daha önce gitmek için sözleşip gitmediğim sevgilimin ailesiyle tanışma olayı dün gerçekleşti. annesi de babası da dünya tatlısı insanlar aşırı sevdim ikisini de yanlarında zaman nasıl geçti anlamadım bile her şey çok iyiydi. zaten sevgilim tek çocuk annesi babası hep bir kız çocuk istemişler ama olmamış falan onları anlattılar ikisi de beni sevdi yani öyle hissettim.
bugün sevgilimle konuşurken bana "annemle babam seni çok sevdi arada bir ziyaretlerine gel telefon et" falan gibi bir laf etti. ben de "ben de onları sevdim ama tabi o ziyaret falan daha erken yani sürekli gelip gitmem eve" dedim gayet net. buna biraz bozuldu kendisi. sonra gönlünü aldım tabi ama yine de bu istek bana yersiz geldi.
haftaya teyzesi falan gelecekmiş,annesiyle teyzesi beraber vakit geçirmeyi çok severmiş bana diyor ki sen de bir günlük onlara katıl hem de teyzem annem gibidir onunla da iyi anlaşırsınız.
böyle bir teklif annesinden gelse belki giderim ama kadınların yanına gidip "ben geldim" mi diyeyim? sevgilim beni gönderdi falan mı diyeyim yani?
ilişki 8 aylık bu arada,9 olmak üzere. ortada konuşulan bi evlilik falan da yok. daha okul var,yüksek lisans var,ikimizin de yurtdışı hayalleri var ama sevgilimin bu annesine karşı iyi davranmam için beni sürekli telkin eden garip davranışları sinirlerimi bozmaya başladı.
o böyle yaptıkça ters tepsem daha mı kötü olur? yoksa yavaştan ben de onlara kaynaşayım mı?