Sevgilinin Ailesi ile Tanışma Acil

Sevgilin gelip ailenle tanışmadıysa önce o gelsin senin ailenle tanışsın sonra sen git onun ailesiyle tanış sonrada gelip istesinler böylelikle sen geldin ben geldim derdi olmaz

Ilk defa duydum kızın önce gittiğini.pasamin başka emri var mi?
Ailesi gelsin ailecek tanışın.bizde de benzer kültürde bölgeler oldu onlar geldi

Cok sacma. Kalkip gidecek degilsin herhalde. Normali onlarin ailece senin ailenle tanismaya gelmeleri lazim. Sonra ailen ve seni davet etmeleri lazim. Yakin yerler olsa bi yerde bulusun tanisin dicem ama bu sekilde olmaz cok sacma

Sakın gitme !
Onlar gelsin önce ailenle tanışsın orada tanışırsınız nikahlarına öı alacaklar seni?

Anneni dinle olmaz öyle şey.

Sevgilin ne derse desin. Şimdiden kabul edersen onun ailesinin dediğini evlenince bayramda annemi göremiyorum anneme gidemiyorum diye konu açarsın

Ağır ol dediğini yap .

Benim eşimin aileside biz 1 kere isteriz homurdanıp duruyodu bizde öyle şey yok 3 kere geldiler tutturdular cumada cuma inattan ctesi nişan düğün yaptım

Eğer ciddi düşünüyorsanız birkaç gün sevgilini ve ailesini misafir edin.
Sonra ailecek uygun bir zamanda siz onları ziyaret edersiniz.
Önce erkek tarafının gelmesi gerektiğini düşünüyorum ben sonuçta ailen nasıl güvenip gönderebilir seni oraya.
Biraz düşünceli olmasını beklerdim sevgilinin de.
Ahkam kesmeyi biliyor annem mi ayağına gelicek diye.
Evet canım gelmeli.
Arada kaç saat yol var günü birlik gidemezsin. Orda da tek başına kalma.

Böyle ailelerin saçma yarışları yüzünden yüzünden en güzel zamanlarımız olması gereken tanışma nisan düğün evreleri eziyete dönüşüyor. Ailesinin öncesinde seni görmek istemesi gayet normal. Ailene haber vermeden gidebiliyosan git tanış. Bu senin için de iyi olur. Yok kendini ağırdan sat yok bizde böyle sizde şöyle bu tarz şeylere çok takılırsan ilişkinizi yıpratirsin. İki gönül bir olmuş evlenmeye karar vermişsiniz bunu bir güç savaşına döndürmeyin ailenizin de döndürmesine izin vermeyin. Çok sancılı süreçlerden geçmiş ve terk edilmiş biri olarak yazıyorum. Ben şimdi acılar içindeyken ailem hayırlısı oldu bizim yüzümüzden değil deyip hayatına devam ediyor. Giden benim mutluluğum oldu.

Kv den alacagi cvp belli iyi bir kiz olsaydin anandan babandan gizli cikip gelmezdin

Sakın kalkıp gitmeyin. Makbul olanı onların ailecek size gelmesi..

Üstelik ailenizin rızası da yok. Ailecek siz gelin benim oraya gelmem hiç uygun değil. Hem yarın bi kızın olsa kaç km yola sen gönderir misin bi başına diye de sorun. Hala inat ediyosa inatçı biriyle birliktelik çok yıpratıcı bidaha düşünün derim. Ve şu etapta verilen doneleri yakalamaya bakın falso bi şeyler varsa illa ki kendilerini belli ederler..

Aile tanışması olmayacak mı? Zaten gelip tanışacaklar ailenle o zaman senle de tanışmış olucaklar işte.

Bir zahmet onlar gelsinler tanışmak için,hadi gelemiyorlar ailenizin evinde tanışsınlar..
Genç bir kız k.valide adayıyla tanışmak için o kadar yolu gitmesin..

Çanakkaleye sadece sizi değil ailenizi de tanımak için gelmeliler aileniz haklı.

Kv den alacagi cvp belli iyi bir kiz olsaydin anandan babandan gizli cikip gelmezdin
Aynen.Herkes kendi masalını anlatır,ondan yola çıkarak öğüt verir.

Çoğu kişi aynı düşünceye sahipse var bir bildiğimiz demek.

Nişan dönemi yıpranma oluyor Tabiki ama sevgisi güçlü olanlar da sonunu getiriyor ve daha fazla bağlanıyor birbirine.

Ben hiçbir toplumsal beklentiyi çok da önemseyen birisi değilim.Esimin ailesi ile de aynı sehirdeyiz.Esim beni ailesinin yanina birkaç kez götürdü aileler tanışmadan önce.Evlilik hazırlıkları sırasında hicde önemli olmayan bir meselede eşimin annesi "kızınızı mumla aramadım,kendi geldi" anlamında biseyler geveledi. Dedim ya benim dünya umrumda degil ama annemin incindigini farkettim.Siz bu tür şeyleri umursuyorsaniz gitmeyin,yok aldırış etmiyorsaniz gidin.

Benim kep törenimde ailem eşimle (o zaman erkek arkadaşımdı) tanıştı,sonra beni İstanbuldan alıp günübirlik bursaya götürmüştü ailesi tanışsın diye,sonra bi dört yıl geçti zaten,ailesi evimize tanışmaya geldi sonra biz gittik bursaya,ama böyle şart koşması çok hoş değil bi de aileler girmiş araya tek trabzona gitmen olmaz annen üzülür

Bence senin Trabzona gitmen hic uygun degil. Onlar kiz aliyorlar, onlar gelmesi lazim canakkaleye ayni zamanda da ailenle tanisirlar. Onemli olan zaten ailenle tanismalari, seninle de ama gorucu usulu degil siz sevmissiniz zaten birbirinizi. Seni gormek icin ayagina cagirmis olurlar, hem gidersen derler ki kiz da ne merakliymis felan filan agirdan sat kendini.

Ben gittim tanıştım. Bu kadar büyütülecek bir olay mı bu allah aşkına? Kimse burnundan kıl aldırmıyor maşallah.

Biz de tanisma icin (yari karadeniz yari arnavut kiziyim) erkek tarafi once ailece kizin evine gelir tanismak icin. Kizin tek basina gitmesi uygun değildir. Bence de gitmeyin. Ailesi sizi ve ailenizi tanimak icin gelsinler. Sonra uygun olursa zaten haber yollayip istemeye de gelinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…