Sevgilinin annesinin doğum günü?

Xlovelyxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2018
110
232
29
Ablalarım merhaba, yaklaşık 5 aylık güzel giden bir ilişkim var. İkimiz de 21 yaşına girmek üzereyiz. Benim ufak bir derdim var ve işin içinden çıkamadım umarım yardımcı olabilirsiniz. Birkaç hafta sonra sevgilimin annesinin doğum günü. Annesi başından beri beni biliyor. Hatta geçenlerde herhangi bir şey olursa diye sevgilimden numaramı istemiş ancak biz henüz ne tanıştık ne de bir iletişimimiz oldu sadece numaralarımız var birbirimizde o kadar. Doğum günü için zarif beyaz bir orkide yollamak istiyorum fakat yanlış anlar mı bundan korkuyorum. Yalaka gibi görünmek istemiyorum. Ancak anladığım kadarıyla kendisi doğum günlerine önem veren biri sanırım. Çiçeği yollarsam belki daha tanışmadan gönlünü kazanırım bilmiyorum. İşin içinden çıkamadım 😔 sizce ne yapmalıyım?

not: çiçek yolla diyenler nota ne yazacağım konusunda fikir de verirse sevinirim:)

Güncelleme: Ablalarım merhaba yeni bir gelişme ile geldim. Annesi sevgilime “sevgilin beni doğum günümde arayacak mı” diye sormuş sevgilim de arar neden aramasın demiş 🥲🥲 ne konuşucam ben 🤷🏻‍♀️

Son düzenleme:
Arada resmiyet yoklen ve daha tanışmamışken, sevgili annesine orkide yollamak, bana yaranmak için yapılan samimiyetsiz bir eylem gibi görünür.
Kayınvalidem annem gibidir, çok da iyi anlaşırız, ona da şimdi sordum oda öyle dedi. Tanıştığınızda samimi ve içten olun yeter, şimdiden böyle şeylere gerek yok.

Bence hiç gerek yok, boşver.Tanışmış falan olsanız başka türlü düşünürdüm de ,daha tlf da bile konuşmadığınız , tanımadığınız bir insandan bahsediyoruz.Sevgilinizle de,uzun yıllardır süren bir ilişkiniz yok. İlerde nasip olur da evlenirseniz falan zaten sen başından beri çok istekliydin,daha tanışmadan çiçek gönderdin vs vs diyebilir.Not: Ben böyle düşünmüyorum,neler neler okuyoruz her gün burda.

not: çiçek yolla diyenler nota ne yazacağım konusunda fikir de verirse sevinirim:)
Dilinize ithafen bu çiçeği yollamak istedim. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır yazın nota ve bu çiçeği gönderin
images.jpeg

yollamayın tabi ki de.
telefonunuzu almış ama tanışmak için bir adımı var mı ? yok.
çünkü sırası değil.
kimse 21 yaşındaki oğlunun 5 aylık sevgilisini çok ciddiye alıp hemen tanışmaz çünkü.
daha çok yeni.
dolayısıyla sizde birşey yollamayın.
erkek arkadaşınıza annenin yeni yaşını kutlarım yazarsınız o gün yeter.

Gerek yok bence, Bn eski eşimle sevgiliyken hediye almıştım kayınvalideme keşke hiç almasaydım bir keresinde zaten şakayla karışık resmen kendi söyledi bana terlik al diye aldım ah, kafam o zamandan anlasana kadının ne karakterde olduğunu neyse almayın siz.

Ailem butun sevgililerimi ismen bilirdi, bazilariyla da tanisma olmustu (kiminle takildigimi gorme amacli). 🙄 Her sevgilim anneme hediye yollayacak olsaymiş...
😁😁😁😁

Sizi biliyor olmasi buyuk bisey degil. Tanismassiniz etmemissiniz daha 5 aylik iliski yaşlar kucuk, cok gereksiz bence.

Yahu millette şaşırmış alt tarafı bir çiçek gönderecek ne olmuş yani ? Gönder kız ne olacak. Bunlar yalakalık değil ince düşüncedir. Doğum gunünüz kutlu olsun x teyzeciğim nice mutlu yıllar dilerim sevdiklerinizle. Bu kadar 😃

X