Sevgilinin annesinin doğum günü?

Kaç yıllık sevgilimin annesiyle herhangi bir şekilde iletişime geçmedim henüz. Çok iyi bir kadın olduğuna eminim ama ilişkimiz ciddileşince samimi olmak daha mantıklı. Sakın çiçek göndermeyin yalaka görünürsünüz hiç gerek yok

Istiyorsan alabilirsin elbette.

Ben kayinvalide aday adayi olarak sahsen cok da sey yapmam yani, ne iyiye ne kotuye yorarim, neticede oglusum mutlu ise gerisi beni baglamaz.

Ama ben esimle sevgili iken ailesi ile tanismamayi yegledim, nisana kadar sadece kardesleri ile sevgilisi sifati ile tanistim. (ailesi ile ayrica tanisikligim vardi). Ben boyle tercih ettim cunku ikimizin ailesi icin de sevgililik statusu degerli degil, resmi degilse bugun varsin yarin yoksun gibi dusunuluyor. O statude birileri ile tanisip kendimi hiyerarsi icine sokmayi kendime haksizlik olarak gorurum.

Ablalarım merhaba, yaklaşık 5 aylık güzel giden bir ilişkim var. İkimiz de 21 yaşına girmek üzereyiz. Benim ufak bir derdim var ve işin içinden çıkamadım umarım yardımcı olabilirsiniz. Birkaç hafta sonra sevgilimin annesinin doğum günü. Annesi başından beri beni biliyor. Hatta geçenlerde herhangi bir şey olursa diye sevgilimden numaramı istemiş ancak biz henüz ne tanıştık ne de bir iletişimimiz oldu sadece numaralarımız var birbirimizde o kadar. Doğum günü için zarif beyaz bir orkide yollamak istiyorum fakat yanlış anlar mı bundan korkuyorum. Yalaka gibi görünmek istemiyorum. Ancak anladığım kadarıyla kendisi doğum günlerine önem veren biri sanırım. Çiçeği yollarsam belki daha tanışmadan gönlünü kazanırım bilmiyorum. İşin içinden çıkamadım 😔 sizce ne yapmalıyım?

not: çiçek yolla diyenler nota ne yazacağım konusunda fikir de verirse sevinirim:)
Ben olsam daha sesini duymadığım kadına çiçek göndermem kimsenin gönlünü kazanma çabasına girmeyin

Daha ilişkiniz Yeni bence karşı taraftan bir tanışma isteği gelmeden siz yapmayın böyle şeyler. Ben kayinvalidemi nikahtan sonra gördüm. Bir hediye de göndermedim. Aramızda iyi şimdi

Yollamayin is ciddiye binmeden de samimi olmayin aileler araya girince ialwr degisir vok iyi giden iliskler bile zarar görebiliyor

Daha yaşınız çok genç ilişki eğer devam ederse uzun süre evlilik olmayacak gibi duruyor. Sen her sene bu kadına çiçek yolla hediye düşün stresine giricen şimdi başlarsan. Şimdiden gerek yok.
Tanıştıktan sonra olabilir ama.
Benim kaynana sevgiliyken benim telefon numaramı almıştı aramıştı bir kere açmadım. Eşime de dedim annen beni arıyor ben öyle anayla babayla uğraşamam sevmem öyle diyalogları. Kesildi nişana kadar. Ay gerçekten sıkıntı. Evlenmeden ilişkilerin vıcıklaşması.

O kadar kötü yorum geldi ki olmayan kayınvalidem için “kv problemi” diye konu açasım geldi şu an 😅
Konuşma ve buluşma sıklığı diye sorduğunuz erkek arkadaşınızın annesinden bahsediyorsunuz değil mi?
Sizin annenizin doğum günü de gelip geçmiştir belki, erkek arkadaşınız annenize aynı inceliği düşündü mü?

Şahsen bir kız annesi olarak, kızımın birkaç aydır tanıdığı erkek arkadaşının annesine hediye göndermesini istemezdim, delikanlının da bana hediye almasını istemezdim o da ayrı bir mevzu.

