masallah cok yakismissiniz, sende cok güzel olmussun....allah tamamina erdirsin....
mutluluklar........
Çok guzel yaa hayırlı olsun cnm. alkisalkisalkis
Mutluluklar dilerim canimopuyorumnanaktan
Allah tamamına erdirsin inşallah tebrikler.
inşallah canım, dahada mutlu olursunuz. sen neden mutlu olamıyon tatlım?:sm_confused:allah mesut etsin canım mutluluğunuz daim olsun... keşke bende mutlu olabilsemmafoldumben
aminnnnn canım:Saruboceq:allah hep yüzünüzü güldürsün, ve tamamını erdirsin, tabi darısı da başıma ve tüm isteyenlerin başına :))
teşekkür ederim tatlım:1hug:allah mesut etsin mutluluğunuz daim olsun
a.s. tşk ederim tatlım. birde çenemin altındaki 2. çenem olmasa sırnaşık şeyyüzün çok tatlı çıkmış kız mutluluklarboshayallersmile
teşekkür ederim hayatım, o ayrıntıyı gören tek sensin sağol a.s.mutluluklar..tepsi çok güzelmiş..ellerine sağlık..
amin tatlım amin inşallahhhh:Saruboceq:İki cihanda mutluluklar canım çok yakışmışsınız nişanlınla
amin canım :1hug:Mutluluklar
allah tamamını erdirsin
teşekkür ederim tatlım a.s.elbisen çok güzel anada çok yakışmış.
Allah tamamına erdirsin.
beğenmenize çok sevindim, teşekkür ederim canım :1hug:Bi ömür mutluluklar.Elbisene bayıldımm..
evet canım, çiçekçiden çiçek, tül ve soğuk silikon aldım. bide boncukcudan nazar boncuğu ve inci. onları silikonla yapıştırdım. benimde çok içime sindi, şimdi onu jelatinleyip saklayacağım inşallah.mutluluklar dilerim. çok güzel olmuşsun.tepsini harika yapmışsın nasıl yaptın o çiçekler filan aldınmı
çok hoş olmuşsun canım maşallah, allah hiç bozmasın ağzınızın tadını :)
teşekkür ederim canım, Allah razı olsunaa bir de ömür boyu mutluluklar ve allah tamamını erdirsin inşallah
teşekkür ederim canım beni. 20.06.2010 tarihinde tamamına erdik çok şükür :lepi:allah tamamına erdirsinnn
dahada güzelleri başına olsun inşallah tatlım benim yerimsenibenHayırlı olsun.. Darısı başımıza :)
harbiden o kadarmı benziyoruz ? :uhm:canım siz kardeş misiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?