Sevgiliniz bir baskasina ilgi duymaya baslarsa?

Yazdiklsrinizi bende kendime hergün tekrarliyorum Cok sükür aptal degilim ama yazdiklsrinizda bir cözüm görenedim ben! Ben bir fikir bir cözüm ariyorum! Böyle bir insani gözümün önündeyken nasil unutabilirim diyorum? Mantik herseyi görüyorda duygular kör malesef.. basi buyruk dik kafali dinlemiyor. Karsimdakini ben zaten anladim sorun bu süreci en kolay nasil atlatacagim?

Bir derdim var basligi altindayiz ve icimdekileri döktüm iste demekki baya bir dertliymisim.. bir faydaniz olmuyor madem bir fikriniz yok bari ti ye almayin!
Derdiniz var tamam da , bu kadar uzun bir yazıyı çoğu kişi oku(ya)maz. Biraz daha kısa yazabilirdiniz. Çok fazla ayrıntı vermişsiniz. İnsanlar okumadan nasıl yardım edecekler?

Anladığım kadarıyla erkek arkadaşınız size karşı ilgisiz ve bir süre görüşmek istemiyor. Ara verelim diyen erkek emin olun ayrılmak istiyordur. Ayrılalım diyemiyor çünkü birini bulamazsa geri dönecek yüzü olmaz.
Ara vermek = Sen bekle. Ben bakınayım. Kimseyi bulamazsam geri dönerim demektir.

Son düzenleme:
Bir derdim var basligi altindayiz ve icimdekileri döktüm iste demekki baya bir dertliymisim.. bir faydaniz olmuyor madem bir fikriniz yok bari ti ye almayin!

iyide göz yoruyor.
bende atlaya atlaya okumak zorunda kaldım.
paragraf yapsaydınız bari..
konuya gelecek olursak oğlan sizinle değil.
habire bahaneler bahaneler..

Görmezden geleceksin hatta onun bulunduğu ortamlarda bulunma gerekirse...
Ne mok yiyorsa yesin hiç kafana takma sakın arayıp sorma....

Çözümünüz ayrılmak. Siz ayrılmayı nasıl sancısız atlatacağım diyorsunuz. Böyle bir seçeneğiniz yok ki. Uzun sürer belki biraz ama net bi ayrılık yaşarsınız. Birden görüp yıkım yaşama gibi bi durumunuz olmaz.

Ayrılmamıza rağmen aynı ortama girdiğim , zaman zaman kendimi küçük düşürdüğüm, yapamayacağıma inandığım durumlarım oldu benimde. Ama yanından geçip giderken yabancıdan hiçbir farkı olmadı sonunda. En ufak bi sızım kalmadı. Sizinde kalmayacak. Zaten bi birliktelik yok, o yola girmişsiniz. Sesli dile getireceksiniz ve süreç başlayacak.

Ablacim insanlar okuyamadim demisler. Insanlar okuyamazlarsa nasil yardimci olsunlar. Ben de hepsini okuyamadim, atlaya atlaya okudum sonra biraktim. Yaziniz okunmuyor. Kisaltmayacaksaniz da paragraf yapin, daha anlasilir olsun.

iyide göz yoruyor.
bende atlaya atlaya okumak zorunda kaldım.
paragraf yapsaydınız bari..
konuya gelecek olursak oğlan sizinle değil.
habire bahaneler bahaneler..

Göz yordugunu anlayabilirim haklisiniz ama hikayeyi de tam bilmeden nasil yorum yapacaksiniz? Nasil fikir vereceksiniz? Bana nasil yardimci olacak birsey söyleyeceksiniz? Hic birsey disardan göründügü kadar degildir, 2 paragrafla anlatildigi kadar olabilir mi?

Ayrilmayi kabul ettim zaten bahsettiginiz sürec basladi bile.. iste duymaya ihtiyac duydugum cümleler.. birsey yapamasaniz bile ayni seyleri yasamis insanlarla konusmak bile bazen yetebiliyor.. bir destek cok yardimci olabiliyor.. tesekkür ederim

bence bu arkadaş başından beri sizi yeterince sevmiyor hep kafasında soru işaretleri var
ilk fırsatta da elini eteğini çekmiş
uzaklaşın kafanızı dinleyin derim

ben uzunluğuna birşey demedim. paragrafsız olunca takip etmek zorlaşıyor o açıdan göz yoruyor dedim.
sonuçta kelime kısıtlaması yok e konuya girince uzunluğu da görülüyor uzun gelen okumadan çıkar.

Ablacim insanlar okuyamadim demisler. Insanlar okuyamazlarsa nasil yardimci olsunlar. Ben de hepsini okuyamadim, atlaya atlaya okudum sonra biraktim. Yaziniz okunmuyor. Kisaltmayacaksaniz da paragraf yapin, daha anlasilir olsun.

Cok uzun tuttugumun farkindayim okuyamayanlar elbette cikacaktir ki zaten okuyamayanlarda birakip cikip giderler.. icim kabarmis kendimi aldatilmis hisleriyle oynanmis gibi hissettim.. kullanilmis hissettim o can acisiylada girip döktüm iste ne yazdim nekadar yazdim düsünmedimki.. yaziverdim iste okuyan anlayan birsey der gerisi okumadan cekip gider sikinti yok ama uzatmissin demeyin!

Haklisiniz.. icimi dökmeye baslayinca iste uzunlukmus paragrafmis aklima gelmedi öyle dümdüz yaziverdim iste..

Taktik filan yapma. Gerçekten bu şahsı hayatından çıkar bence. Önüne bak , kendi hayatını yaşa. Bence aşk ya da sevgi değil bu anlattıkların. Şu anda üzgünsün anlıyorum. Ama seni hakketmeyen bu şahsı hayatından çıkarınca daha mutlu olacaksın.
Bu noktada diğer kıza ilgisi olup olmaması da önemli değil. Sen onun ilgi ve duygularını değil kendi duygularını düşün. Kendine haksızlık yapma ve yapılmasına da izin verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…