• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım kendini çok başka gösteriyor tutarlı değil ne yapmam lazım...

bence aradaki en büyük sorun, eşinin aralarında gecen seyleri size anlatması
neden bu kadar içli dışlısınız ki? mesela ikiz bebek konusunda annem bakar demiş, sen diyosunki kocası annesini istiycek mi ama hic düşünmüyo. o bile düşünmezken neden sana bu kadar dert olduki? bırak sen de düşünme
hem de madem arkadaslıgınızı bitirme şansınız vardı, neden bunca zaman beklediniz ki?
başta dedim eşinin hatrına bişey diyemiyo sabrediyo ama sonradan gördüm ki öyle de değil

Eşi sorunlarnı artık en tepeye geldiğinde bize anlatmaya başladı çünkü en yakın arkadaşı benim eşim çocukluk arkadaşı. Çocuk ilk bize anlattığında zaten olaylar patlak vermişti boşanmaya kadar gitmişlerdi biz barıştırdık ve o zaman zaten anlaşmazlıkları başladı sonrada bu kız her bana geldiğinde onalrı kötüledi durdu ona göre o sütten çıkma ak kaşıktı ama hatalarını örtüyordu. Ben ikiz bebek konusunu sadece örnek olarak verdim bunun gibi birçok şey var yani benim orada demek istediğim kendisi çok bencil eşine bile sormadan ikisi hakkındaki konularda tek başına kararlar veriyor laf açılınca da başkalarını suçluyor. Ben onunla arkadaşlığımı bitirmeyi hiç düşünmedim o güne kadar zaten o günde normal bir gündü ama son dediği sözler bende çok etkisi yarattı çünkü beddua ettiği kişiyi çok iyi tanıyordum yemeğini yemiş evime misafir etmş biriyim bunları duymuşken hiçbirşey olmamış gibi bu insanın yüzüne gülemezdim. Bu yaşananların çoğu hep son haftalarda yaşanan şeylerdi zaten.. Eşinin hatırna da değil görmezden geleyim dedim ama o son gün gelemedim. Neyse zaten 1.5 aydır görüşmüyoruz o yüzden bir anlamı da yok tartışmanın..

burda yazdıklarının birazını bu kadına söleseydin yüzüne karşı belki kabahatini anlardı.bu kadar bozulmuşun kızmışsın haksız bulmuşsun ama tek bir laf bile söyleyememişin.görüşmek istemediğini bile aracı koyup bildirmişin.valla ben arkadaşınıda çözemedim senide kusura bakma.:68:

Ben yüzüne karşı kaç kere söyledim arkadaşım. Ama söylrnecek şey var söylenmeyecek şey var zaten iyi de söylesen kötü anlıyor hemen yüzü dönüveriyor. Bebek düşünüyorsunuz ayrca birikmişinizle ev alacaksınız zaten giyemezsin hamileyken dediğimde oldu alsın banane ama onun iyiliği için dedim hep. Büyüklük sende kalsın dedim boşver dedim eşinin annenle görüşmesine engel olma dedim. Tıutarsız konuşuyorsun dedim ama hep lafı ağzıma tıktı yine de boşverdim. Sen yanlış yapıyorsun dediğimde hep bir savunması oldu ama mantıksız savunmalar. Aracı koydum çünkü biliyorum ki arasam bit sürü laf söyleyecek be ne yaptım diyecek haksız mıyım diyecek kendini savunacak felan hem o kadar sinirliydim ki ağladım ve ara kanamam bile geldi sinirimden o bedduları aklıma geldikçe yani konuşacak hiç halim yoktu. Sonuçta bitti gitti..

sende soğuk davran ona,bu kadar önemseme onun söylediklerini,ne diyorsa "he" de geç.
bu saatten sonra bi insanı değiştiremezsin,eleştirilere açık bi kadında değil nasılsa.mümkün olduğunca uzak dur

zaten görüşmüyorum 1.5 aydır. Çünkü benim yanımda benim ekmeğini yediğim suyunu içtiğim bir kadın hakkında ağza alınmayacak beddualar etmesi canımı çok sıktı son damla oldu tutarsızlığı, yalanları, kendini övmesi, temizliğimi beğenmemesi kendini kaf dağında görmesi ve kendi eşine yaptıklareını görmezmiş gibi benim evliliğimi sorgulaması bunları hep gözardı ettim ancak elle tutulacak bir kötülüğü bulunmayan, hastayken bile ona bakan, yemeğini yapan, pazarına çıkan bir yaşlı insana beddua etmesi, bir down sendromu riski taşıyan daha anne katnındaki bir bebeğe sırf annesine kızgın diye öyle doğmasını istemesi, seviyorum dediği eşine hem de en yakın aradaşımıza at eşek eti yemiş bunlar demesi çok sinirlendirdi beni.. Ben rol yapamam hayatımda arkadaşım olsun diye de kimseye güleryüz gösteremem sabrederim ama bir yere kadar haksızmıyım ben arkadaşım.. Haa sonra biz kötü olduk eşi biizmle de görüşmüyor karısı istemiyor çünkü ve o söyledii sözleri eşine demiş benden duyar diye heralde ki ben demedim. Ama eşi içinden gelerek dememiş diyecek kadar geniş biri ve çocukluk arkadaşının yani eşimin telefonlarına çıkmıyor. Hakaret edilen onun annesi ve kendisi ben bile kaldırmazken arkadaşımız olduğu için o nasıl kaldırıyor bilemniyorum ama iyi arkadaş böyle günlerde belli oluyormuş duyacakmışsın duymazdan gelecekmşsin, bilecekmişsiniz bilmiyormuş gibi ikisine de gülecekmşsin ki kıymetli olacakmışsın ama ben bunu yapamıyorum işte..

Back
X