Sevgiliniz bir baskasina ilgi duymaya baslarsa?

Hiç sevmiyorum böyle herkesle laubali olan tipleri. Bu tiplere "şeytan tüyü var, kendini sevdiriyor" gibi davranıldıkça iyice bir şey sanıyorlar kendilerini.
Ayrıca sizinle sevgili olduğunu saklar gibi davranan insan -üzülmeyin ama- çok ciddi bir şey düşünmüyordur. Yenisi gelene kadar her şey. Kendinizi çok üzmemeye çalışın. O kızla gözünüzün önünce bir şeyler yaşayacak olma ihtimali sizi üzüyor anlıyorum ama yüz vermeyip , üzüldüğünüzü belli etmez kendi halinizde takılırsanız o zaman dert edecek. Erkekler genellikle çok umursanmadığında, çok dikkate alınmadığında bunu dert ediyorlar. Kadınlar içinde geçerli gerçi insan doğası böyle.

Aynen öyle oldu.
Çook mutlu olduğum,aslinda çok da sevdiğim biriydi. En yakın arkadaşım,akıl daniştiğim, gerçekten pırlanta gibi bir insan yani. Sadece son zamanlarda o eski dolu dizgin aşk-heyecan gitmiş, amcaoğlu gibi takılmaya başlamıştık :)
Aşk-tutku yerini arkadaşça bir sevgiye bırakmıştı.
O arada başka birisinden (hatta onun ayak tırnağı etmeyecek birisinden) hoşlanmaya basladim; iş yerinde saatlerce konuşmak, iş çıkışlarında öylesine (sevgilime haber verip) onunla zaman geçirmek falan...
Ben dindar bir insan değilim,dini boyutu olsun diye değil sadece durumumu özetlesin diye söylüyorum.
Zinayi yasaklayan ayette 'zina yapmayin' demez, 'zinaya yaklasmayin' der ya. Ayni o şekilde arkadaş arkadaş, masum masum ilerlerken arkadaşlığımız boyut değiştirdi.
Ben de sevgilimden ayrilmak durumunda kaldım haliyle.
Pişman mıyım?
Gerçekten ruh eşim olsa böyle bir yanlış yapmazdım. O yüzden ayrılmamız hayırlı oldu. Bu yüzden pişman değilim. Ama zaman içinde adını hatirlamayacağim bir insan için onun kalbini incitmiş olmaktan dolayı coook pişmanım.
(Üstünden 4 sene geçti,o başka ülkeye taşındi vs vs ama garip bir şekilde hala sıkı bir bağ ile bağliyiz. Çoğu insan anlayamaz belki ama nişanlanmayi düşünmeden önce bile arayip uzun uzun bazı konularda fikrimi aldı, kararını desteklememe sevindi. Ben de yarın bir gün evlilik teklifi alsam aklıma mutlaka onunla paylaşmak gelir heralde. Böyle de ilginç bir yere evrildi dostlugumuz. Bugün onu eski sevgilim gibi değil gerçekten bir amcaoğlu, bir dost, bazen de bir abi olarak görüyorum)

adam sizden hevesini almış. biraz kırıcı ifade etmiş olabilirim ama tam anlamıyla bu olmuş. hiçbir beklentiye girmeyin. unutmaya çalışın.

Çok güzel anlatmişsiniz peki o size hiç kızdımı daha doğrusu ne deyip ayrıldınız fazlami merakli oldum :)

Ben gayet şık giyinirdim ve çok coll davranıp kendime vakit ayrıldım bana vakti yoksa benim de ona yok ego şişirmeye gerek yok

Bırak gitsin.mutlu ve umursamaz takıl.Yoksa daha çok kaçar sen de kosarsin pesinden ama asla yakalayamazsin.çünkü kaçan kovalanır.sen kovalayan olma.

Ben gayet şık giyinirdim ve çok coll davranıp kendime vakit ayrıldım bana vakti yoksa benim de ona yok ego şişirmeye gerek yok
Bırak gitsin.mutlu ve umursamaz takıl.Yoksa daha çok kaçar sen de kosarsin pesinden ama asla yakalayamazsin.çünkü kaçan kovalanır.sen kovalayan olma.

Cok tesekkür ederim. Genelde herkes ayni öneride bulunuyor aklin yolu bir demekki. Ben böyle kliseleei hayatimda hic uygulamadim... yok kacan kovalanir yok s..en yaranir gibi vs.. deger verdigim insanlara hep verdigim degeri gösterdim ama demekki herkes haketmiyormus.. bazilarinin deger verdikce g..tü kalkiyormus gercektende.. yazik.

Oysa ona ill giden ben degildim ilk konusan ilk bakan da ben degildim. O gördü o begendi o geldi.. hem geliyorlar hem seni ilgiden zehirliyolar sonra gidiyolar sen neden diye soruncada suclu oluyorsun. Dünya ne tuhaf bi yer oldu.. herkes nekadar rahat.

En kotusude ayni is yerinde olmak grrcektende kacsan kacamiyosun gormek zorundasin hep iste bu yuzden ayni is yerindeki duygusal paylasimlari sevmiyorum. Senin actigin konuya benzer yaklasik 1 ay evel bir arkadas yine konus acmisti. Yani yapilacakta cok birsey yok aslinda. O diger yeni gelen kizla bir firsatta konusmayi dene hatta onunla yakin arkadas almaya calis ki bunlarin önu kapansin. Zor bir durum ama adam orali degil malesef erkekler bir sure sonra boyle oluyor sasirmiyorum

Sadece isyerinde ilgili diyorsunuz. Acaba adam evlimi yada baska sevgilisimi var diye düsündüm benn...

Konuyu uzattığın gibi ilişkini de uzatma! Kestir at gitsin. Sakin geri dönme sakin aklın varsa dönme

Sadece isyerinde ilgili diyorsunuz. Acaba adam evlimi yada baska sevgilisimi var diye düsündüm benn...

Söylediginiz ihtimal benimde aklima geldi.. ben yurtdisinda yasiyorum ve bahsettigim bu kisi daha 3 senedir burda yani buraya tek basina öylece gelme olasiligi sifir.. büyük ihtimalle anlasmali evlilik yapip gelmis olabilir.. ama bunlar kesin bilgi degil tabi sadece benim aklima gelen seyler.. bilemiyorum. Böyle birsey varsada zaten ne anlatabilir ne aciklayabilir.. malum ortaya cikarsa sinir disi edilme olasiligi var.. riske girmek istememiste olabilir. Hersey bir muamma..

Kullanmadığım ürünleri bir uygulama da satıyorum kadınlar soruyor soruyor soruyor geleceğim diyor gelmiyor
Erkekler net alacaksa fiyat ne? Diyor şu kadar olur mu vs randevu zamanında alıyor .
Yani bir erkek bir şeyi gerçekten isterse naz yapmaz o sıkıntılardan haberiniz bile olmaz istemiyorsa bin dereden su getirir boş verin zamanınıza yazık

Hepsini okuyamadım baya uzun anlatmışsınız ama okuduğum kadarıyla söyleyeyim bu adam sizi sevmiyor. Seven insan bu kadar ilgisiz olmaz, özler, arar sorar. Zaten ilişkinizde mutlu değişmişsiniz. Birde bu yeni kız meselesi var. Bence bu adamla daha fazla vakit kaybetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…