- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.777
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi sini oyniyorsin abi ben klasikciyim ama grup oyunlarında pek sevmiyorum bazıları illa sohbet etmek istiyor mikrofonu acmayinca küfür ediyorlar bildiriyorum3 leş ile geldim geri ....
Pubg atıp geldi bi el valla o yüzden solo taılmak en iyisi Ben bi ara csgoya sarmıştım malum işte yukarda da yazdım kadın olunca tepki değiştiği için mic basmıyordum micim yok yazıyordum He karşımdaki kişi yabancı ise okey çünkü saygı var ama bizim Türkler gerçekten oyunda bir kadın gördüler mi sapıttıkları için en iyisi Türk varken konuşmamak oluyorHangi sini oyniyorsin abi ben klasikciyim ama grup oyunlarında pek sevmiyorum bazıları illa sohbet etmek istiyor mikrofonu acmayinca küfür ediyorlar bildiriyorum
Biri küfür etti lütfen küfür etme yazdımPubg atıp geldi bi el valla o yüzden solo taılmak en iyisi Ben bi ara csgoya sarmıştım malum işte yukarda da yazdım kadın olunca tepki değiştiği için mic basmıyordum micim yok yazıyordum He karşımdaki kişi yabancı ise okey çünkü saygı var ama bizim Türkler gerçekten oyunda bir kadın gördüler mi sapıttıkları için en iyisi Türk varken konuşmamak oluyor
Neden aramizda bagyan mi var yazdı
Lol oynayamamam dışında aynı benBen adama zorla oynatıyorum Bayılıyorum o oyun oynarken izlemeye. Kendim çok heyecanlandığım için oynayamıyorum da İzlemeyi en çok sevdiklerim atari oyunları, league of legends, bazı korku oyunları. Knight sevemedim.
Hangi sini oyniyorsin abi ben klasikciyim ama grup oyunlarında pek sevmiyorum bazıları illa sohbet etmek istiyor mikrofonu acmayinca küfür ediyorlar bildiriyorum
Çak o zaman bir beşlikLol oynayamam dışında aynı ben
Abi oyuncu ismini girdim baktım da biraz geç baslamissin sanırım oynamaya yada fazla oynamiyorsun galibaben bir maç daha yapar ve yatar ....