- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Bu gece isterse burda kalabileceğini söyledim ama benim kuşlar artık 3 taneArkadasın manyak bıkere bu konuda bir anlasalımdiger konuda da böyle dusunuyordum simdıde boyle dusunuyorum anneannesıne mı Babannesınemı gaz cıkardıgını soyleyip gitmiyordu
Neyse.. Cocugun annesi belli dominant. Domınantların ve ana kuzularının degıstıgını hıc görmedim ben, arkadasına kolay gelsin
Benim kuşlarda o geldiğinden beri çıt çıkmıyor gözlerini diktiler ona bakıyorlar tip tipÇocuğun annesi haklı bence de o kızdan herkesin uzak durması daha iyi olur.
Sevgilisi gaz cıkarmıyorsa demek kıBu gece isterse burda kalabileceğini söyledim ama benim kuşlar artık 3 taneistemedi gece otobüsüne bilet almış sevgilisinin yanına gidecekmiş
Boşver gaz çıkarıyordur onlar deİyi akşamlar sevgili hanımlar
Hatırlarsanız burada bir konu açmıştım arkadaşım yatıya gelmişti iki muhabbet kuşumu istememişti gaz çıkarttıklarını duyduğu için.O arkadaşım bugün oturmaya geldiKendisine mesafe koymuştum sonra sebebini sorunca filan açıklamıştım durumu.Gazla kafayı bozduğunu kabul edip özür diledi kendisi.Yani şu an öyle bir durumda ki kuşlar ortalığı gümbürtüyle inletse kılı kıpırdamayacak.Çok üzgün.2 buçuk yıllık bir ilişkisi varmış.Her şey iyi güzel giderken tartışmalar başlamış.Çocuğun anneside tartışmalara dahil olmuş.Benim oğlumu üzmeye kimsenin hakkı yok görüşmenizi istemiyorum diye net tavrını koymuş.Bu durum daha önce hem benim hemde en yakın(eski) arkadaşımın başına gelmişti.Ben buradaki tavsiyelere uyup çok acısada,süründürsede unutmuştum.Arkadaşım “emeklerim boşa gider” düşüncesiyle devam etmişti ilişkiye erkek arkadaşı görüşmemizi istemediği için(sebep burada konu açmıştım arkadaşım adına onun isteğiyle bunu çocuğun arkadaşlarından biri görmüş) koptuk kendisiyle şu an ne yapar ne hisseder bilmiyorum yani.Bu şimdiki arkadaşıma kendi deneyimlerimden yola çıkarak “boşver yoluna bak annesi şimdiden istemiyorsa ilerde işin daha zor” diyesim gelmiyor.Çünkü çok sevdiğinin çok acı çektiğinin farkındayım onu çok iyi anlıyorum.İlişkilerinin 1 yılı çocuğun annesinden gizli saklı devam etmiş.Sevgilisi zamanla düzeleceğini söylüyormuş.Annesi gerçektende zaman içinde yumuşamaya başlamış ufak ufak.Buluştuklarını falan söylüyormuş artık ama sosyal medyada arkadaşımla foto paylaşamıyormuş...Arkadaşım sevgilisinin annesiyle düzelmek için ne yapması gerektiğini soruyor açıkcası benim aklıma pek bir şey gelmiyor.O yüzden sizlere soruyorum annesi nasıl ikna olur?Kadınada suç bulamıyorum anne sonuçta evladının üzülmesini tabiki istemez ama analık hakkıyla,verdiği sütü haram etmeyle bir şeyleri oldurmaya çalışmasını doğru bulmuyorum.
Valla gülüyorum ama bir yandan da korkuyorum ya başıma gelirse diyeSevgilisi gaz cıkarmıyorsa demek kı
Ama boyle takıntıyı ılkkez duydumValla gülüyorum ama bir yandan da korkuyorum ya başıma gelirse diyetakıntı hastalığı hiçbir şeye benzemiyorda
O saç maşası olayında kullandım o lafı ne yazık kiBoşver gaz çıkarıyordur onlar de
Tamam işte sinirli annesi varmış de sinirliler daha çok zortlar dersen belki bunu bir düşünür vazgeçerO saç maşası olayında kullandım o lafı ne yazık ki
Sıkıyormuş kendiniAma boyle takıntıyı ılkkez duydumsevgilisinden nası rahatsız olmuyor hıc sordun mu
İnsan wcye gitmeye utandıgı bırıyle nasıl evlenir aklım almıyor, kız gercekten manyakSıkıyormuş kendinikendi de wc ye gitmeye utanıyormuş onun yanında dedim benim parmak kadar sabilerden ne istedin.?pıt diye ses geldi onlardan taraftan bir iki kez sinir oldum dedi
Tamam işte sinirli annesi varmış de sinirliler daha çok zortlar dersen belki bunu bir düşünür vazgeçerevlenseniz evinizin her yerine gelir gaz çıkarır falan de
Bende abimlere,ablamlara filan gittiğimde utanıyordumİnsan wcye gitmeye utandıgı bırıyle nasıl evlenir aklım almıyor, kız gercekten manyak
Sende az manyak degılmıssınBende abimlere,ablamlara filan gittiğimde utanıyordumgece üşenmeyip benzinliğe gittiğimi biliyorum sonra sonra aşabildim
Ay ne bileyim stres oluyordumSende az manyak degılmıssınneyse ki gecmıs seninki hahahahahy
Arkadaşım ayrılmalarını istediğinde kadına mesaj atmış yapmayın etmeyin diye hatta yalvarmış ama kadın “kararım kesin ve sizin ayrılmanız için herkesin karşısında da dimdik dururum” yazıp engellemiş.Ailesine ulaşmakla filan tehdit etmiş..1 ay ayrı kalmışlar.Sonra çocuk dayanamamış barışmak istemiş öyle barışmışlar.O kadar tanıdık ki bu hikaye çok üzülüyorum kendimi hatırlayıp.Keşke elimden bir şey gelse.Bir yanım her ne kadar sakın sen karışma desede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?