Diyelim ki her konudan iyi bir iliskiniz var. Güven tam sevgi tam, karşılıklı his ediyorsunuz.birbirinize düskünsünüz ayrıca “sizi hiçbir konuda üzmemekte çabası fazla olan bir erkek kendisi” .. size gerçekten sevgi ve ilgisini his ettiriyor, eksik bırakmıyor. Her sorunu beraber atlatıyorsunuz sizle alakalı olan ,olmayan. Ancak şöyle problem var. Kendisi geçmişe ve yaşanılanlara ne olursa olsun saygısı olan bi insan “geçmiş bitmiştir” diyen birisi ve onun daha önce cinselligi olmamış başkası ile ..(ilkisiniz iliskiye de girmişsiniz bakiresiniz ancak kan gelmemiş başta sorun etmiş ama sonra takılmamış )ancak sizde doğrucu davut olduğunuz için geçmişinizle ilgili doğru bilgi verdiniz “Geçmiş de cinsel birkaç olayınız/yakınlaşmanız olmuş sürtünme ve benzeri sevisme yüzeysel ve o da bunu sorun etmiyor.” Ancak sorun şu; “kalbim diyor anlattıkları doğru ancak arada bi düşününce bunları yaşadığın 1-2 kişiden 1’i de mi iliskiye girmek istemedi veya ileri gitmediniz aklım almıyor, kalbim inanıyor ama bu kdr yakınlasmısken nasıl ileri gitmediniz? Diyor. “ yapmadığınızı söylüyorsunuz “size inanıyor ancak beynim inatcı neden çok düşünüyorum bilmiyorum anlayış göstereceğim ama sanki bu konuyla ilgili bir şey gizliyorsun “ diyor. Yani anlattıklarınızı sorun etmiyor sadece “gizleme yeter ki emin misin açık anlattığına “ diyor. (Cidden geçmişinize saygısı var iyi de bir ilişkiniz var sadece beyninde saçma düşünceler kurtlar var ancak bu problemden kurtulmanız gerek)
Başına böyle benzer olay gelmiş illa vardır belki.(neden anlattım ona , anlatmasaydım diyorum kendime ama olan olmuş bundan sonrası için ne tür yol izlemeliyim onu danışmak istiyorum ) Beynini nasıl sustururum? Beynime karşı sen kazan diyor..yani inanıyorum diyor ama beynim “o kdr şey yapmış nasıl fazla yakınlasmamıs bence sana eksik anlatıyor diyo “ dedi. Yani yaşadıklarım koymuyor ona tamam keşke olmasaydı ama olsun sadece gizleme diyor gizlediğimi zannediyor bir şeyleri. Neler diyip içini rahat ettirmeli , nasıl bir yol izlemeliyim? Şaştım kaldım.
Başına böyle benzer olay gelmiş illa vardır belki.(neden anlattım ona , anlatmasaydım diyorum kendime ama olan olmuş bundan sonrası için ne tür yol izlemeliyim onu danışmak istiyorum ) Beynini nasıl sustururum? Beynime karşı sen kazan diyor..yani inanıyorum diyor ama beynim “o kdr şey yapmış nasıl fazla yakınlasmamıs bence sana eksik anlatıyor diyo “ dedi. Yani yaşadıklarım koymuyor ona tamam keşke olmasaydı ama olsun sadece gizleme diyor gizlediğimi zannediyor bir şeyleri. Neler diyip içini rahat ettirmeli , nasıl bir yol izlemeliyim? Şaştım kaldım.