- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.135
- Konu Sahibi karamelcoffee
sizlerin batiya olan ozentiliginiz ve düşünceli oldugunuzu sandiginiz cehaletiniz yüzünden hanim kardeslerimizin basina gelmedik kalmiyor. El ele tutusmayi normal karsiladiniz, opusmeyi,koklasmayi,bademcik ameliyati yapmayi normal karsiladiniz. bekareti dahi normal karsilayarak bizlere yobaz yapistirmasini yapiyorsunuz. Affedersiniz,OLDU BEN EVLADIMI DOVMEYIM EN IYISI O GITSIN YATSIN SEVGILISIYLE. Evladinin her istedigine onay vererek kusura bakmayin iyi anne baba olmuyorsunuz.. biraz su algilari acalim dogurup dogurup saldim cayira mevlam kayira yapmayalim evlatlarimizin hayat sayfalarını temiz yazalim lutfen.. boyle seyleri normal karsilayan düşüncesiz, bencil,vurdumduymaz,kendini entel,elit,kültürlü sanan anne babalara da rica ediyorum bir kendinizi gözden gecirin, düşman başına...
siz de parkta sevişen liseli yazıp aratın google da bakın neler çıkıyor,
o çocuklar sevgilisiyle buluşmasına izin verilen ailelerin çocukları mı yoksa okuldan kaçıp saklanmak zorunda olan çocuklar mı?
bakın ben 35 yaşındayım, 20 yıl önce de böyleydi bu, ben aileme x le buluşacağım derdim ailem tamam derdi, zaten küçük şehirdeydik, bir kafede oturur bişeyler yer, sinemaya gider, eve dağılırdık,
ailesi yanında erkekle görünce dayak yiyen arkadaşlarım da sevgilileriyle çalı çırpının arkasında bulusup, yok arkama sürttü, yok şeyime elini soktu muhabbeti yaparlardı, anladınız mı?
baskının sonucu budur. o çocuk o işi kafaya koymuşsa her şekilde yapar, gece anası babası uyurken eve erkek alan kızları hiç mi duymadınız?