Konu başlığına baktım konuna baktım ve sana şu soruyu yöneltiyorum Hala "sevgilim" nasıl diyebiliyorsun? ??
Ne alaka ya, aksi yorum alınca herkesin dilinde aynı laf. Paragraf yapmayı, akıcı yazmayı öğrenin önce. Kendi yazdığınız şeyi siz oturup okur musunuz?Bir derdim var basligi altindayiz ve icimdekileri döktüm iste demekki baya bir dertliymisim.. bir faydaniz olmuyor madem bir fikriniz yok bari ti ye almayin!
Ne alaka ya, aksi yorum alınca herkesin dilinde aynı laf. Paragraf yapmayı, akıcı yazmayı öğrenin önce. Kendi yazdığınız şeyi siz oturup okur musunuz?
Valla kız ona o da kıza bakıyordur. İlla ki bir sosyal medyada da yazısmışlardır. Bugun yada geçmişte olmadıysa ilerde bi buluşmada yaşanabilir. Siz onlayken yada ayrıyken. Bu şüphelerla yaşayacagınıza onun kıza net bir hareketi olmalıydı (benden uzak dur ilişkim var diyerek) Bencee, sen nasıl istiyorsan diyerek ayrılmakta fayda var ve sonrasında umursamaz olmalısın.
Offf atara gel, ne yaparsanız yapınSiz yazdiginiz seyi oturup okurmusunuz diyorsunuz ya iste ben onu iliklerime kadar yasiyorum! Ben burda cikarmayi istedigim bir kitaptan alinti paylasmadim yada yazar oldugumuda iddia etmiyorum. Ne düzgün yazmak zorundayim ne de uzunluguna kisaligina dikkat etmek zieundayim öyle bir kural mi var? Okumak istemeyen okumaz ceker gider
Bu konu toplamda 2 kısa paragraf ile özetlenebilecekken imkanlari zorlayıp, anlamdaş kelimeleri bazen özne, bazen nesne bazen de yüklem olarak kullanarak manas destanı yazmışsınız.
Aynen şu anda benim yaptığım gibi.
Duygular zaten zamanla biter. Inanın sizi üzecek seyler olursa, buz gibi soguyacaksiniz zaten. Emin olun bundan. Hic ilgi göstermeyin bence. Ben olsan oyle yapardim yani.Kiz zaten ilgisini belli ediyor ben dillendirmeseydimde o farketmisti ve hersey olacagina varir degilmi? Benim sorum ben bundan sonra nasil davranayim? Nasil atlatacagim? Duygularimi o sürekli gözümün önündeyken nasil bitirecegim? Yoksa bana karsi samini olmadigini sevmedigini bende gördüm..
Duygular zaten zamanla biter. Inanın sizi üzecek seyler olursa, buz gibi soguyacaksiniz zaten. Emin olun bundan. Hic ilgi göstermeyin bence. Ben olsan oyle yapardim yani.
Neeey neeey neeeey "Ortada iliski olmadigi sevgilim olmadigi anlamina gelmez" , " ben seviyorum sevmisim o yuzden sevgilim diyorum", "Karsi tarafin degil kendi duygularimiza göre adlandirdigimiz kisidir!" derkennnnn ??Biz buna ozaman platonik diyoruz ☺SEVGILIM demek sevilen kisi demektir. Karsi tarafin degil kendi duygularimiza göre adlandirdigimiz kisidir! Ne yazikki ben seviyorum, sevmisim o yüzden sevgilim diyor olabilir miyim? Ortada bir iliski olmadigi sevgilim olmadigi anlamina gelmez bence
Ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama istersen işini değiştir. Yeni arkadaşlar yeni ortam sana herşeyi unutmanda yardımcı olacaktırEvet mantikli! Yasanacak hicbirseyin önüne gecemeyecegimi biliyorum ve ne yaparsam yapayim karsi tarafin davranislarini ben ayarlayamam. Yardima ihtiyacim olan kisim bundan sonraki kisim zaten! Ayni ortamda olmasak insan görmeyince unutmasi kolaylasiyor ama ayni ortamda ne yapacagimi nasil davranacagimi bilemiyorum. Susn evdeyim ve evet üzgünüm ama katlanilabilir bir durum var. Is yerinden iceri girince iste icim aciyor buda illaki yüzüme ve tavirlarima yansiyordur! Ki bu karsi tarafa göstermeyi istedigim birsey kesinliklw degil!
Bu konuda fikirlere ihtiyacim var iste..