• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgiliniz / eşiniz sürekli telefonda/bilgisayarda oyun oynarsa ne yapardınız ?

Sevgiliniz / eşiniz sürekli telefonda/bilgisayarda oyun oynuyor mu ?

• Ankete Katılan
    555
Oynuyor, hos bende oynarim ama geceleri kalkacak kadar degil. Eskiden kavga ederdim suan etmiyorum. Ben bebek icin erken yatiyorum geceleri kalktigimda oyun oynuyosa sabahta uyandirip kizimla ilgilenmesini ben uyuyacagimi soyluyorum. Hicbisey diyemeden 2 saat sabah bakiyor intikamimi aliyorum tum gun uykusuz birakarak miss :KK70:

Bilgisayarda surekli calisiyor:)) garibim surekli kendini yazilim konusunda gelistirmeye calisiyor. Oynadigimiz tek oyun facedeki quiz onu da bir irimizle oynugoruz.

Eşim oyun oynamıyor ama araba meraklısı. Sosyal medyada da araba grupları var sürekli onlarla irtibat halinde. Bi yandan hoşuma gidiyor çünkü çok işine yarıyor işlerinde ama evde sürekli iletişim halinde onlarla benle anca yemek yer, çay içer sonra uyur..

Kafasını kırarım bütün gün işteyiz evde iki çift laf edemiyorsak ne yapıyım kocayı:)

Tanıdığımdan beri oyun oynar akşamları. Yemekten sonra odasına çekilir, hemen oyun başına oturur. Benim için sorun değil, ben de o oynarken kendi işlerimle ilgileniyorum, kendime zaman ayırıyorum. Kedimle ilgilenirim, ara sıra bi kalkar oyun başından yanımıza gelir, biraz bizimle oyalanır. Hiç mi sohbet etmeyiz, yemekten sonraki kahve çay faslında o günlük sohbetimizi yapıyoruz. Ben sıkılırsam yanına giderim, konuşcaklarım varsa konuşuruz. Yani oyun oynamasını dert etmeyin, kendine ayrı alanları olmalı eşlerin... ;))

Ee ben de sürekli telefonda bilgisayarda oyun oynuyorum ki :KK45:

Eşim hiiç oynamaz ve oynamasını da asla istemezdim boş vakitlerinde benimle en çok da çocuklarımızla vakit geçirmesi beni çok mutlu ediyor..Ölü vakit oyun vss.

Evlendıgımız ilk aylarda oynuyordu... eğer oynamaya devam edersen boşuyorum senı secım senın dedım.. ya oyun ya ben 🤗🤗 pcdeki bütün oyunları sildi 😂😂😂😂

Benimki geçen gün 12 saat playstation 4 te gta 5 oynadı..12 saatin sonunda baya patladım bağırdım yeter artık diye :))) aslında umrumda olmazda işte çok rahatsız olmuştum abartmıştı, kendide abarttığını anlamış olacakki kedi gibi yanıma geldi el bile sürmedi 🤪🤪

18 temmuz 2019
Sabah
Haslanmis yumurta salatasi 5 zeytin biraz ezine peyniri cay
Ilkindi gibi
Bolca derisiz Izgara tavuk patlican salatasi domates salatasi
2 litre su
Spor bolca deniz yuzmecesi

Ne ben, ne de eşim oyun oynamıyoruz. Hatta burda adı geçen oyunların ne olduğu hakkında tek bir fikrim yok. Zamanım çok değerli, o yüzden telefonuma hiç oyun indirmedim.

18 temmuz 2019
Sabah
Haslanmis yumurta salatasi 5 zeytin biraz ezine peyniri cay
Ilkindi gibi
Bolca derisiz Izgara tavuk patlican salatasi domates salatasi
2 litre su
Spor bolca deniz yuzmecesi
Menü gördüm mü dayanamam:KK45::KK45:
Kahvaltı az olmuş,ekmek yoksa yumurta 2 tane olmalı ,bütünüyle yemen daha iyi olur ,daha güzel tutuyo,kahvaltıda bol yeşillik domates biber olmalı her zaman
akşam bol pro ve salata güzel bi seçim olmuş
yaz aylarındayız su biraz daha içilebilir bence
spor da yapılmış :KK49::KK49:
yarasın bol bol yağ yaksın:halay:
:KK45::KK45:

Oyun değilde sürekli feys grupları sosyal medyada takılıyor

Back