Sevgilinin eski sevgilisiyle fotoğraflarını saklaması

eylem88avc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
10
4
29
Kızlar merhaba,
Epeydir kafamı kurcalayan bir sorunum var, yakınımdaki kimseye de anlatamıyorum utancımdan. Görüşleriniz benim için çok kıymetli..
1 yıldır çıktığım bir erkek arkadaşım var. Ve benden evvel 6 yıllık bir ilişkisi olmuş. 18 yaşından 24 yaşına kadar sürmüş bir ilişki. Benimle ilişkiye başladığı dönem ilişkisi biteli 2 yıl olmuştu. Gerçekten çok seviyorum, ailelerimiz uygun, yaşlarımız uygun, onunda bana değer verdiğini sevdiğini biliyorum.
Erkek arkadaşımın ilgisi son zamanlarda biraz işsel biraz ailevi kaynaklı azaldığı için telefonunu kurcalamak istedim. Şifrelerimizi biliriz ama birbirimizin telefonuna ne o ne ben hiç bakmamışızdır. Telefonunu kurcaladığımda “gizli” klasörde eski sevgilisine dair gerek kızın ona atmış olduğu nude tarzı fotoğraflar, gerekse yaşadığı anılarla gittiği yerlerle olan fotoğraflarını silmediğini üstelik sakladığını gördüm. Fotoğraflar 2021 tarihli falan. Ama görür görmez tabi beynimden vurulmuşa döndüm. Sorduğumda her erkek gibi klasik unutmuşum dedi. Ama tabi içim içimi yiyiyor böyle bir bahaneye inanmadım. Sizce bir erkek bunları neden saklar? Böyle bir şey görmüş olsaydınız ne yapardınız? Ne düşünürdünüz? Nasıl tepki vermeliyim ne yapmalıyım inanın kafam allak bullak, desteklerinizi bekliyorum

Unutmuş olma ihtimaline kesinlikle inanmıyorum. Bayağı bilerek saklamis. Yani ben azından boyle düşünürdüm.
Heralde hemen tepki veremezdim, çok kirilirdim. Düşünmek isterdim. Daha sonra o fotoğrafları imha etmesini beklerdim. Sonrası zamana kalmis

Nudeları neden sakladığı belli. Ve bu iğrenç bir nedene bağlı.

Düz sıradan fotoğraflara bir şey diyemiyorum. Benim eski sevgililerimle fotoğraflarımın hepsi olmasa bile birkaçı duruyor, bilgisayarın bir klasöründe. Sonuç olarak geçmişimin bir parçası, hiçbir ilişkim bittikten sonra fotoğrafları silmedim, zaten çok fazla ortak tanıdık olunca bir sürü fotoğrafta beraberiz. Ama öyle telefonda elimin altında pat diye bulabileceğim alanda değiller.

Son düzenleme:
Bilgisayarda vardır unutur,evde kutuda vardır unutur ama telefonda varsa unutmaz bilerek silmemistir arada dönüp bakiyordur nude fotoları silmeye eli gitmemiştir.Benim için uygunsuzca ,ihanet olarak görürüm devam ettirmem, başkası eskileri yad ediyor vefalı adam der affeder .Karar sizin......

QUOTE="eylem88avc, post: 78470987, member: 1185840"]
O kadar kırgınım ki tarifi yok gerçekten
bir de şuna kafam takıldı. Düşünsene güvenip göndermiş kadin, adamın telefonunda hala duruyor ve bunu siz bile görüyorsunuz. Ne kadar korkunç.
[/QUOTE]

Şöyle bir detay var zaten anlayamadığım.
Aldatıldığını söyledi, yani ben aldatılsam külünü bile bırakmam karşımdaki insanın. Bu arada fotoğraflar klasör klasör ayrılmış değil, genel olarak toplu bir sürü fotoğraf. Aralarında nudelarda var. Toplu olarak taşımış yani. Yine de iğrenç tabi ki. Yani ne düşüneceğimi şaşırdım

bir de şuna kafam takıldı. Düşünsene güvenip göndermiş kadin, adamın telefonunda hala duruyor ve bunu siz bile görüyorsunuz. Ne kadar korkunç.

Bence kimse öyle berbat ayrıldığı, kandırıldığı ilişkinin fotoğraflarını saklamaz. Görsen iğrenirsin sonuçta seni aldatmış yalan söylemiş. Erkek arkadaşın saplantılı, takıntılı yanları olan birisi mi? Telefonu böyleyse bilgisayar nasıldır.

Benim sakladığım fotoğraflar daha doğrusu telefınum zamanında bozulduğunda yedeklediğim telefon verilerim. Öyle bu şekilde ayrı sevgili fotoğraflarını tutmuyor ama duruyor öyle bilgisayarda. Hiçbir zaman açıp bakmadım içindekilere.

Çok zor bi durum yaşamışsınız. Çok incitici ve kırıcı. Beylık laflar yapmak ıstemıyorum. Ne desem başıma gelıyor. Zaten sizi seviyor ve önem verıyorsa bır erkek bunu düzeltmek ıcın her şeyı yapar

Benim de galerimde eski sevgilimle fotolarım var ama unutamadığımdan falan değil. Öyle eski fotolarda kalmış unutmuşum. Ama sevgilinin özellikle klasör yapması düşündürdü

6 yıllık uzun ilişki olmuş ve gizli klasörde hâlâ fotoğrafları duruyor üstelik nude fotoları da var , zaten midem bulanıyordu çok yağlı yediğim için, iyice bulandı tamamen bahane uyduruyor. Hani fotoğrafları silmiş ama galeride bir iki tane yanlışlıkla kalmış olsa inanırım ama hem gizli klasörde, hem nude ve bir sürü fotoğraf.... Çok üzücü bir durum. Bence yol ver gitsin kendi yoluna bak, ne kadar uzulsen de sevsen de bu kişi senin dengin olacak birisi değil. Aklıma Tarkan'ın şu şarkı sözleri geldi : Yak bütün fotoğraflarııı
Ona ait bütün eşyaları
Bu gece ümitlerini al koynuna
Gün doğmadan unut insafsızııııı ( ah ah ergenlik çağında az mı dinledim acı çektim bu şarkıyla)

Bende zaten en çok bundan korkuyordum. Bir arkadaşım daha yaşamıştı böyle bir durum ay nasıl devam ediyorsun ki demiştim. O kadar sevildiğimden emin olduğum, birlikte bir hayat kurmaktan emin olduğum bir adamdan bunu görmek yıktı geçti. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim

ben de sakliyorum ama gizli kosesinde degil. bu sinsilik olurdu- yanlis bir sey biliyorum ama yapiyorum- demek olurdu
ben ayan beyan fotograflarimda . hatta bazen "hatırlıyor musun 4 sene once bugun" diye yukarida çıkıyorlar
ayrildim diye geçmişimi yakmadim ya onlar da benim kiymetli anılarım, tatillerim..niye sileyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…