sevgilinin annesiyle mesafe

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sınavlar bitti ya biz de dedik yemek yiyelim. kadın belirdi bi anda ikimiz de şok. e gel beraber yiyelim dedik geldi oturdu. laf arasında da "ayy siz zaten 3 ay sonra gideceksiniz" dedi ağladı. sakinleştiriyim diyorum yok. b... kişisi sinirlendi. annesi daha da abarttı tabi. siz bi daha türkiyeye gelmezsiniz,gitmeden bari nişanlanın dedi. Biz 2.şoktayız tabi. apar topar götürdü yine annesini saçmalama diyerek. evde de tartışmışlar. E tabi ben de dünden beri benimkinin beynini yedim. Bakalım işte
sen beyin falan yeme adamin ne sucu var
ben hala kadinin masum bir turk teyzesi oldugunu dusunuyorum :) valla iyi niyetinden yapiyo

sen beyin falan yeme adamin ne sucu var
ben hala kadinin masum bir turk teyzesi oldugunu dusunuyorum :) valla iyi niyetinden yapiyo

hahahah ya yok artık :KK70:

abla kadını seviyorum ama sürekli lafı evliliğe getiriyor ya. berkaya evlilik desem kaçacak delik arar. bana desen valla arkama bakmam kaçarım ne evliliği :mad:

ay kadın hayalet gibi ya. bi yemeğe gittik karşımıza çıktı. mecbur oturduk birlikte. yoksa ev ziyaretine filan gitmiyorum o bana geliyor hep. ama bunaldım valla. hele şu nişanlanın lafı bitirdi beni.

Milana22 Milana22 sana sesleniyorum duy beni bak ilk başta rahatsız oldum iyi niyetlidir dedin al bak kadın niyeti belli etti :halay:
Milana22 Milana22 sen niye kiza polyannacilik yapiyorsun :KK70:

ama ben hep polyannayim sekerim , ask olsun sen de bunu bilmiyosan ben ne edem kendimi nerelerden atem :KK70:

cok kucuksunuz zaten evlilik falan dusunmeyin
ama kadinin da bunu kotu niyetle soyledigine inanmiyorum
Melek ya :))
Kotu niyetli degil kadin belki ama duygu somurusu yapan biri.
Nisanlanindan sonra evlenin evlenincede yakinda duralim ozlerim ben sizi torunumu muhabbetleri kanma S sassyassyy karsilasmadigin surecede gorusme.

böyle bir kadın sonradan canavar olur mu bilmiyorum ama bana kendi annemden daha yakın davrandı inşallah tersine dönmez. ben de küçük bir hediye almayı düşündüm ama daha sonrası için. sürekli burunlarının dibinde olmak istemiyorum.
Hem de öyle bir olur ki aklınız almaz. Tabi belki de normal seyrinde devam eder bilemeyiz ama kötü ihtimal daima vardır,bunu göz önünde bulundurun ve evet mesafenizi koruyun derim.

Biliyormusun Sassy Annemle guzel bir iliskim olamadi,hani o hislerini belli edemeyen,ederse yenilgi yasayacagini düşünenlerdendi...
Neyse bende kv mi basta ılıman,sevgi dolu görünce atladım,fazlasiyla inandim hatta ask dogacakti aramizda:KK48:o derece ısındım.
Sonra maske düstu perde indi...Diyecegim o ki kim olursa olsun gard al ve mesafeli ol cidden mesafe candır...

Esiminn anasi benle biz sevgikiyken samimi olmaya calistj hep. Herrrgun arardi kadin ben aramasam gonul koyardi bahane uretmek zorunda hissederdim kendimi falan . Esim o ara askerdeyken 1saatlik yola dusup kadin benim sehrime geldiydi cafede oturduyduk falan bir de..
Neyse iste, hep cagirdi evine falan gel mel. Esim de dedi istyosan git ama bosver simdiden cok kaynasma okadar nisanli degiliz evli degiliz dedi demekki biliyor annesini belki de laf soz cikaricak..dyordum ben de...
Simdi evliyiz ..ilk 1yil gorusmedim ailesiyle bile. O derece sinir oldum kirildim uzuldum dugun surecinde. Kadin beni cok cok seviyorsu guya kizi gibi goruyordu vs ama iste dugunum tam bi rezaletti. Bakin onceki surec demyorum, oralari gectim artik ..dugunum rezaletti... olay cikardi babasi bagirdi cagirdi milletin icinde nedeni de altin kesesini vermeyisim oldu .. harcasalar yapsalar valla verirdim .paykasirdik falan .. ama 5kurus harcamadilar. Annesj bana tek bir camasir almis insan degil mesela. Bohcam falan olmadi. Hediye vs almadi hic kadin bana. Nisan salonda oldu benim ama ceyrek altin bile takmadilar.. dugunde iki ince bilezik sadece. Yabanciya takar gibi...
Aldanma bence hic biseye. Demek samimi olsam o ara evlerinden cikmasam daha da tepeme cikacaklarmis ustume basip beni ezeceklermis .

sevgiliyken arasını iyi yapmaya çalışıp annesine teyzesine gitmenin suyunu çıkaran biri olarak diyorum ki, yapma. mesafe iyidir. sevgilinni gazına fln gelme. sen ne kdr çok yaparsan onu görev gibi görüp daha çok isterler.

daha önce gitmek için sözleşip gitmediğim sevgilimin ailesiyle tanışma olayı dün gerçekleşti. annesi de babası da dünya tatlısı insanlar aşırı sevdim ikisini de yanlarında zaman nasıl geçti anlamadım bile her şey çok iyiydi. zaten sevgilim tek çocuk annesi babası hep bir kız çocuk istemişler ama olmamış falan onları anlattılar ikisi de beni sevdi yani öyle hissettim.

bugün sevgilimle konuşurken bana "annemle babam seni çok sevdi arada bir ziyaretlerine gel telefon et" falan gibi bir laf etti. ben de "ben de onları sevdim ama tabi o ziyaret falan daha erken yani sürekli gelip gitmem eve" dedim gayet net. buna biraz bozuldu kendisi. sonra gönlünü aldım tabi ama yine de bu istek bana yersiz geldi.

haftaya teyzesi falan gelecekmiş,annesiyle teyzesi beraber vakit geçirmeyi çok severmiş bana diyor ki sen de bir günlük onlara katıl hem de teyzem annem gibidir onunla da iyi anlaşırsınız.

böyle bir teklif annesinden gelse belki giderim ama kadınların yanına gidip "ben geldim" mi diyeyim? sevgilim beni gönderdi falan mı diyeyim yani?

ilişki 8 aylık bu arada,9 olmak üzere. ortada konuşulan bi evlilik falan da yok. daha okul var,yüksek lisans var,ikimizin de yurtdışı hayalleri var ama sevgilimin bu annesine karşı iyi davranmam için beni sürekli telkin eden garip davranışları sinirlerimi bozmaya başladı.

o böyle yaptıkça ters tepsem daha mı kötü olur? yoksa yavaştan ben de onlara kaynaşayım mı?

Akıllı kızsın sen mesafeni koru

Yalnız ben ilişkiyi daha uzun soluklu sanmıştım önceki konularından

Aceleye gerek yok daha çokkk erken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X