- Konu Sahibi dejavu_one
bence aradaki en büyük sorun, eşinin aralarında gecen seyleri size anlatması
neden bu kadar içli dışlısınız ki? mesela ikiz bebek konusunda annem bakar demiş, sen diyosunki kocası annesini istiycek mi ama hic düşünmüyo. o bile düşünmezken neden sana bu kadar dert olduki? bırak sen de düşünme
hem de madem arkadaslıgınızı bitirme şansınız vardı, neden bunca zaman beklediniz ki?
başta dedim eşinin hatrına bişey diyemiyo sabrediyo ama sonradan gördüm ki öyle de değil
Eşi sorunlarnı artık en tepeye geldiğinde bize anlatmaya başladı çünkü en yakın arkadaşı benim eşim çocukluk arkadaşı. Çocuk ilk bize anlattığında zaten olaylar patlak vermişti boşanmaya kadar gitmişlerdi biz barıştırdık ve o zaman zaten anlaşmazlıkları başladı sonrada bu kız her bana geldiğinde onalrı kötüledi durdu ona göre o sütten çıkma ak kaşıktı ama hatalarını örtüyordu. Ben ikiz bebek konusunu sadece örnek olarak verdim bunun gibi birçok şey var yani benim orada demek istediğim kendisi çok bencil eşine bile sormadan ikisi hakkındaki konularda tek başına kararlar veriyor laf açılınca da başkalarını suçluyor. Ben onunla arkadaşlığımı bitirmeyi hiç düşünmedim o güne kadar zaten o günde normal bir gündü ama son dediği sözler bende çok etkisi yarattı çünkü beddua ettiği kişiyi çok iyi tanıyordum yemeğini yemiş evime misafir etmş biriyim bunları duymuşken hiçbirşey olmamış gibi bu insanın yüzüne gülemezdim. Bu yaşananların çoğu hep son haftalarda yaşanan şeylerdi zaten.. Eşinin hatırna da değil görmezden geleyim dedim ama o son gün gelemedim. Neyse zaten 1.5 aydır görüşmüyoruz o yüzden bir anlamı da yok tartışmanın..