Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olsam daha sesini duymadığım kadına çiçek göndermem kimsenin gönlünü kazanma çabasına girmeyinAblalarım merhaba, yaklaşık 5 aylık güzel giden bir ilişkim var. İkimiz de 21 yaşına girmek üzereyiz. Benim ufak bir derdim var ve işin içinden çıkamadım umarım yardımcı olabilirsiniz. Birkaç hafta sonra sevgilimin annesinin doğum günü. Annesi başından beri beni biliyor. Hatta geçenlerde herhangi bir şey olursa diye sevgilimden numaramı istemiş ancak biz henüz ne tanıştık ne de bir iletişimimiz oldu sadece numaralarımız var birbirimizde o kadar. Doğum günü için zarif beyaz bir orkide yollamak istiyorum fakat yanlış anlar mı bundan korkuyorum. Yalaka gibi görünmek istemiyorum. Ancak anladığım kadarıyla kendisi doğum günlerine önem veren biri sanırım. Çiçeği yollarsam belki daha tanışmadan gönlünü kazanırım bilmiyorum. İşin içinden çıkamadım sizce ne yapmalıyım?
not: çiçek yolla diyenler nota ne yazacağım konusunda fikir de verirse sevinirim:)
Konuşma ve buluşma sıklığı diye sorduğunuz erkek arkadaşınızın annesinden bahsediyorsunuz değil mi?O kadar kötü yorum geldi ki olmayan kayınvalidem için “kv problemi” diye konu açasım geldi şu an
Kadın dünya iyisi, kanatsız melek de olabilir ama şimdiden böyle girişimler ilişki ilerledikçe karşılıklı beklentilere neden oluyor, bir jest yapınca hep yapmanız bekleniyor, nedense de hep ince düşünen taraf kız tarafı, erkekler görüştükleri kızların ailesine bayılmıyor.Sonra mesafe mesafe diye bağırtacan bizi burda. Boşver ya ne çiçek göndermesi 5 ayda.
Gerek yok daha tanımıyorsunuz bile. Bence yalakalık olarak algılanır. Daha 5 aylık sevgililik döneminde şimdiden yüz göz olmayın kendinizi geride tutun.Ablalarım merhaba, yaklaşık 5 aylık güzel giden bir ilişkim var. İkimiz de 21 yaşına girmek üzereyiz. Benim ufak bir derdim var ve işin içinden çıkamadım umarım yardımcı olabilirsiniz. Birkaç hafta sonra sevgilimin annesinin doğum günü. Annesi başından beri beni biliyor. Hatta geçenlerde herhangi bir şey olursa diye sevgilimden numaramı istemiş ancak biz henüz ne tanıştık ne de bir iletişimimiz oldu sadece numaralarımız var birbirimizde o kadar. Doğum günü için zarif beyaz bir orkide yollamak istiyorum fakat yanlış anlar mı bundan korkuyorum. Yalaka gibi görünmek istemiyorum. Ancak anladığım kadarıyla kendisi doğum günlerine önem veren biri sanırım. Çiçeği yollarsam belki daha tanışmadan gönlünü kazanırım bilmiyorum. İşin içinden çıkamadım sizce ne yapmalıyım?
not: çiçek yolla diyenler nota ne yazacağım konusunda fikir de verirse sevinirim:)
Hahahahahah çok komik vallaha aç kız aç bizde yorum yaparızO kadar kötü yorum geldi ki olmayan kayınvalidem için “kv problemi” diye konu açasım geldi şu an
Ben de geçtiğimiz ay 5 yıllık sevgilimin annesiyle spontane şekilde görüntülü aramayla tanıştım. Daha ilk etkileşimimiz bu Bence de gereksiz derecede erken.5 senelik sevgilimin annesine çiçek yollamışlığım yok.
Hem 5 ay çok erken hem de sizin yaşınız çok genç. Şimdiden böyle işlere girişmeyin.