Sevgilinin eski sevgilisiyle fotoğraflarını saklaması

Uzun bir ilişkiden çıktıktan sonra insan bütün anıları silmek ister bence. Bide ayrılalı 2 sene olmuş siz tanışmıssınız. Bu 2 yıllık sürede hiç mi aklına gelmemiş onları silmek. Açıkçası zor bir durum. Sevgisinden emin de olsanız bir süre gözlemleyin. Kafanızda bu düşüncelerle zaten ilişkiyi sağlıklı yaşamanız çok zor. Bunu aşmak zaman alır sizin için.

İnsanın en güvendiği insan tarafından bunu yaşamış olması gerçekten çok kırıcı üzüntümü tarif edecek hiçbir şey bulamıyorum

Aklı onda hala. Sizi tam olarak sevmeyen biri ile evlenmeyin. Evlilik aşkla ayakta kalıyor yoksa kimse kimseyi çekmez. Evliliğin temeli bu

Gizli klasorunde olmasi ve silmemesi sikinti. Oyle rastgele resimlerin icinde denk gelseniz neyse de cunku hepimizin bir yerlerde unuttugu foto vardir ama dedigim gibi gizli klasoru icinde tutmus

Net ayrılırım. Hala seviyor.

Şöyle bir durum var tabii rahatsız olmanız konusunda haklısınız. Fakat bu yapısal da bir durum gibi. 6 yıl neredeyse evlilik gibi.. Ben boşandım fakat hala telefonumda kıyıda köşede silemediğim fotoğraflar vardır. Evimde de.. Hiç bakıyor muyum, hayır.. Seviyor muyum, hayır.. Fakat yaşanılan zamanların kıymeti, ağırlığı sebebiyle sanırım, silip atamıyorum. Sanki o zamanlara büyük saygı ve sahiplenme duygusu var içimde. Yanlış mı, belki evet.. Gerçi şöyle bir durum var. Hayatıma yeni biri girse tutumum nasıl olur bu konuda bilemiyorum ama.

İnsanın en güvendiği insan tarafından bunu yaşamış olması gerçekten çok kırıcı üzüntümü tarif edecek hiçbir şey bulamıyorum
Üzülmeniz çok normal. Acaba hala bitmeyen duygular mı var diye düşünebilirsiniz. Bunun için de zamana ihtiyacınız var ve çok iyi gözlem yapmaya. Bu kadar canınızı sıkmayın sonuçta eşiniz değil nişanliniz değil ve sizden değerli hiç değil. İçinizden ne geliyorsa onu yapın

eğer normal fotoğraflar arasında olsaydı unutmuştur olabilir derdim ama özellikle gizli bölüme taşınmış. herhalde sevgiliyken o fotoğraflar gizli de değildir. bile isteye saklamış yani.

Bu mesajı ben yazdım zannettim bende de durumlar aynı.

Biz neden unutmuyoruz fotoğrafları ?

Klasör yapması düşündürücü ama benim de telefonumda eski flörtlerimle ve kavgalı arkadaşlarımla olan fotoğraflarım duruyor. Silersem geçmişteki anılarımı da silmişim gibi hissettiğim için silemedim. Arada baktığımda anılarım canlanıyor ama o kişiye bir şey hissetmiyorum sadece aa buraya da gitmişiz şunu da yapmışız hissi oluyor. Sevgilim de gördü ama tepki vermedi.

Siz onun gizli klasörüne nasıl baktınız yüz tanıma işe bakılıyor o klasöre

18 yaştan 24 e kadar sürdürülen ilişki önemlidir acıkcası. kız hayatında önemli bir yerdedir o zaman şimdi için demiyorum. En genc, en asik yaslar. 2 yil da 6 yillik iliski sonrasi cok uzun degil acikcasi. Hala ona asiktir seviyordur demiyorum ama hayatinin bir kosesinde tutuyor olabilir. Hemen kesip atmayin ama gozlemleyin.

Benim icin ne kadar onemli olursa olsun eski sevgilim fotografini asla saklamam cunku saklayip napicam yani eskide kalmis birisi , ee hayatima baskasini da almisim o fotografi saklamam kadar islevsiz bi durum yok demek ki sevgiliniz icin hala eskide kalmamis, fotolarin nude olmasi ve bulundugu klasorde gosteriyor ki unutmamis saklamis , ben net ayrilirdim o supheyle kurulacagima yolun basinda herkes kendi yoluna giderdi.

Bende günlerdir ex in fotoğraflarını silmeyi düşünüp vaz geçiyorum ve tamamen hazır olmadığım ve hislerimin bitmemiş olmasından dolayı. Diğerlerini çat çat silmiştim oysa

Yeni bir ilişkim olsa eski sevgilimin fotoğraflarını tutmazdım bence bu karşıdaki insana büyük bir saygısızlık 6 senelik ilişkiyi iki yılda unutmak kolay olmayabilir ama en azından artık bağlarını kopartmış olması gerekirdi gizli klösere saklamış üstelik silmeye kıyamamış bariz ortada...

Nude tarzıysa neden saklıyor bilemedim.
Piknik fotoğrafı falan olsa canı köz biber çektiğinde açar bakar falan ama, nude ne alaka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…