• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgiliniz / eşiniz sürekli telefonda/bilgisayarda oyun oynarsa ne yapardınız ?

Sevgiliniz / eşiniz sürekli telefonda/bilgisayarda oyun oynuyor mu ?

• Ankete Katılan
    555
hayır oynamıyor.
evde ortak paylaşım zamanında ( yemek , çay , kahve) neden oyun oynasın . neden dırdır etmeyeyim.
pub g ve apex i oğlum oynuyor . 13 yaşında . ve malesef 8 yaşındaki de oynuyor . ama günlük 1 saat izin var .
okul dönemi sadece hafta sonu oyun vakitleri oluyor . 1 , 5 saat.

apex de birinci olan genelde 8 yaşındaki oluyor . 13 yaşındakinden daha iyi oynuyormuş . öyle diyor büyük oğlum.

Videoyu izleyip abone olmayı lütfen unutmayalım !

bir sonraki video ; Evde son sözü kim söyler ?

Bizim evde oyun oynanmaz, hatta lig bittiğinden beri televizyon açılmıyor, ikimizde bu tür oyunları tasvip etmiyoruz. O akşamları laptoptan siyaset gündemini takip eder, ben kitap okurum. Şahane bir kütüphanem var bazen çıkasım gelmiyor oradan öyle zamanlarda küçük isyanlar duyuyorum salondan kütüphaneye doğru unuttun mu beni aşkım diye :)) ama sorun olmuyor çok şükür

Bi biz sevemedik heralde şu pubg oyununu. Eşim çok oynar bilgisayarda steam de oyun dolu ben oynamaktan çok izlemeyi seviyorum. O yüzden bizde oyun oynamak sıkıntı olmuyor. Özellikle witcher oyununu izlemeye doyamiyorum ara ara açıp nostalji yapıyoruz

Teknolojik aletlerin yerinde kullanılmasından yanayim..oyunda elbet oynanir ama kisa süreli kafa dagitmak icin.. saatler boyu telefonda bilgisayarda oyun oynuyor ve eşin çocukların da ayrı ayrı takiliyorsa o ailede sile ici bagi zayıflatan sey teknolojik aletlerin yerinde kullanılmamasından kaynaklidir.. oyun oynuyorsan ailenle beraber oyna çünkü ileride oluşacak aileler bu zararli olusumun sonuclarini en kötü sekilde yansitacaklar.. geçenlerde gördüm instagramda bir arkadaşım iki günlük evli ve eşinin pubg midir nedir o oyunu oynarken ve kendisinin off ceker halde resimlerini paylasmis ve ustune yazmış pubg ne zaman bitecek!!! Bu bir noktadır ailede.. baslamadan bitmisligi gösterir.. diyecek fazla söz bulamiyorum..yazik oluyor ailelere sadece bunu biliyorum..YAZIK

Normal oyun oyun oynamalari akşama kadar çalışıyorlar akşam da dinlenicekler oturdun yerde oyun oynarlar :rolleyes::KK9::KK66:

Eşimle birbirimizi bulduktan sonra telefon alışkanlığımızı bıraktık. Gerek olmadıkça çok fazla elimize almayız birbirmizle ilgilenmeyi tercih ederiz. Yataktayken asla almayız mesela. Huzur için çok önemli abartmamak lazım

bazen neden neden diye çok düşünüyorum.elinden telefon düşmez.
ama maalesef oyun değil baktığı.başlıkalrımız ekonomi gündemi ,ikinciel araba,ev vs. çok sıkıcı pufff :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: beraber pubg oynamayı çok isterdim.candy crusların ilk zamanlarında 3-4 sene oynadım. yıl sorsanız 6-7 yıl evveli

Eşim balon patlatıyor. Sorun değil. Önceden bir strateji oyunu oynuyordu o sinir bozucuydu.

Arada oynar ama sürekli değil. Benim de pek aram yoktur, tabletimde 2-3 tane oyun var bazen onları oynarım.

2 veya 3 haftadır oynuyorum : ) şöyle düzelteyim 2-3 hafta önce kurdum az oynuyorum. Genelde steam oyunları bana hitap ediyor.
Anladım abi çünkü iyi oynuyorsun tahmin ettiğim kadarıyla 28 level düşük geldi bir an :KK45:

Ikimiz de tatildeyiz 2 ay.7/24 twitterda neredeyse.Dogumum nasipse ekim basi.O zamana kadar naparsa yapsin karismiyorum ama bebekler geldikten sonra devam ederse firlatip atarim kirarim telefonunu dedim.Yaparim da !

Anket şıklarında benim seçeceğim bir seçenek olmadığından işaretleyemedim, sorunun ana teması PC'de telefonda fazla vakit geçirmeleri mi?
Eğer öyleyse ben alışığım bu sebeple problem olmuyor zaten mecburen sürekli pc başında, bir ara counter strike call of duty gibi oyunları çok oynardı, bir tanesinde epey popüler oyunculardandı, özel olarak oyuna çağırıldığı olurdu, benimle geçireceği zamanları pas geçmediği sürece sorun olmuyordu, arada oyun oynayıp kafa dağıtmasında sakınca yok.

Back