Sevgilinin annesinin doğum günü?

Ablalarım merhaba, yaklaşık 5 aylık güzel giden bir ilişkim var. İkimiz de 21 yaşına girmek üzereyiz. Benim ufak bir derdim var ve işin içinden çıkamadım umarım yardımcı olabilirsiniz. Birkaç hafta sonra sevgilimin annesinin doğum günü. Annesi başından beri beni biliyor. Hatta geçenlerde herhangi bir şey olursa diye sevgilimden numaramı istemiş ancak biz henüz ne tanıştık ne de bir iletişimimiz oldu sadece numaralarımız var birbirimizde o kadar. Doğum günü için zarif beyaz bir orkide yollamak istiyorum fakat yanlış anlar mı bundan korkuyorum. Yalaka gibi görünmek istemiyorum. Ancak anladığım kadarıyla kendisi doğum günlerine önem veren biri sanırım. Çiçeği yollarsam belki daha tanışmadan gönlünü kazanırım bilmiyorum. İşin içinden çıkamadım 😔 sizce ne yapmalıyım?

not: çiçek yolla diyenler nota ne yazacağım konusunda fikir de verirse sevinirim:)
Ne geregi var ki ? Tanismadigin birine çiçek yollanmaz.Bir gun davet ederse cicegini alır tanismaya gidersin.

bn eski sevgilimin anasinin 4 yil boyunca tum ozel gunlerini kutladim sonunda kimin altina yattinda geldin dedi bana. oglunun aldatmasiyla ayrildigimizi bildigi halde e tabi oglunu savunacak beni degl.simdiki kaynana ile de yuzuk takana kadar gorusmedik ama varligimuzdan tabi haberdar idik daha iyi😊 degmezler cicege bocege bile amann.😂

bn eski sevgilimin anasinin 4 yil boyunca tum ozel gunlerini kutladim sonunda kimin altina yattinda geldin dedi bana. oglunun aldatmasiyla ayrildigimizi bildigi halde e tabi oglunu savunacak beni degl.simdiki kaynana ile de yuzuk takana kadar gorusmedik ama varligimuzdan tabi haberdar idik daha iyi😊 degmezler cicege bocege bile amann.😂
ne terbiyesiz kadınmış ıyy 🙄

Bence bir sey almana gerek yok eger tanışıyor olsaydınız cicek guzel olurdu ama kadın da garip hissedebilir kendini şimdilik böyle atraksıyknlara girmemek en iyisi bence tanıştıktan sonra bol bol alırsın zaten

Ablalarım merhaba, yaklaşık 5 aylık güzel giden bir ilişkim var. İkimiz de 21 yaşına girmek üzereyiz. Benim ufak bir derdim var ve işin içinden çıkamadım umarım yardımcı olabilirsiniz. Birkaç hafta sonra sevgilimin annesinin doğum günü. Annesi başından beri beni biliyor. Hatta geçenlerde herhangi bir şey olursa diye sevgilimden numaramı istemiş ancak biz henüz ne tanıştık ne de bir iletişimimiz oldu sadece numaralarımız var birbirimizde o kadar. Doğum günü için zarif beyaz bir orkide yollamak istiyorum fakat yanlış anlar mı bundan korkuyorum. Yalaka gibi görünmek istemiyorum. Ancak anladığım kadarıyla kendisi doğum günlerine önem veren biri sanırım. Çiçeği yollarsam belki daha tanışmadan gönlünü kazanırım bilmiyorum. İşin içinden çıkamadım 😔 sizce ne yapmalıyım?

not: çiçek yolla diyenler nota ne yazacağım konusunda fikir de verirse sevinirim:)
Senin yaşlarında bende böyle tanışmak için vs yaptım aman diyim uzak dur sonra kaynana giriyorlar üste çıkıyorlar yapmak zorundaymışsın gibi davranıyorlar kendini aile ile samimiyet kurmaya çalışırken ailenin kölesi halinde bulursun uzak dur benden sana tecrübe tavsiyesi

Tatlım bence kendini ağırdan sat. Bazıları ne meraklıymış diye düşünür. O sana adım atsın. Sonra sen at.

Yavrucugum 5 aylık iliskinde annesine hediye almak zorunda degilsin.. almamalısında.. bence ✌🏻

eğer tanışmış olsaydınız böyle bir şey yapmak nezaket olabilirdi gerçi 5 ay cok erken ama
şu an göndermen gereksiz olur sanki

Yollama bence tanışıklık yok ne alaka derim ben olsam ne kadar geç tanisirsan o kadar iyi daha 5 aylik bir ilişki sonucta

Kadın dünya iyisi, kanatsız melek de olabilir ama şimdiden böyle girişimler ilişki ilerledikçe karşılıklı beklentilere neden oluyor, bir jest yapınca hep yapmanız bekleniyor, nedense de hep ince düşünen taraf kız tarafı, erkekler görüştükleri kızların ailesine bayılmıyor.
Bence de abla. Zaten ilerde istesede istemese de böyle şeyler yapacak. O yüzden şimdi relax takılsın 😂 ayrıca kanatsız melek demişin. Aklıma şu geldi.
Kaynana melek olsa, kanadı çarpar. Diyordu biri 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ortada tanışma yok, samimiyet yok çiçek, doğum günü vs bunlar çok yersiz olur.
Üstelik neden sizi sevmesi için çaba gösteresin sevilecek insansan zaten sever zamanı gelince.

Yapacaginiz tek sey hicbisey yapmamak kime yaranmaya calisiyosunuz ya daha hicbiseyiniz degil 5 aylik sevgilinin annesi birakin bu bos isleri muhattap olmayin hic

Hiç gerek yokk. Kayınvalidezede olarak ne kadar uzak o kadar mutluluk diyorum.

X