• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgiliniz / eşiniz sürekli telefonda/bilgisayarda oyun oynarsa ne yapardınız ?

Sevgiliniz / eşiniz sürekli telefonda/bilgisayarda oyun oynuyor mu ?

• Ankete Katılan
    555
Bence insan boş vakiti daha güzel değerlendirmeli. Eşimde bende oynamayız. Biz old school tarzı oyunlar oynarız ailecek mesela Ligretto, Uno, Tabu, Activity vb.
Eşim online yada bilgisayar oyunu oynasa üzülürdüm ailecek zaman geçirmek daha hoş. Ama oynayanada saygım sonsuz tercih meselesi.

Valla bu anket değişir bence şuan dorumun yarısı uyuyor diğer yarısıda daha tam konuya hakim değil bence oynayan kesim daha fazladır diye düşünüyorum

Bu arada bağımlı mıyım hayır ?

Farm Hereos Saga'yı 2.500. bölümde bırakacağım dedim ve geçen hafta bıraktım ....
O oyunu bende çok oynuyordum bagimlisiydim ama o kdr bölüme kdr gelemedm skldim ve bıraktım :D

Valla canım bende 16 gb ram var ışıklı klavye gtx 1050 ekran kartı 256 gb ssd vs vs vs var ben neden MSI tercih ettim işin açığı sadece ekran kartından ötürü çok aşırı aşırı baktım bende Asus'a fakat en son MSI'da karar kıldım pişman mıyım asla değilim çok seviyorum ama teknoloji biraz derya deniz olduğu için güncel bir şeyler çıkınca onu daha çok almak istiyorsun biraz o kısım karışık :D
Bizimkinde de 12 ya da 16’ydı ram tam hatırlamıyorum ama modelin düşüktü kendisi eklemişti, 256 gb ssd, gtx1050, i5 işlemcili 😂 ekran 15.6 ama oyun için çok rahatsız etmiyor açıkçası. Bir de eskisi gibi değil tabi ekranlar ben düz bin liralık toshiba kullandığım için onunki extrem geliyor bana 😂

Bizimkinde de 12 ya da 16’ydı ram tam hatırlamıyorum ama modelin düşüktü kendisi eklemişti, 256 gb ssd, gtx1050, i5 işlemcili 😂 ekran 15.6 ama oyun için çok rahatsız etmiyor açıkçası. Bir de eskisi gibi değil tabi ekranlar ben düz bin liralık toshiba kullandığım için onunki extrem geliyor bana 😂
Benim mesela i7 7. nesil işlemci var bilgisayarımda şuan ve ben alırken son nesil oydu :D ama kör olası sektör i9 işlemci bile çıkardı bu süre zarfında :D

Valla bu anket değişir bence şuan dorumun yarısı uyuyor diğer yarısıda daha tam konuya hakim değil bence oynayan kesim daha fazladır diye düşünüyorum
Ben ankete hayır😂 dedim çünkü oynayan kişi benim eşim defalarca sildi ama önce o başlattı o öğretmişti bana 🤪

Pubg oynayan youtuberlaerin sıkı takipcisiyim :KK45:
Ben de direkt sevgilimi izliyorum gerek kalmıyor. :KK53: Hatta şehir dışında olduğumuzda ne yaptığını soruyorum şu oyundayım dediğinde hemen açıp oyundan izleme modunda oyununu izliyorum 😂. Geçen dedim seni izlemek streamer izlemek gibi oluyor diye hoşuna gitti 😅

Back