Sevgiliniz yada eşinizle yaptığınız ve bidaha hatırlamak dahi istemediğiniz anılar:)

büfeye gitmiştik sigara felan almaya..
büfeci çocuk istediğimiz sigaranın olmadığını söyleyip bi kaç marka söyledi
sevgilim bu arada gazete falanda almıştı
sevgilim bana baktı tamam gidelim dedi
ben olayın şokunu atlatamadım
gazetenin parasını vermedi sandım bu gazeteler dedim...
bunlarımı aldın dedim, bende bozuk var dedim
hani sigara alçaktık felan dedim büfeci çocuğa baktım
aptallaştığımı anlayınca gülmeye başladım
acayip saçmalamıştım
sevgilimin bakışını hiç unutamam

o gün bana çook kızmıştı
çocuğu görünce aklın başından gitti dedi konuşmadı benimle
saçmala dedim. o an boşlukta bulundum naptığımı bilmiyordum dedim
vallahi kötü niyetim yoktu:)

Eski sevgilimle ilişkimizn 7. ayı ailesiyle tanışmaya gitmiştim :21:
herşey gayet güzel, ben mutfaga gittim kahve yapıyorum illa göze giriceğim ya şimdi :KK51:
o sıra sevgilim geldi ben kahveyi falan karıştırmayı bıraktım düzgün dururmuyum hiç :KK1: boynundan öpiyim dedım sen misin ekşın isteyen o an annesi gelmez mi :KK52: ve beklenen ses '' Napıyosunuz mutfakta oglum '' demesiyle:KK53: biz :KK53::KK53:-

benimde hatırlamak istemediğim utandığım bi anım var kızlar.biz o zaman eşimle sevgiliyiz en deli zamalarımız 17 18 yaşlarındayım.bir gün eşimin evine oturmaya gittik.ama korkuyoruz da annesi falan görcek diye,sessizce eve girdik ben saçlarımı toplayıp şapka takıp kedime erkek süsü vermiştim.(çocukluk işte tanınmıycam yaa).eşimin odasına girdik tabi benim ayakkabılarımı da odaya aldık.kapıyı kiritledik.bir kaç saat oturduktan sonra benim çok ama çok çişim geldi tutamıycam artık o durumdayım yaşımızda küçük o zman lar utanıyoruz birbirimizden.en sonunda söyledim ona ama bu sefer tuvalete çıkamıyorum annesii evde.bana büyük bi bardak getirdi kendi dışarı çıktı bende odada bardağa yapmıştım.bardağa gördüğünde maşallah yarım kilo yapmışın demişti çok utanmıştım hala çok gülerim aklıma gelince.birde bardağı camdan aşağı boşaltmıştık..

Cok zaman olmus yazali ama insn gulmekten öldüm :))

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

Düğünümde düştüm tüm davetliler beni tempoyla oynatırken canım kocam o zor durumuma acıyıp kan ter içinde alkışlarken tutup kollarımdan kaldırdı tarlatanın içinde kalkmak için çabalama görüntüm cabası onu onunda benimde hiç hatırlamasını istemiyorum gerçi düğünden sonra unuttu sanırım :KK49::KK53::KK53::KK23::KK23:

Ayy kızlar kimse benim kadar talihsiz bir şekilde rezil olamaz heralde...Beni istemeye eşim ve ailesi geldiler,neyse ben kahveleri verdim bizimki (eşim)çok heyecanlı tam bişey yapacak derken corrt die abim kahvesini damadın üzerine dökmesin misırnaşık şey kazaa tabii.neyse abimin döktüklerini temizlemeye çalıştım,bir baktım ki benim ayakkabımın bir tokası var bir tok yok koşturmaca içinde:eek:neyse diğerinide kopardık..DedimAllahım neler oluyor böyle..sonra isteme bitti ve biz topluca fotoğraf çektirmeye stüdyoya gideceğiz,kapıyı açççtım kiii ne göreyim dersiniz???Bizim oğlanın yani damadın,abimin,kayınpederin,onların tarafından akrabalarının ayakkabıları yooook!Hepside yeniymiş.Çalınmış:1no2: sonuç olarak damat,abim ve akrabalar üstleri takımelbise cillop altları kimisi tuvalet terliğine benzer iğrenç terlik kimisi çatıdan bulduğumuz eskimiş büyük pabuçlarla resim çektirmeye gidiyoruz,düşünsenize.Aman yaa..neydi o günler yaa..fotocuya gittik herif koptu bizi görünce,ben onları fotoshopta düzeltirim dedi ama o gün herkes fenaydı kızlar..:roflol:
ay ben buna koptum

