yarın atalım bence uyuyamayız sonra sabaha kadar pabçiiii hiç bi zaman tek maçla kalmazkızlar bir maç mı atsak ne ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın atalım bence uyuyamayız sonra sabaha kadar pabçiiii hiç bi zaman tek maçla kalmazkızlar bir maç mı atsak ne ?
Bence direkt diyet sağlık bdv gibi ayrı bir bölüm açılsın pubg takımları kurup forumca oynayalımkızlar bir maç mı atsak ne ?
Bende lobiye dönmem kolay kolay beni oldureni izlerim bakalım birinci olacak mıBen de direkt sevgilimi izliyorum gerek kalmıyor. Hatta şehir dışında olduğumuzda ne yaptığını soruyorum şu oyundayım dediğinde hemen açıp oyundan izleme modunda oyununu izliyorum . Geçen dedim seni izlemek streamer izlemek gibi oluyor diye hoşuna gitti
O da eğlenceli evet, beni öldürdüğüne değsin bari birinci olsun daBende lobiye dönmem kolay kolay beni oldureni izlerim bakalım birinci olacak mı
beni anca birinci öldürür kafasıO da eğlenceli evet, beni öldürdüğüne değsin bari birinci olsun da
valla bu fikre katılıyorum KazenBence direkt diyet sağlık bdv gibi ayrı bir bölüm açılsın pubg takımları kurup forumca oynayalım
Aha bende öyle yapıyorum özellikle solodaysam soloda değil takımca giriyorsak da 10 kişiden az varsa hepimiz izlerizBende lobiye dönmem kolay kolay beni oldureni izlerim bakalım birinci olacak mı
aşırı eğlenceli oluyorlar özellikle K***** K****** kanalı var Kanalı şifreledim çünkü bu reklama girebilir işte
Ha bu arada bizde hiç olmadığı için ps oyunlarını oynayanları izliyorum ben de. The Last of us, Until Dawn gibi böyle daha bir filmimsi oyunları oturup oynayanları onlarca saat izlemiştim. Yabancı kanallara daha çok takılıyorum hem dil için de yararlı, T..r..b... diye kapatayım ben de, biliyorsunuzdur belki. Sesi çok karizmatik o adamın da. Yüzünü hiç görmemiştik sonra konuşurken kendi videosunu yayınladı biz şok bu ses bu adamdan mı çıkıyor diye . Onu izliyorum yani genelde o da çok oyun oynuyor bazen umarım eşi sevgilisi yoktur dediğim oluyor adamın başka bir hayatı yok gibi çünkü o kadar da oynasa sevgilim müdahale gerektirirdi galiba . Gerçi adamın da işi o sonuçta, bilemedim.Pubg oynayan youtuberlaerin sıkı takipcisiyim
kaçıncı oldunuz peki ?3 leş ile geldim geri ....
kaçıncı oldunuz peki ?
ilk 10 o zaman gayet güzellona bakmadım da son merkezdeydik artık...
kesinlikle katılıyorum bende tam çıkmadan bunları dile getirecektim. Gerçekten öyle oyunda çok konuşmam ama konuşun "aaa BU kadınmış" gibi söylemlere maruz kaldığım çokça oldu kadın olmaktan memnunum ama nedense oyun erkeğe mâl edilmiş durumda ondan bu başlık benimde oyun oynayan hemcinslerim olduğunu göstermesine aşırı sevindim valla ne diyeyim yoksa ben çok mu tuhafım diye düşünmeye başlamama ramak kalmıştı. Bende çok teşekkür ederim iyi geceler diliyorumAyrı olarak da burada bu kadar çok hemcinsimle bu konuları konuşmak beni mutlu etti bunu da belirtmek istiyorum. Maalesef çevremde pek yok, en oyuncu benim ben de iyi değilim . Birçok şeyde olduğu gibi algı maalesef bizim yapamadığımız. Eminim her birimiz tanımadığı kişilerle oynarken cinsiyetimiz öğrenildiğinde farklı muamelelere maruz kalmışızdır. KIsaca toparlamam gerekirse ön yargıları yıkmaktaki, oyun oynamanın cinsiyetten bağımsız bireysel bir beceri olduğunu ve bunun tek bir tarafın tekelinde olmadığını kanıtlamaktaki katkılarınız için her birinize teşekkür ederim. ❤
Kirli bulaşıkları birikmiş bu saate kadar oyun oynamış birazdan uyuyacak bir genç kadın olarak sizlerle tanıştığıma, sizleri gördüğüme çok memnunum.
İyi geceler :)kesinlikle katılıyorum bende tam çıkmadan bunları dile getirecektim. Gerçekten öyle oyunda çok konuşmam ama konuşun "aaa BU kadınmış" gibi söylemlere maruz kaldığım çokça oldu kadın olmaktan memnunum ama nedense oyun erkeğe mâl edilmiş durumda ondan bu başlık benimde oyun oynayan hemcinslerim olduğunu göstermesine aşırı sevindim valla ne diyeyim yoksa ben çok mu tuhafım diye düşünmeye başlamama ramak kalmıştı. Bende çok teşekkür ederim iyi geceler diliyorum