Ortak sehir belirleyin tam ortada bulusun :d
Karadeniz powerEşimin ailesi geldi. Sonra biz ailecek gittik. Sonra eşimin ailesi nişan için geldi. Siz neden tek gidiyorsunuz. Doğu Karadeniz erkekleriyle geçinebilecek misiniz şimdiden İnata başlamış. (Saçma tepkiler vermeyin ben de karadenizliyim oradan biliyorum)
İlla görmesi şart mı istemede görsün kaldı ki sadece seni görmesi değil istemeden önce erkek tarafının bir tanışmaya gelmesi lazımKızlar bu yaz sevgilimle nişan yapacagız. Ben Çanakkalede yaşıyorum. Onun Ailesi ise Trabzonda. İsteme töreninden önce Trabzona gidip ailesi ile tanışmamı istiyor. Benim annem aile ile tanışmak için kalkıp Trabzona gitmemi uygun bulmuyor. Sevgilimde isteme töreninden önce nerde görecekler seni onlar mı Trabzondan kalkıp gelcekler seninle tanışamak için diyor sen geliceksin diyor.Bizim gibi uzak şehirlerde olanlar ne yapıyor nasıl oluyor bu işler.
Böyle biliyorum bendeBen de biriyle gorusmustum. Cocugun ailesi ile aramizda 9 saat uzaklik vardi. Ilk once onun ailesi geldi benim ailemle tanismak icin. Daha sonra da benim ailem gitti onlara. Istemeden once aileler tanisssin diye. Tabi isteme falan olmadi. Bitmisti istemeye kalmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?