle aramızda 30-35 cm'lik bir boy farkı var.bir gün pazardayız,peynir alacağız.satıcı bir parça peynir kesip tatması için eşime uzatınca eşim 'abi,bu çok fazla.birazını geri al.' dedi.adam ne dedi peki??? 'olsun abi,çocuk da tatsın.' :1shok: ben hala düşünüyorum,beni genç gördü diye sevineyim mi,eşimi yaşlı gördü diye üzüleyim mi? :uhm: :uhm: :uhm:

:roflol::roflol:

anlatsam beni taşlarlar burda
ne deli cesareti varmış yarebbim bizdede :nazar:

Nişanlıyken taksici bizi arabadan atmıştı.

Parfüm sürmüşüm kokla dedim şöförde bizi yanlış anladı tabi.

Zınk diye durdurdu arabayı inin çabuk dedi para da vermemiştik üstelik cebimize kaldı para.-tatlicadiarzu-

X