Ne gerek var ? Henüz tanımadan böyle şeylere girmeyin ilerde pişman olabilirsiniz.Ben bunun için mi böyle şeyler yaptım deme ihtimaliniz var.Mesafenin gözünü seveyim.

Sonra mesafe mesafe diye bağırtacan bizi burda. Boşver ya ne çiçek göndermesi 5 ayda.
Kadın dünya iyisi, kanatsız melek de olabilir ama şimdiden böyle girişimler ilişki ilerledikçe karşılıklı beklentilere neden oluyor, bir jest yapınca hep yapmanız bekleniyor, nedense de hep ince düşünen taraf kız tarafı, erkekler görüştükleri kızların ailesine bayılmıyor.

Ablalarım merhaba, yaklaşık 5 aylık güzel giden bir ilişkim var. İkimiz de 21 yaşına girmek üzereyiz. Benim ufak bir derdim var ve işin içinden çıkamadım umarım yardımcı olabilirsiniz. Birkaç hafta sonra sevgilimin annesinin doğum günü. Annesi başından beri beni biliyor. Hatta geçenlerde herhangi bir şey olursa diye sevgilimden numaramı istemiş ancak biz henüz ne tanıştık ne de bir iletişimimiz oldu sadece numaralarımız var birbirimizde o kadar. Doğum günü için zarif beyaz bir orkide yollamak istiyorum fakat yanlış anlar mı bundan korkuyorum. Yalaka gibi görünmek istemiyorum. Ancak anladığım kadarıyla kendisi doğum günlerine önem veren biri sanırım. Çiçeği yollarsam belki daha tanışmadan gönlünü kazanırım bilmiyorum. İşin içinden çıkamadım 😔 sizce ne yapmalıyım?

not: çiçek yolla diyenler nota ne yazacağım konusunda fikir de verirse sevinirim:)
Gerek yok daha tanımıyorsunuz bile. Bence yalakalık olarak algılanır. Daha 5 aylık sevgililik döneminde şimdiden yüz göz olmayın kendinizi geride tutun.

Beş aylık ilişkide karşı tarafın annesine çiçek mi yollanır yahu? Daha neler akacak köprünün altından kim bilir
Kaldı ki yüz yüze tanışmamışsınız bile. Ya mesaj yazarsınız, ya da oğlu aracılığyla kutlarsınız. Aramak bile fazla şimdilik. (Kaynana düşmanı değilim iyisi olsun yeter ki. Ama her şeyin zamanı var cümlesi her şey için geçerli.)

Önceden tanışsan ve sevsen gönder derim ama daha 21 yaşındasınız ya. Çok erken böyle seyler için, bence asla gönderme hediye. Hatta doğum gününü bile kutlama. Şuan fln tanısıyım diye düşünme, inan ilerde cok pişman olursun.

şu an salgın dönemi gezemiyorsunuz belki ama 21 yaş ve 5 aylık ilişkide olması gereken ye, iç, gez. anneyle, babayla, ablayla, abiyle vs uğraşma doğum günü, yıl dönümü diye. ilerde olurda evlenirseniz bolca kutlarsınız zaten özel gün.

not: doğum günü için arama bile görevin olur, sevgiline doğum gününü kutlarım selamları ilet diye yaz bitti gitti :)

Flörtlesmek neyinize yetmiyor yaa! Anlamadim, gerçekten. Daha gencecik 21 yaşindasin, gezip tozmak, sonra deli gibi (ders) çalişmanin yaşlari. Kendine ne garezin varda, müstakbel bile olmayan kv'denin doğum gününü düşünüyorsun?

Evlenmek öyle çok cici romantik bisey değil, hele senin yaşinda. Yani sakin yollama.

5 senelik sevgilimin annesine çiçek yollamışlığım yok.
Hem 5 ay çok erken hem de sizin yaşınız çok genç. Şimdiden böyle işlere girişmeyin.
Ben de geçtiğimiz ay 5 yıllık sevgilimin annesiyle spontane şekilde görüntülü aramayla tanıştım. Daha ilk etkileşimimiz bu :KK70: Bence de gereksiz derecede erken.

X