Ayy kızlar kimse benim kadar talihsiz bir şekilde rezil olamaz heralde...Beni istemeye eşim ve ailesi geldiler,neyse ben kahveleri verdim bizimki (eşim)çok heyecanlı tam bişey yapacak derken corrt die abim kahvesini damadın üzerine dökmesin misırnaşık şey kazaa tabii.neyse abimin döktüklerini temizlemeye çalıştım,bir baktım ki benim ayakkabımın bir tokası var bir tok yok koşturmaca içinde:eek:neyse diğerinide kopardık..DedimAllahım neler oluyor böyle..sonra isteme bitti ve biz topluca fotoğraf çektirmeye stüdyoya gideceğiz,kapıyı açççtım kiii ne göreyim dersiniz???Bizim oğlanın yani damadın,abimin,kayınpederin,onların tarafından akrabalarının ayakkabıları yooook!Hepside yeniymiş.Çalınmış:1no2: sonuç olarak damat,abim ve akrabalar üstleri takımelbise cillop altları kimisi tuvalet terliğine benzer iğrenç terlik kimisi çatıdan bulduğumuz eskimiş büyük pabuçlarla resim çektirmeye gidiyoruz,düşünsenize.Aman yaa..neydi o günler yaa..fotocuya gittik herif koptu bizi görünce,ben onları fotoshopta düzeltirim dedi ama o gün herkes fenaydı kızlar..:roflol:
Ayy bayikdim buna ben yaaa gulgul oldummmm :KK70:

Hepsini aralıksız okudum ama baya tarih araligi varmış hepiniz şahane guldurdunuz. Kasapcinin elini opmeler. 8 9 yasindaki cocun elini opmeler. Nisanlinin pipete afedersn ismsi. Köpeğe ayirilan yemegi yemeler. Yanlis arabaya binmeler gokhanlari karistirmalar. Eyvah kadin oldum. Daha neler neler:KK71::rolleyes::KK70:

Bende hiiç hatırlamak istemediğim bir anımı yazayım.hemde en güzel günümde düğünümde olan sadece yarım yamalak videosunu izledim tamamına yüreğim dayanmadı :):):)
Herşey hazırlanmış , miafirler gelmiiş gelin ve damat bekleniyor. İçeri gireceğimiz yer yüksek merdivenlerden aşağı ineceğiz. Eee gelinim ya bende , giyinmişim altıma tangaları , jartiyerleri :KK66:
Müzik başladı ben ve eşim sırıtaa sırıta iniyoruz aşağı. Bende düşmeyim diye kaldırmışım gelinliği hheyy maşallah , uzaya kadar :)
Allahh bir alkışlar kopuyor bir masadan , damadın arkadaş topluluğuymuş orada oturanlar... Kocadan önce benim herbişeyi görmüş meğer adamlar tepeden aşağı inene kadar...

İşin kötüsü , bir heyecanla başladığım.videoyu bunları görür görmez bitirmemdi. Halâ sardırarak izliyoz o kısmı. Hele eşim deli oluyor...

Bende hiiç hatırlamak istemediğim bir anımı yazayım.hemde en güzel günümde düğünümde olan sadece yarım yamalak videosunu izledim tamamına yüreğim dayanmadı :):):)
Herşey hazırlanmış , miafirler gelmiiş gelin ve damat bekleniyor. İçeri gireceğimiz yer yüksek merdivenlerden aşağı ineceğiz. Eee gelinim ya bende , giyinmişim altıma tangaları , jartiyerleri :KK66:
Müzik başladı ben ve eşim sırıtaa sırıta iniyoruz aşağı. Bende düşmeyim diye kaldırmışım gelinliği hheyy maşallah , uzaya kadar :)
Allahh bir alkışlar kopuyor bir masadan , damadın arkadaş topluluğuymuş orada oturanlar... Kocadan önce benim herbişeyi görmüş meğer adamlar tepeden aşağı inene kadar...

İşin kötüsü , bir heyecanla başladığım.videoyu bunları görür görmez bitirmemdi. Halâ sardırarak izliyoz o kısmı. Hele eşim deli oluyor...
Aboooooooooooovvvvvvvvv sen fena yakalanmissin ya ama eşin varya ahhhhh.:KK70:

Hahahahhaha çok güldüm.
İnşallah güldüm diye benim de başıma böyle bir şey gelmez.
:KK48:

X