- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Çok sıkıştırdım onlarada bu gaz muhabbetini yaptın mı diye yeminler etti yapmadım dediya manyak arkadaşın
hiç uğraşmaya değmez
yanı işin açıkçası anne haklı
ya kuş muhabbeti olmasınÇok sıkıştırdım onlarada bu gaz muhabbetini yaptın mı diye yeminler etti yapmadım dedi
Çocuğa telefonda bağırmış kavga esnasında anneside duymuş bu ne biçim ilişki birbirinize saygınız kalmamış falan demişya kuş muhabbeti olmasın
kuşu mevzu yapan daha neleri yapar
ya boşver değmez sen hiç bulaşmaÇocuğa telefonda bağırmış kavga esnasında anneside duymuş bu ne biçim ilişki birbirinize saygınız kalmamış falan demiş
Ona hiç böyle bi konuyu yansıtmamış.Çocuk gaz çıkarıyorsa zaten evlilik olmaz
O daha vahimOna hiç böyle bi konuyu yansıtmamış.
Erkek arkadaşı araya zaman girince annesinin pes edeceğini(nasıl olacaksa) ilişkilerini kabulleneceğini söylüyormuş.Kadın,evlenirseniz seninle görüşürüm ama o kızla görüşmem evinede gelmem demiş.Arkadaşımda birazda yıllarım boşa mı geçiyor düşüncesi var sanki.kız düzeltmeyecek ki erkek arkadaşı düzeltecek ilişkilerini sonuçta kızın annesiyle bire bir tartışması yok
Benim kuşlarda gaz çıkartmamış o yanlış anlamışO daha vahim
Çocuk bu huyunu bilmiyor
Şok yaşar
Tamam aştım diyerek takıntılar tak diye aşılmıyor çünkü
Erkek arkadaşı araya zaman girince annesinin pes edeceğini(nasıl olacaksa) ilişkilerini kabulleneceğini söylüyormuş.Kadın,evlenirseniz seninle görüşürüm ama o kızla görüşmem evinede gelmem demiş.Arkadaşımda birazda yıllarım boşa mı geçiyor düşüncesi var sanki.
Evet daha önce başıma geldi dediğiniz gibi ben suçlu oldum.eski konuyu okudum bence siz boşverin bu kişiye yardımcı olmayı sonu size dokunur, sorunlu sanırım.
İyi akşamlar sevgili hanımlar
Hatırlarsanız burada bir konu açmıştım arkadaşım yatıya gelmişti iki muhabbet kuşumu istememişti gaz çıkarttıklarını duyduğu için.O arkadaşım bugün oturmaya geldiKendisine mesafe koymuştum sonra sebebini sorunca filan açıklamıştım durumu.Gazla kafayı bozduğunu kabul edip özür diledi kendisi.Yani şu an öyle bir durumda ki kuşlar ortalığı gümbürtüyle inletse kılı kıpırdamayacak.Çok üzgün.2 buçuk yıllık bir ilişkisi varmış.Her şey iyi güzel giderken tartışmalar başlamış.Çocuğun anneside tartışmalara dahil olmuş.Benim oğlumu üzmeye kimsenin hakkı yok görüşmenizi istemiyorum diye net tavrını koymuş.Bu durum daha önce hem benim hemde en yakın(eski) arkadaşımın başına gelmişti.Ben buradaki tavsiyelere uyup çok acısada,süründürsede unutmuştum.Arkadaşım “emeklerim boşa gider” düşüncesiyle devam etmişti ilişkiye erkek arkadaşı görüşmemizi istemediği için(sebep burada konu açmıştım arkadaşım adına onun isteğiyle bunu çocuğun arkadaşlarından biri görmüş) koptuk kendisiyle şu an ne yapar ne hisseder bilmiyorum yani.Bu şimdiki arkadaşıma kendi deneyimlerimden yola çıkarak “boşver yoluna bak annesi şimdiden istemiyorsa ilerde işin daha zor” diyesim gelmiyor.Çünkü çok sevdiğinin çok acı çektiğinin farkındayım onu çok iyi anlıyorum.İlişkilerinin 1 yılı çocuğun annesinden gizli saklı devam etmiş.Sevgilisi zamanla düzeleceğini söylüyormuş.Annesi gerçektende zaman içinde yumuşamaya başlamış ufak ufak.Buluştuklarını falan söylüyormuş artık ama sosyal medyada arkadaşımla foto paylaşamıyormuş...Arkadaşım sevgilisinin annesiyle düzelmek için ne yapması gerektiğini soruyor açıkcası benim aklıma pek bir şey gelmiyor.O yüzden sizlere soruyorum annesi nasıl ikna olur?Kadınada suç bulamıyorum anne sonuçta evladının üzülmesini tabiki istemez ama analık hakkıyla,verdiği sütü haram etmeyle bir şeyleri oldurmaya çalışmasını doğru bulmuyorum.
Arkadaş hediyeler almış ama sevgilisi annem görmesin diye eve götürmemiş iş yerinde tutuyormuş.Sizin adınıza çok sevindim Allah bozmasın inşallahbenimkinin annesi de 3.yılımızda benim oğlumu kimse uzemez, oğluma da söyleme benim aradığımı, ayrılın demişti hatta tehdit etmişti oğlunun aslında neden uzulduğunden haberi olmadığı için(ciddi alkol alıyodu ve ben bu yuzden çok kızıyodum çok aşırı içmişti birkaç kere diye). ki benim zerre kusurum yoktu, hiçbir konuda. direkt söylemiştim annen beni aradı senin yuzunden böyle oldu ben ayrılıyorum dedim çok kırılmıştım.
sonra annesine butun suçun kendisinde olduğunu anlatmıştı, çok dil dökmuştu hem de aynı zamanda o yoksa ben de yokum falan demişti. kadın da mantıklı allahtan sonra sonra anladı oğlunun aslında çok ani davranan, fevri yapısı olduğunu.birkaç ay sonra özur bile dileyecekti ben bir buyuğun benden özur dilemesinin ayıp olduğunu dusunduğum için istemedim. butun arkadaşlarım ileride annesi sorun çıkarır bak şimdiden böyle yapıyor, evlensen de size rahat vermez falan demişti ama hiç öyle olmadı gayet iyi ilişkimiz var Allah bozmasın.
eğer oğlu suçun kendisinde olduğuna inandırırsa annesini gayet duzelir ilişkileri, diğer turlu hep iyi davransın hediye alsın, oğlu için guzel şeyler yapsın, iyiliğin karşılığı mutlaka olur. kimse hep iyi davranılmaya karşı koyamaz.
Arkadaşım ayrılmalarını istediğinde kadına mesaj atmış yapmayın etmeyin diye hatta yalvarmış ama kadın “kararım kesin ve sizin ayrılmanız için herkesin karşısında da dimdik dururum” yazıp engellemiş.Ailesine ulaşmakla filan tehdit etmiş..1 ay ayrı kalmışlar.Sonra çocuk dayanamamış barışmak istemiş öyle barışmışlar.O kadar tanıdık ki bu hikaye çok üzülüyorum kendimi hatırlayıp.Keşke elimden bir şey gelse.Bir yanım her ne kadar sakın sen karışma desede..kız düzeltmeyecek ki erkek arkadaşı düzeltecek ilişkilerini sonuçta kızın annesiyle bire bir tartışması yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?