Anket Sevgiliniz / eşiniz sürekli telefonda/bilgisayarda oyun oynarsa ne yapardınız ?

Sevgiliniz / eşiniz sürekli telefonda/bilgisayarda oyun oynuyor mu ?

• Ankete Katılan
    555
Belki de genç oldgimuzdan cocuklarla oynuyoru online oyunları

Hatta bize özenen çocuklar var mahallede annesine sende Pubg oynasana minik abla oynuyor

Ailece oynuyorlar sen hiç bişey anlamiyorsun demiş bir komsumun oğlu

Hangi sini oyniyorsin abi ben klasikciyim ama grup oyunlarında pek sevmiyorum bazıları illa sohbet etmek istiyor mikrofonu acmayinca küfür ediyorlar bildiriyorum
Pubg atıp geldi bi el valla o yüzden solo taılmak en iyisi Ben bi ara csgoya sarmıştım malum işte yukarda da yazdım kadın olunca tepki değiştiği için mic basmıyordum micim yok yazıyordum He karşımdaki kişi yabancı ise okey çünkü saygı var ama bizim Türkler gerçekten oyunda bir kadın gördüler mi sapıttıkları için en iyisi Türk varken konuşmamak oluyor

Biri küfür etti lütfen küfür etme yazdım

Neden aramizda bagyan mi var yazdı cvp vermedim

Dediğin gibi abaza çok

Ben adama zorla oynatıyorum Bayılıyorum o oyun oynarken izlemeye. Kendim çok heyecanlandığım için oynayamıyorum da İzlemeyi en çok sevdiklerim atari oyunları, league of legends, 8 ball pall, bazı korku oyunları. Knight sevemedim.

Lol oynayamamam dışında aynı ben

Son düzenleme:
Artik o oynarken bende onunla birlikte oynuyorum başa çıkamayınca

biz eşimle cendy kraşş oynuyorduk
k.v. dem usandı bizden oyun oynuyoruz diye ve baktıkki zamanımız boşa gidiyor sildik telefondan oyunları çok rahatız şimdi gece gündüz bağlanmışız ııyy bagımlılık yapiyor..
Dün müsteriler geldi isyerine karsılıklı oturup cendy kraşş oynadılar iş ,ev farketmiyor baglanıyorlar

Candy crush unutturana kadar aile kavgasi bitmedi aman durun kalsin digerleri yoksa bir cinnet herseyi çözer

biz eşimle beraber takım oluyoruz pubg de aynı evde olup kulaklıkla konuşmak da olay

Evliliğin ilk yıllarında çok kavga ettim, çok sorun yaptım, ama sonra çocuklar oldukça ve zamanla alıştım, artık umrumda değil ne oynarsa oynasın orada geçirdiği vakite üzülüyorum sadece, ömrünü bilgisayarın başında çürütüyor, vaktini çocuklarıyla benimle geçirmesi gerekirken! Bu zamanlar bir daha gelmeyecek yazık çok yazık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…