Sevgilimle yattım bakireliğim bozulur mu

Sevgilimle birkaç kere seviştik ve parmağını sokmuştu başta hiç girmese de artık biraz içeriye giriyor bu bakireliğimi bozmuş mudur çok tedirginim yaşım gereği bir doktora da gidemiyorum çekiniyorum lütfen akıl verir misiniz
Madem cekiniyorsun sevisme yahu yaptiysanda yapmışsındır buyutulecek bir durum yok

Sevgilimle birkaç kere seviştik ve parmağını sokmuştu başta hiç girmese de artık biraz içeriye giriyor bu bakireliğimi bozmuş mudur çok tedirginim yaşım gereği bir doktora da gidemiyorum çekiniyorum lütfen akıl verir misiniz
Merhaba yeni üye. Ve ilk konu cinsellik ! Kesin erkeksin di mi

İyi olmuş inşallah bozulmuştur yaşım gereği gidemiyorum diyor bide. Yaşın gereği doktora gidemiyorsun ama parmak sokturuyorsun gerçekten gençlik nereye gidiyor ya. Bakireliğe gram önem biri değilim ama bi insan reşit olmadanda yapmasın bir zahmet. Sevişmeyi biliyorsan bakireliğin bozulup bozulmadığınıda bilirsin.

Yırtılma olmadıysa da zedelenmiştir. Doktora gitsen ne değişecek ki? Olan olmuş artık
İnternette araştırdığımda hiçbir şeyin kesin olmamasıyla beraber mutlaka doktora gösterilmesi gerektiği yazıyordu gidemeyeceğim için burda fikir almak istedim peki ne yapabilirim bilmiyorum

Yaşım gereği diyorsan sen 18 yaşının bile altındasın ne aceleniz var be kızım ya yaşına göre hareket etsene bu yaşta o parmağın orada ne işi var ahhh bide üstüne şimdi o sevgilinde ilerde senden ayrılır olucak şey mi ilerde yaş gereği zaten yaşayacaksın bu durumları ne diyim

Yaşım gereği diyorsan sen 18 yaşının bile altındasın ne aceleniz var be kızım ya yaşına göre hareket etsene bu yaşta o parmağın orada ne işi var ahhh bide üstüne şimdi o sevgilinde ilerde senden ayrılır olucak şey mi ilerde yaş gereği zaten yaşayacaksın bu durumları ne diyim
Sevgilisi ayrılmasa sorun olmaz mı? 🤦🏻‍♀️

İnternette araştırdığımda hiçbir şeyin kesin olmamasıyla beraber mutlaka doktora gösterilmesi gerektiği yazıyordu gidemeyeceğim için burda fikir almak istedim peki ne yapabilirim bilmiyorum
Hiçbir şey yapamazsın. Doktora gitsen bekaret için muayene etmez diye biliyorum. Ailene haber verir. Sevgilinde reşitse hapse kadar yolu var. Ve hastalık kapma ihtimalin bile var. Karşındaki kişinin tek eşli mi değil mi onu da bilmiyorsundur. Bilinçlenmeden ilişkiye girme bir daha.

Sakin ol. Her şey olmuş olabilir. Biraz hymen nedir araştır. Ve iyi düşün. Bir şey yaparken çok iyi düşün.
Zorladı mı sevgilin seni? Nasıl ikna etti?

Bozulmaz tabiki ama bence bozulmasını istemiyorsan buna müsade etme.

X