Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madem cekiniyorsun sevisme yahu yaptiysanda yapmışsındır buyutulecek bir durum yokSevgilimle birkaç kere seviştik ve parmağını sokmuştu başta hiç girmese de artık biraz içeriye giriyor bu bakireliğimi bozmuş mudur çok tedirginim yaşım gereği bir doktora da gidemiyorum çekiniyorum lütfen akıl verir misiniz
Merhaba yeni üye. Ve ilk konu cinsellik ! Kesin erkeksin di miSevgilimle birkaç kere seviştik ve parmağını sokmuştu başta hiç girmese de artık biraz içeriye giriyor bu bakireliğimi bozmuş mudur çok tedirginim yaşım gereği bir doktora da gidemiyorum çekiniyorum lütfen akıl verir misiniz
Hayır gerçekten değilim etrafımda danışabileceğim kimse yok kadının halinden kadın anlar diye buraya yazdımMerhaba yeni üye. Ve ilk konu cinsellik ! Kesin erkeksin di mi
Çok haklısın ne diyeyim bilemiyorumYaşınn gereği doktora gidemiyorsan o yaşta o parmağın orda işi ne
Yavrum sen kadın değilsin ki çocuksun. Sevgilin reşitse pedofil vakası. Hapse girme ihtimali varHayır gerçekten değilim etrafımda danışabileceğim kimse yok kadının halinden kadın anlar diye buraya yazdım
İyi olmuş inşallah bozulmuştur yaşım gereği gidemiyorum diyor bide. Yaşın gereği doktora gidemiyorsun ama parmak sokturuyorsun gerçekten gençlik nereye gidiyor ya. Bakireliğe gram önem biri değilim ama bi insan reşit olmadanda yapmasın bir zahmet. Sevişmeyi biliyorsan bakireliğin bozulup bozulmadığınıda bilirsin.Sevgilimle birkaç kere seviştik ve parmağını sokmuştu başta hiç girmese de artık biraz içeriye giriyor bu bakireliğimi bozmuş mudur çok tedirginim yaşım gereği bir doktora da gidemiyorum çekiniyorum lütfen akıl verir misiniz
İnternette araştırdığımda hiçbir şeyin kesin olmamasıyla beraber mutlaka doktora gösterilmesi gerektiği yazıyordu gidemeyeceğim için burda fikir almak istedim peki ne yapabilirim bilmiyorumYırtılma olmadıysa da zedelenmiştir. Doktora gitsen ne değişecek ki? Olan olmuş artık
Yaşım gereği diyorsan sen 18 yaşının bile altındasın ne aceleniz var be kızım ya yaşına göre hareket etsene bu yaşta o parmağın orada ne işi var ahhh bide üstüne şimdi o sevgilinde ilerde senden ayrılır olucak şey mi ilerde yaş gereği zaten yaşayacaksın bu durumları ne diyimSevgilimle birkaç kere seviştik ve parmağını sokmuştu başta hiç girmese de artık biraz içeriye giriyor bu bakireliğimi bozmuş mudur çok tedirginim yaşım gereği bir doktora da gidemiyorum çekiniyorum lütfen akıl verir misiniz
Keşke olsaBu arada sadece adam istismardan hapse girmez. Annen ve baban da ihmal sebebiyle suçlu olur
Sevgilisi ayrılmasa sorun olmaz mı?Yaşım gereği diyorsan sen 18 yaşının bile altındasın ne aceleniz var be kızım ya yaşına göre hareket etsene bu yaşta o parmağın orada ne işi var ahhh bide üstüne şimdi o sevgilinde ilerde senden ayrılır olucak şey mi ilerde yaş gereği zaten yaşayacaksın bu durumları ne diyim
Hiçbir şey yapamazsın. Doktora gitsen bekaret için muayene etmez diye biliyorum. Ailene haber verir. Sevgilinde reşitse hapse kadar yolu var. Ve hastalık kapma ihtimalin bile var. Karşındaki kişinin tek eşli mi değil mi onu da bilmiyorsundur. Bilinçlenmeden ilişkiye girme bir daha.İnternette araştırdığımda hiçbir şeyin kesin olmamasıyla beraber mutlaka doktora gösterilmesi gerektiği yazıyordu gidemeyeceğim için burda fikir almak istedim peki ne yapabilirim bilmiyorum
Hayır ne alakası var her şekil de sorun o yaşlar da genellikle bir aşka bir sevdaya düştükleri için erkek bunları düşünmez bunlar önemsizdir onlar için olan kıza olur demek istedimSevgilisi ayrılmasa sorun olmaz mı?
Bozulmaz tabiki ama bence bozulmasını istemiyorsan buna müsade etme.Sevgilimle birkaç kere seviştik ve parmağını sokmuştu başta hiç girmese de artık biraz içeriye giriyor bu bakireliğimi bozmuş mudur çok tedirginim yaşım gereği bir doktora da gidemiyorum çekiniyorum lütfen akıl verir misiniz
Kan geldiyse gitmiştir ama bakirelik falan değil düşünce önemli olan yaşın küçükse böyle işlere hiç girmeseydin keşkeHayır gerçekten değilim etrafımda danışabileceğim kimse yok kadının halinden kadın anlar diye buraya yazdım